0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να τους εξηγήσω το πρόβλημα που υπάρχει με το ωράριό μας. Είναι ενημερωμένοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στο Δημοτικό και δεν καταλαβαίνουν ότι με εμάς τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Παράθεση από: miker στις Ιουνίου 12, 2010, 11:48:07 pm και να τους εξηγήσω το πρόβλημα που υπάρχει με το ωράριό μας. Είναι ενημερωμένοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στο Δημοτικό και δεν καταλαβαίνουν ότι με εμάς τα πράγματα είναι διαφορετικά.Αν και ξέρω ότι με τη ερώτησή μου θα ξεσηκωθούν αρκετοί - τες, (πέρα από το γεγονός ότι η πρωινή θα ξυπνάει αρκετά νωρίς) , το πρόβλημα ποιο είναι;
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 13, 2010, 12:18:49 amΠαράθεση από: miker στις Ιουνίου 12, 2010, 11:48:07 pm και να τους εξηγήσω το πρόβλημα που υπάρχει με το ωράριό μας. Είναι ενημερωμένοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στο Δημοτικό και δεν καταλαβαίνουν ότι με εμάς τα πράγματα είναι διαφορετικά.Αν και ξέρω ότι με τη ερώτησή μου θα ξεσηκωθούν αρκετοί - τες, (πέρα από το γεγονός ότι η πρωινή θα ξυπνάει αρκετά νωρίς) , το πρόβλημα ποιο είναι;οτι φορτωνομαστε 1 ωρα παραπανω