0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά παιδιά, λοιπον μιας και εγω έκανα την ερώτηση για το 3μηνο επίδομα, θα δώσω και την απάντηση τώρα που έμαθα.1ον. Δεν χρειάζεται να ανοιξεις λογαριασμό στην εθνική2ον. Σου δίνουν απο τον ΟΑΕΔ μια ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και πας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και εισπράτεις το ποσόν (272,55
Παράθεση από: phys στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 03:50:01 pmΓεια χαρά παιδιά, λοιπον μιας και εγω έκανα την ερώτηση για το 3μηνο επίδομα, θα δώσω και την απάντηση τώρα που έμαθα.1ον. Δεν χρειάζεται να ανοιξεις λογαριασμό στην εθνική2ον. Σου δίνουν απο τον ΟΑΕΔ μια ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και πας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και εισπράτεις το ποσόν (272,55
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το τρίμηνο επίδομα......Εάν προσληφθείς πρίν συμπληρωθούν οι τρεις μήνες, χάνεις όλο το επιδομα ή παίρνεις αναλογικά με το διάστημα που πέρασε;
μηπως ξερει κανεις με τα το 1ο τριμηνιαιο επιδομα ποτε παιρνουμε το επομενο; και ποσα τριμηνιαια δικαιουμαστε;
Να ρωτήσω κ εγώ κάτι?Έπιασα δουλειά πρώτη φορά σε φροντιστήριο μέχρι τώρα δεν έχω καθόλου ένσημα,το Μάιο που θα απολυθώ κ μετά θα μπω ΟΑΕΔ δε δικαιούμαι τίποτα γιατί είναι ή πρώτη χρονιά που δουλεύω έτσι?Θα πρέπει να συμπληρώσω κ δεύτερο χρόνο δουλειάς κ μετά να πάρω ταμείο ανεργίας σωστά?ευχαριστώ!!!
Παράθεση από: fivo στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:43:32 amμηπως ξερει κανεις με τα το 1ο τριμηνιαιο επιδομα ποτε παιρνουμε το επομενο; και ποσα τριμηνιαια δικαιουμαστε;Πήρα το πρώτο βοήθημα τριμήνου την προηγούμενη βδομάδα και την ίδια μέρα έκανα αίτηση στον οαεδ για το επόμενο βοήθημα. Δεν ξέρω πόσα δικαιούμαστε.