0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
schnittke και εγω αυτη την πληροφορια εχω, δεν αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μας
Παράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 26, 2012, 12:10:35 pmschnittke και εγω αυτη την πληροφορια εχω, δεν αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μαςΚαι ο παραλογισμός είναι αμοιβαίος, καθώς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν αίτηση για εξαίρεση προκειμένου να γίνουν δεκτοί στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΜΣ Σχολικής και Εξελικτικής Ψυχολογίας... Οι απόφοιτοι του ΦΨ γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις κατευθείαν. Εγώ πχ με πτυχίο ΤΕΠΑΕ και από τομέα Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας έπρεπε να κάνω αίτηση για κατ' εξαίρεση συμμετοχή στις εξετάσεις... Εννοείται πως έγινε δεκτή, απλά επισημαίνω τον όλο παραλογισμό...
Παράθεση από: Schnittke στις Ιουλίου 26, 2012, 11:32:21 pmΠαράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 26, 2012, 12:10:35 pmschnittke και εγω αυτη την πληροφορια εχω, δεν αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μαςΚαι ο παραλογισμός είναι αμοιβαίος, καθώς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν αίτηση για εξαίρεση προκειμένου να γίνουν δεκτοί στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΜΣ Σχολικής και Εξελικτικής Ψυχολογίας... Οι απόφοιτοι του ΦΨ γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις κατευθείαν. Εγώ πχ με πτυχίο ΤΕΠΑΕ και από τομέα Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας έπρεπε να κάνω αίτηση για κατ' εξαίρεση συμμετοχή στις εξετάσεις... Εννοείται πως έγινε δεκτή, απλά επισημαίνω τον όλο παραλογισμό...ναι ειχα διαβασει για κατ'εξαιρεση συμμετοχη στις εξετασεις, η κατευθυνση της σχολικης-εξελικτικης ψυχολογιας ισως αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μας γιατι κανεις εντασσεται στους πινακες ειδικης αγωγης ή κανω λαθος;
Παράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 26, 2012, 11:39:33 pmΠαράθεση από: Schnittke στις Ιουλίου 26, 2012, 11:32:21 pmΠαράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 26, 2012, 12:10:35 pmschnittke και εγω αυτη την πληροφορια εχω, δεν αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μαςΚαι ο παραλογισμός είναι αμοιβαίος, καθώς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν αίτηση για εξαίρεση προκειμένου να γίνουν δεκτοί στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΜΣ Σχολικής και Εξελικτικής Ψυχολογίας... Οι απόφοιτοι του ΦΨ γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις κατευθείαν. Εγώ πχ με πτυχίο ΤΕΠΑΕ και από τομέα Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας έπρεπε να κάνω αίτηση για κατ' εξαίρεση συμμετοχή στις εξετάσεις... Εννοείται πως έγινε δεκτή, απλά επισημαίνω τον όλο παραλογισμό...ναι ειχα διαβασει για κατ'εξαιρεση συμμετοχη στις εξετασεις, η κατευθυνση της σχολικης-εξελικτικης ψυχολογιας ισως αναγνωριζεται στην ειδικοτητα μας γιατι κανεις εντασσεται στους πινακες ειδικης αγωγης ή κανω λαθος;Λίγο χλωμό το βλέπω, όταν υπάρχουν εξειδικευμένα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής... Καλύτερα πάρε κανένα τηλ. σε υπουργείο ή στη Γραμματεία του μεταπτυχιακού για να σου το ξεκαθαρίσουν. Οτι μπορείς να εργαστείς στην ειδική αγωγή ισχύει, αλλά δεν μπαίνεις ως εκπαιδευτικός και δεν κατατάσσεσαι στους πίνακες. Εργάζεσαι ως ψυχολόγος και λογικά μπαίνεις με διαφορετικές προκηρύξεις. Επειδή όμως μπορεί να έχω καταλάβει λάθος, καλύτερα τηλεφώνησε σε υπουργείο ή γραμματεία να ρωτήσεις για σίγουρα...