*

Αποστολέας Θέμα: Μετά τα αποτελέσματα... τι;  (Αναγνώστηκε 5950 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Μετά τα αποτελέσματα... τι;
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 21, 2007, 01:16:31 am »
Το αν θα κάνει αίτηση για αναπληρωτής δεν έχει σχέση με το αν θα τον πάρουν στους μόνιμους διορισμούς φέτος ή του χρόνου.

moukelis, αν δηλώσεις δυσπρόσιτα ή βάλεις "NAI" στο "επιθυμώ να διοριστώ και στις λοιπές περιοχές", έχεις πιθανότητες να διοριστείς από φέτος. Αν σε πάρουν φέτος, θα σε πάρουν Σεπτέμβρη, αλλιώς θα κάνεις πάλι αίτηση και δήλωση προτίμησης του χρόνου. Αυτό είναι ανεξάρτητο από τις αιτήσεις για αναπληρωτές.
Μπορείς φυσικά να κάνεις αίτηση και για αναπληρωτής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:47 »

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 21, 2007, 07:38:50 am »
Πέρασα ΑΣΕΠ με την πρώτη και είμαι στο 253.Τι πρέπει να κάνω τώρα;Και κυρίως,πότε θα με πάρουν;Υπάρχει περίπτωση αν δηλώσω κάπου πολύυυυυυυυ μακριά να με πάρουν από Σεπτέμβρη;Κια αν δε με πάρουν φέτος,θα περιμένω μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη,ή υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πχ.Δεκέμβρη;
Αν τσεκάρεις το επιθυμώ να διοριστώ και στις λοιπές περιοχές έχεις καλύτερες πιθανότητες για να διοριστείς φέτος γιατί μπορεί κάποιοι πριν από εσένα να μην έχουν βάλει πολλές περιοχές και να φτάσουν μέχρι και σένα οι διορισμοί.
Κάτι που είναι πολύ μακριά για σένα πάντως μπορεί για κάποιους να είναι πολύ κοντά.
Αν δεν σε πάρουν φέτος πρέπει να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη, για αυτό καλό είναι να κάνεις χαρτιά για αναπληρωτής φέτος.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 21, 2007, 11:06:14 am »
Να ρωτήσω κι εγώ, γιατί μπερδεύτηκα; Οι διοριστέοι τελικά καλούνται και ως αναπληρωτές (εφόσον κάνουν την αίτηση και πριν ακόμη διοριστούν); Οπότε, οι υπόλοιποι απλώς περιμένουν...
Επίσης, (σίγουρα θα έχει απαντηθεί και κάπου αλλού αλλά τώρα που το θέλω, δεν το βρίσκω) αναπληρωτές -όπως και ωρομίσθιους- καλούν όποια στιγμή μέσα στη χρονιά ανοίξει θέση ή αυτό είναι κάτι που σου γνωστοποιούν από την αρχή της χρονιάς;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 21, 2007, 01:11:13 pm »
Να ρωτήσω κι εγώ, γιατί μπερδεύτηκα; Οι διοριστέοι τελικά καλούνται και ως αναπληρωτές (εφόσον κάνουν την αίτηση και πριν ακόμη διοριστούν); Οπότε, οι υπόλοιποι απλώς περιμένουν...
Όχι, το ότι είναι κάποιος διοριστέος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κληθεί ως αναπληρωτής (εφόσον έχει κάνει αίτηση, εννοείται). Η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών εξαρτάται από τα μόρια (από προϋπηρεσία και ΑΣΕΠ): 1 μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας - 1 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ - μισό μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον προτελευταίο ΑΣΕΠ.

Παράθεση
Επίσης, (σίγουρα θα έχει απαντηθεί και κάπου αλλού αλλά τώρα που το θέλω, δεν το βρίσκω) αναπληρωτές -όπως και ωρομίσθιους- καλούν όποια στιγμή μέσα στη χρονιά ανοίξει θέση ή αυτό είναι κάτι που σου γνωστοποιούν από την αρχή της χρονιάς;
Ευχαριστώ!
Προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:47 »

Αποσυνδεδεμένος patsy

• Νέο μέλος
  • *
  • a dog's life
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 25, 2007, 01:23:50 pm »
HELP! & ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΕΙΜΑΙ (ΘΕΣΗ 115) ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ? ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 320.  ???
Libraries gave us power then work came and made us free... what price now for a shallow piece of dignity?

Αποσυνδεδεμένος galadriel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σκεπτική ως προς την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 25, 2007, 11:47:13 pm »
kleotsi, καλώς ήρθες κι εσύ στο club των διοριστέων!Απ' ότι θυμάμαι, θα πάρουν περίπου 130 φέτος και τους υπόλοιπους του χρόνου.Μέχρι τον Αύγουστο θα ξέρουμε και λεπτομέρειες φαντάζομαι.Έχει ο Θεός ως τότε..
Words, words, words..

Αποσυνδεδεμένος moukelis

• Νέο μέλος
  • *
  • Normal people worry me...
    • Προφίλ
    • Το Φάντασμα του Πρίγκηπα Γελαστρόνι
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 29, 2007, 08:33:15 pm »
Κάποια γνωστή μου μου είπε ότι μπορεί να πάρουν και κάποιους Δεκέμβρη...Δεν έχω ιδέα πάντως και περιμένω να βγει η εγκύκλιος.Πάντως αφού θα μας πάρουν ή φέτος ή του χρόνου,εγώ δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια, δεν ήξερα αν αξιίζει την ταλαιπωρία και το να μην πιάσω δουλειά για να περιμένω μήπως με καλέσουν.

Αποσυνδεδεμένος galadriel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σκεπτική ως προς την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 30, 2007, 10:57:28 am »
moukelis, σε καταλαβαίνω..εγώ τα έκανα τα χαρτιά μου για καθαρά τυπικούς λόγους, αλλά πιστεύω ότι το σύστημα είναι έτσι φταγμένο για να μας αγχώνει, με τόση γραφειοκρατία και χαρτούρα..Αλλά τελικά μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά.Ακούγονται διάφορα, ότι μπορεί να μας πάρουν όλους φέτος κτλ, αλλά ας μην εμπιστευόμαστε το σπασμένο τηλέφωνο. Ας γίνει το καλύτερο για όλους κι όλες.  :-X
Words, words, words..

Αποσυνδεδεμένος patsy

• Νέο μέλος
  • *
  • a dog's life
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 02, 2007, 01:47:12 pm »
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ  ΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ-ΤΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ?- ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ! ;) ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Libraries gave us power then work came and made us free... what price now for a shallow piece of dignity?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)