*

Αποστολέας Θέμα: Φετος θα πατε αναπληρωτες;;  (Αναγνώστηκε 15585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Φετος θα πατε αναπληρωτες;;
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 11, 2010, 07:08:21 pm »

Α, μια και το αναφέρεις συχνά στα μηνύματα σου περί ίσων ευκαιριών στα νέα παιδιά, να σου πω ότι και αυτοί κάποτε ήταν παιδιά και γέρασαν σαν αδιοριστοί εκπαιδευτικοί.

Αδιόριστοι εκπαιδευτικοί;  :o
Τι είναι αυτό;  ???  >:(  >:(  >:(
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:46 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 11, 2010, 07:09:21 pm »
Kάποιοι μπορεί να έχουν εναλλακτική, ή να αποφάσισαν να αφιερωθούν μόνο σε ιδιαίτερα.. :)
Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες  :P οπότε..:
1.Aν με καλέσουν αναπληρώτρια θα τρέξω.
2.Αν τα πράγματα δεν παν καλά κ με καλέσουν αναπληρώτρια μειωμένου ωραρίου θα πάω.
3.Αν τα πράγματα πάνε χάλια και με καλέσουν ωρομίσθια δεν πάω πουθενά.
4.Αν όλα πάνε καλά και μείνω άνεργη θα αρχίσω τα χάπια οπότε θα τα βλέπω όλα τέλεια..!!!
5. θα μάθω πολεμικές τέχνες
6. θα αγοράσω όπλο και θα μάθω σκοποβολή σαν ελεύθερος σκοπευτής ... κι όποιον (πολιτικό) πάρει ο χάρος!!!  ;D
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος Belisha

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 12, 2010, 12:10:42 am »
Φημολογειται οτι απο μερα σε μερα θα ανακοινωθει η εγκυκλιος για τους αναπληρωτες της επομενης χρονιας..
κ το ερωτημα ειναι: εφοσον οι πινακες σταματουν να τροφοδοτουνται με προυπηρεσια στις 30/6/2010,
συμφερει την επομενη χρονια να ξετινευτεις για να πας αναπληρωτης, οταν θπαρχει κ ο κινδυνος του μειωμενου ωραριου αρα κ μισθου;;
Τί εννοείς όταν λες πως υπάρχει ο κίνδυνος του μειωμένου ωραρίου; Δεν θα είναι επιλογή μας να μην δηλώσουμε μακρινές περιοχές για μειωμένου ωραρίου αναπληρωτές; Δεν θα είναι ξεχωριστή η δήλωση για αναπληρωτές και για μειωμένου ωραρίου;

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:02:47 am »
παιδια ειναι πολυ δυσκολο να ξενιτευεσαι κ μαλιστα χειμωνα για τα χωρια της επαρχιας , ειδικα αν μενεις σε μεγαλη πολη..προτεινω να βαλει ο καθεις πρωτα Α,
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:46 »

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:18:33 am »
καλησπερα και απο μενα αγαπημενοι και ακομη στην ανασφαλεια συναδελφοι!κλαιω τα κερασματα που εκανα φετος τον οκτωβρη μετα το διορισμο μου πρωτη φορα ως αναπληρωτρια με τη λογικη οτι σε δυο χρονια θα διοριζομουν!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα τα αλλα θα βγει κανενας πινακας καπου να ξερουμε τουλαχιστον αν θα ειμαστε μεσα σε αυτους τους 250 που αναφερθηκαν?dina ωραια τα λες!!

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:20:51 am »
Τί εννοείς όταν λες πως υπάρχει ο κίνδυνος του μειωμένου ωραρίου; Δεν θα είναι επιλογή μας να μην δηλώσουμε μακρινές περιοχές για μειωμένου ωραρίου αναπληρωτές; Δεν θα είναι ξεχωριστή η δήλωση για αναπληρωτές και για μειωμένου ωραρίου;

Προσωπικά το θεωρώ λίγο απίθανο να γίνει τέτοιος διαχωρισμός στην αίτηση αναπληρωτών-ωρομισθίων... Μακάρι, βέβαια, αλλά δεν το βλέπω.

Πάντως, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο να μην πάει κάποιος αναπληρωτής, έστω και μειωμένου ωραρίου, ειδικά όταν έχει ήδη σχετικά μεγάλη προϋπηρεσία. Εγώ πάντως, αν δε διοριστώ φέτος, δε θα το ρισκάρω και θα πάω, όπου κι αν είναι, κι ας έχω ένα κάρο υποχρεώσεις.  

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:44:35 am »
Φετος θα πατε αναπληρωτες;;

ναι θα πάω. αναπληρωτής στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου. έφυγε το παλικάρι από το Πακιστάν και ψάχνουν αναπληρωτή. 5 ευρώ την ώρα συν τα τιπς. Καλή φάση και δίπλα στο σπίτι μου.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 12, 2010, 08:25:18 am »
Φετος θα πατε αναπληρωτες;;

ναι θα πάω. αναπληρωτής στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου. έφυγε το παλικάρι από το Πακιστάν και ψάχνουν αναπληρωτή. 5 ευρώ την ώρα συν τα τιπς. Καλή φάση και δίπλα στο σπίτι μου.

