0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα μια πρώτη απογοητευτική συνάντηση με ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στην επαρχία. Μου έκαναν πολλα πράγματα εντύπωση (ανώνυμη αξιολόγηση, δελτία καθημερινής ενημέρωσης για την απόδοση των μαθητών, στόχος επίτευξης συγκεκριμένου βαθμού ανά μαθητή και σε περίπτωση αποτυχίας εννοείται ότι ευθύνεται ο καθηγητής κ.α.). Κάποια από αυτά τα είχα ακούσει. Άλλα όχι. Αυτό όμως που μου φάνηκε παράξενο ήταν όταν μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση με τον υπεύθυνο φιλόλογο να έχω μαζί μου ενδεικτικό υλικό, μια λίστα με τα σχολεία απο τα οποία προέρχονταν οι μαθητές μου στα ιδαίτερα, ονόματα καθηγητών με τους οποίους συνεργάστηκα απο τα σχολεία αυτά (!!!!!!!!!!), με τι βαθμούς αναλάμβανα μαθητές ανά μάθημα και σε ποιον βαθμό τους "ανέβαζα". Εμένα όλα αυτά μου ακούστηκαν...κάπως...Εξάλλου δε θυμάμαι όλα τα σχολεία και δε συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν καθηγητη δημοσίου σχολείου.Μόνο ονόματα των μαθητών μου δε ζήτησε!!!!!! Απλά αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κάποιος που έχει εμπειρία από φροντιστήρια αν αυτά συμβαίνουν. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Αν πρέπει να επιδιώξω άλλη συνάντηση ή όχι.
Είχα μια πρώτη απογοητευτική συνάντηση με ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στην επαρχία. Μου έκαναν πολλα πράγματα εντύπωση (ανώνυμη αξιολόγηση, δελτία καθημερινής ενημέρωσης για την απόδοση των μαθητών, στόχος επίτευξης συγκεκριμένου βαθμού ανά μαθητή και σε περίπτωση αποτυχίας εννοείται ότι ευθύνεται ο καθηγητής κ.α.). Κάποια από αυτά τα είχα ακούσει. Άλλα όχι.
Αυτό όμως που μου φάνηκε παράξενο ήταν όταν μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση με τον υπεύθυνο φιλόλογο να έχω μαζί μου ενδεικτικό υλικό, μια λίστα με τα σχολεία απο τα οποία προέρχονταν οι μαθητές μου στα ιδαίτερα, ονόματα καθηγητών με τους οποίους συνεργάστηκα απο τα σχολεία αυτά (!!!!!!!!!!), με τι βαθμούς αναλάμβανα μαθητές ανά μάθημα και σε ποιον βαθμό τους "ανέβαζα". Εμένα όλα αυτά μου ακούστηκαν...κάπως...Εξάλλου δε θυμάμαι όλα τα σχολεία και δε συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν καθηγητη δημοσίου σχολείου.Μόνο ονόματα των μαθητών μου δε ζήτησε!!!!!! Απλά αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κάποιος που έχει εμπειρία από φροντιστήρια αν αυτά συμβαίνουν. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Αν πρέπει να επιδιώξω άλλη συνάντηση ή όχι.
Το φροντηστίριο θέλει να σε τσεκάρει διότι προφανώς δηλώνεις οτι έχεις εμπειρία απο ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτό για τον ιδιοκτήτη δεν λέει και πολλά και δεν αποδυκνύει οτι όντως έκανες μαθήματα. Θέλει να τον ψήσεις και όχι να φοβηθείς. Αποψή μου είναι οτι σε τσεκάρει απο χίλιες μπαντες ...
Όχι ότι τα πράματα στα φροντιστήρια είναι καλά, αλλά τουλάχιστον είναι μέσα σε μη προσβλητικά πλαίσια.