0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, μια και το αναφέρεις συχνά στα μηνύματα σου περί ίσων ευκαιριών στα νέα παιδιά, να σου πω ότι και αυτοί κάποτε ήταν παιδιά και γέρασαν σαν αδιοριστοί εκπαιδευτικοί.
Kάποιοι μπορεί να έχουν εναλλακτική, ή να αποφάσισαν να αφιερωθούν μόνο σε ιδιαίτερα.. Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες οπότε..:1.Aν με καλέσουν αναπληρώτρια θα τρέξω.2.Αν τα πράγματα δεν παν καλά κ με καλέσουν αναπληρώτρια μειωμένου ωραρίου θα πάω.3.Αν τα πράγματα πάνε χάλια και με καλέσουν ωρομίσθια δεν πάω πουθενά.4.Αν όλα πάνε καλά και μείνω άνεργη θα αρχίσω τα χάπια οπότε θα τα βλέπω όλα τέλεια..!!!
Φημολογειται οτι απο μερα σε μερα θα ανακοινωθει η εγκυκλιος για τους αναπληρωτες της επομενης χρονιας..κ το ερωτημα ειναι: εφοσον οι πινακες σταματουν να τροφοδοτουνται με προυπηρεσια στις 30/6/2010, συμφερει την επομενη χρονια να ξετινευτεις για να πας αναπληρωτης, οταν θπαρχει κ ο κινδυνος του μειωμενου ωραριου αρα κ μισθου;;
Τί εννοείς όταν λες πως υπάρχει ο κίνδυνος του μειωμένου ωραρίου; Δεν θα είναι επιλογή μας να μην δηλώσουμε μακρινές περιοχές για μειωμένου ωραρίου αναπληρωτές; Δεν θα είναι ξεχωριστή η δήλωση για αναπληρωτές και για μειωμένου ωραρίου;
Φετος θα πατε αναπληρωτες;;ναι θα πάω. αναπληρωτής στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου. έφυγε το παλικάρι από το Πακιστάν και ψάχνουν αναπληρωτή. 5 ευρώ την ώρα συν τα τιπς. Καλή φάση και δίπλα στο σπίτι μου.
καλησπερα και απο μενα αγαπημενοι και ακομη στην ανασφαλεια συναδελφοι!κλαιω τα κερασματα που εκανα φετος τον οκτωβρη μετα το διορισμο μου πρωτη φορα ως αναπληρωτρια με τη λογικη οτι σε δυο χρονια θα διοριζομουν!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα τα αλλα θα βγει κανενας πινακας καπου να ξερουμε τουλαχιστον αν θα ειμαστε μεσα σε αυτους τους 250 που αναφερθηκαν?dina ωραια τα λες!!
Οι περισσότεροι θα πάμε με την ελπίδα ν' αλλάξει κάτι.