... αν επιστρέψει, απολύεσαι ή σε απασχολούν σε χασαποταβέρνα ...;
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:10:10 am »
Οι περισσότεροι θα πάμε με την ελπίδα ν' αλλάξει κάτι.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:15:24 am »
καλησπερα και απο μενα αγαπημενοι και ακομη στην ανασφαλεια συναδελφοι!κλαιω τα κερασματα που εκανα φετος τον οκτωβρη μετα το διορισμο μου πρωτη φορα ως αναπληρωτρια με τη λογικη οτι σε δυο χρονια θα διοριζομουν!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα τα αλλα θα βγει κανενας πινακας καπου να ξερουμε τουλαχιστον αν θα ειμαστε μεσα σε αυτους τους 250 που αναφερθηκαν?dina ωραια τα λες!!
Ασε κι εγώ είχα καλέσει τους φίλους μου να πιούμε για το καλό που γιόρταζα και τώρα είμαι σε μαύρα χαλια .Πώς αλλάζουν οι καιροί , εύχομαι να πάθουν αυτά που πάθαμε και πολύ χειρότερα. Επίσης εύχομαι να βρεθεί ενα άγιο χέρι και να ρίξει στη Διαμάντοπούλου και τα τσιράκια της ένα γερό χέρι ΞΥΛΟ.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:20:04 am »
Οι περισσότεροι θα πάμε με την ελπίδα ν' αλλάξει κάτι.

Το κάτι τι είναι;

Να αλλάξει η κυβέρνηση;
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:41:36 am »
Γιατί όχι ? Να πάνε στα τσακίδια

Αποσυνδεδεμένος xhmikos23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 12, 2010, 10:27:36 am »
ας μιλησω συγκεκριμενα γιατι μπερδευομαι απο τις απαντησεις σας κ ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω φετος (αν με καλεσουν)
Απο φετος θα εχω συμπληρωμενα 24 μορια πραγματικης προυπηρεσιας κ στον ΑΣΕΠ του 2009 ειχα γπαψει γυρω στο 72..Στη μεταβατικη δε νομιζω να προλαβαινω να διοριστω. Επομενως, τι κανω; παω φετος αναπληρωτης;

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 12, 2010, 10:28:59 am »
Νομίζω  ότι  πολύ  λίγοι  είναι  αυτοί  που  θα  αρνηθούν  θέση  αναπληρωτή  φέτος , γιατί  έτσι  κι  αλλιώς  πολύ  λίγοι  θα  κληθούν! ;D  
Σοβαρά  τώρα , νομίζω  ότι  όσοι  έχουν  επιτυχία  στους  2  τελευταίους  ΑΣΕΠ  θα  το  κάνουν(θα  πάνε)  προκειμένου  να  βελτιώσουν  τη  θέση  τους  στους  νέους  πίνακες  του  2012-13. Όσοι  δεν  έχουν  επιτυχία  στους  2  τελευταίους  ΑΣΕΠ  θα  το  κάνουν  με  την προοπτική  να  πετύχουν  σε  αυτόν  του  2012  ώστε  να  μετρήσει  η  προϋπηρεσία  στους  καινούργιους  πίνακες. Αυτοί  που  θα αρνηθούν  θα  είναι  αυτοί  που  πραγματικά  απελπίστηκαν  και  εγκαταλείπουν  την  προσπάθειά  τους  για  διορισμό  στο  Δημόσιο  Σχολείο. Αυτός  εξάλλου  είναι  ένας  από  τους  στόχους  του  νομοσχεδίου , να  αποτρέψει  κάποιους  από  την  προσπάθεια  για  διορισμο  στην  Εκπαίδευση! Τέτοιοι  μπορεί  να  είναι  οι  επιτυχόντες  σε  προηγούμενους  ΑΣΕΠ(πριν  το  2007)  που  δεν  έχουν  αρκετή  προϋπηρεσία  για  διορισμό  στα  επόμενα  2  χρόνια και  έχουν  βαρεθεί  να  πρέπει  να  προσαρμόζονται  κάθε  φορά  σε  καινούργια  δεδομένα.(Οι  αλλαγές  από  το  98  και  πέρα  είναι  ουκ  ολίγες). Δεν  πρέπει  ακόμη  να  ξεχνάμε  ότι  κάποιοι  θα  το  κάνουν  για  βιοποριστικούς  λόγους: Καλύτερα  τα  1200  έστω  και  μακρυά  από  το  σπίτι  σου , παρά  τα  480  του  επιδόματος  ανεργίας (εφόσον  συμπληρώνεις  τα  ένσημα  για  να  πάρεις  βέβαια!). Και  κάποιοι  βέβαια  για  τουριστικούς  λόγους: Να  γνωρίσουν  τις  άγριες  ομορφιές  της  Ελλάδας  σε  μη  τουριστική  σαιζόν! ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)