0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 12, 2010, 01:29:47 pmχμμμ... με - οχι μεγαλη - εκπληξη διαπιστωνω οτι ο index prohibitorum υπαρχει κι εδω.... ευχομαι στους καλλιεπεις συναδελφους να μακροημερευουν τα γραπτα τους στο φορουμ , μακρια απο φαντασματα....καλημερα σας.και γω που νόμισα πως έσβησα μόνη μου το μήνυμα μου από λάθος..Τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι ενόχλησε.Το ρήμα γκαστρώνω ίσως;..θεωρείται αδόκιμο;
χμμμ... με - οχι μεγαλη - εκπληξη διαπιστωνω οτι ο index prohibitorum υπαρχει κι εδω.... ευχομαι στους καλλιεπεις συναδελφους να μακροημερευουν τα γραπτα τους στο φορουμ , μακρια απο φαντασματα....καλημερα σας.
Παράθεση από: possessed στις Ιουνίου 12, 2010, 01:37:56 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 12, 2010, 01:29:47 pmχμμμ... με - οχι μεγαλη - εκπληξη διαπιστωνω οτι ο index prohibitorum υπαρχει κι εδω.... ευχομαι στους καλλιεπεις συναδελφους να μακροημερευουν τα γραπτα τους στο φορουμ , μακρια απο φαντασματα....καλημερα σας.και γω που νόμισα πως έσβησα μόνη μου το μήνυμα μου από λάθος..Τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι ενόχλησε.Το ρήμα γκαστρώνω ίσως;..θεωρείται αδόκιμο;...αχ αχ !! απροσεκτη....επρεπε να πεις "υπερλειτουργω".........ασε που, αν σου αρεσει και η ουρουγουαη, ισως δεν ανοιξει ποτε ξανα η σελιδα!!!(ειδες τι καταλοιπα αφηνει ο Pablo ?? ) ...τυχαιο?? δε νομιζω..
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 12, 2010, 01:42:53 pmΠαράθεση από: possessed στις Ιουνίου 12, 2010, 01:37:56 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 12, 2010, 01:29:47 pmχμμμ... με - οχι μεγαλη - εκπληξη διαπιστωνω οτι ο index prohibitorum υπαρχει κι εδω.... ευχομαι στους καλλιεπεις συναδελφους να μακροημερευουν τα γραπτα τους στο φορουμ , μακρια απο φαντασματα....καλημερα σας.και γω που νόμισα πως έσβησα μόνη μου το μήνυμα μου από λάθος..Τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι ενόχλησε.Το ρήμα γκαστρώνω ίσως;..θεωρείται αδόκιμο;...αχ αχ !! απροσεκτη....επρεπε να πεις "υπερλειτουργω".........ασε που, αν σου αρεσει και η ουρουγουαη, ισως δεν ανοιξει ποτε ξανα η σελιδα!!!(ειδες τι καταλοιπα αφηνει ο Pablo ?? ) ...τυχαιο?? δε νομιζω.. ή...."Ο κόπος μου έπισε τόπο" ή...."βλέπω τα αποτελέσματα των προσπαθιών μου"
"Έτσι όπως τα λέτε είναι αγαπητοί μου συνάδερφοι".Το πρόβλημα της εκπαιδευσης είναι οι πολύτεκνοι και το λύσαμε με το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία.