0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραθέτω εγώ ένα.«Και αυτό είναι ενδεικτικό του πρωτογονισμού της σημερινής Αριστεράς, η οποία λειτουργεί πλέον ως περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία. Και με μεγάλη οργή θεωρώ ότι συνθήματα και ιδέες που ορισμένοι ασπάζονται κατέληξαν στον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων. Δεν τα έκαψε ο Καρατζαφέρης τα γραφεία της Marfin. Ούτε η Αστυνομία (...) Αυτά τα περί ''προβοκάτορα'' όχι σ' εμένα» (Θ. Πάγκαλος, συνέντευξη στην «Καθημερινή»).Αλλά για να δείτε ότι δεν είναι μόνος του παρουσιάζω την ορχήστρα:«Το τρομοκρατικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ανατρέψει πολλές ισορροπίες. Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια έξαρση των τρομοκρατικών φαινομένων θα έχει άμεση επίπτωση στην οικονομία (...) Επίσης, η ανοχή που έδειξε η Αστυνομία απέναντι στα φαινόμενα της παρεμπόδισης ταξιδιωτών να ανέβουν στα καράβια, αλλά και στην άρνηση των ναυτεργατών να εφαρμόσουν τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία τους, έστειλε ένα μήνυμα αδυναμίας του κράτους να επιβάλει το νόμο απέναντι σε μια χούφτα συνδικαλιστές» («
δεν θα απαντησω ..ετσι και αλλιως και τα αμειλικτα αποκαλυπτικα ερωτηματα που θετω αποφευγεις να τα σχολιασεις..μια που σου αρεσουν οι αρθρογραφιες λοιπον ας παραθεσω και εγω μια απο το σημερινο
Νομίζω χόρτασες σχόλια στα αμειλικτα αποκαλυπτικα ερωτηματα αφού δεν ικανοποιήθηκες απ΄τα δικά μου.Εξ άλλου πού να καταλάβεις λόγο αφαιρετικό...κι αιρετικό.( Αιρετικό με την έννοια την αρχική της λέξης, με επίγνωση της ταπεινότητάς μου, η γνωστή Υπατία, είχε τραγικό τέλος γιατί υπερασπιζόταν τις απόψεις της σ΄ένα κόσμο, που το σωστό ήταν το δόγμα των ΔυΝατώΝ της εποχής, χρησιμοποιώ το όνομά της γνωρίζοντας το βάρος του ατοπήματός μου).Είσαι τόσο πιεσμένος (από ποιούς;)) να μας πείσεις πως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δεχτούμε τα μέτρα των ΔυΝατώΝ αδιαμαρτύρητα, που δεν καταλαβαίνεις καν ότι το να μιλάς για ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (όπως έκανες σε άλλο τόπικ) και να περηφανεύεσαι και για τις απόψεις σου, είναι σαν να μιλάς για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Έχουν γνώση οι φύλακες Rorrry, sorry που στο λέω, αλλά έχει καεί η γούνα του κοσμάκη από παπαγαλάκια που, όταν εμείς μιλάμε για το Ψωμί, την Παιδεία, την Ελευθερία ΜΑΣ και την Αξιοπρέπειά μας, κι αγανακτούμε που ο κάθε Πάγκαλος μας αντιμετωπίζει σαν αλήτες, εκείνοι το γυρίζουν στο κλέφτικο, ότι για όλα φταίει ο...Λένιν, η Παπαρρήγα, και προσφάτως η Κανέλλη.Τα φτηνά αυτά επιχειρήματα δεν μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα της οργής μας.Ενάντια στα ΑΝΗΛΕΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ πρώτα πρώτα. Και στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ., προσπαθούν να μας κάνουν νεόπτωχους και εξαθλιωμένους τζάμπα πράμα , για να ξελασπώσουν τα αφεντικά τους, που από μας παίρνουν το ψωμί και αυτούς τους επιδοτούν με το αίμα της ψυχής μας.Όταν μας αντιμετωπίζουν σαν φτηνά αναλώσιμα δεν χρειαζόμαστε άλλους μπαμπούλες.Η μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι η φτώχεια.Φτηνό το κόλπο με τους μπαμπούλες για να κάτσουμε καλά, Rorrry.Sorry.Τους έχουμε τους μπαμπούλες μπροστά μας και τους βλέπουμε στον ύπνο και στον ξύπνιο μας.Ίσα ίσα, που γνωρίζουμε, πως όταν ξεκινήσουν τέτοια όργανα, δεν είναι για το γείτονα τον κομμουνιστή, τον εβραίο και τον ομοφυλόφιλο. Είναι για μας.Προσπαθούν μ΄ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.Και να πουν ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους και δεν έχουμε ελπίδα από πουθενά, άρα να κάτσουμε καλά και να πούμε σφάξε με αγά μ΄ν΄αγιάσω.Και να έχουν την ανοχή μας και τη συνενοχή μας όταν θα κλείνουν τα σχολεία για να ανοίξουν φυλακές για όσους δεν το πράξουν.Δεν χρειαζόμαστε εσένα Rorry, sorry, να μας πεις ποιος μας φταίει. Ούτε να αναπαράγεις εδώ πέρα τα αρθράκια του κάθε πληρωμένου δημοσιογράφου, λες και δεν είναι αρκετά όλα τα ΜΜΕ που διαθέτουν για να μας πείσουν.Και καλά αυτοί τη δουλίτσα τους κάνουν. Εσύ;;;;;;;;;;;;Στο είπε η Isambo το αυτονόητο.Τι δεν καταλαβαίνεις; ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;
.Επίσης για την ιστορία να αναφέρω ότι πριν την Οκτωβριανή επανάσταση είχε προηγηθεί η επανάσταση του Φλεβάρη όπου ο ρωσικός λαός είχε επαναστατήσει εναντίον του τσαρικου καθεστώτος για την εξαθλίωση στην οποία είχε περιέλεθει και μεσούσης της εμπλοκής της χώρας στον Α' παγκόσμιο πόλεμο και δημιουργήθηκε η αστική κυβέρνηση Κερενσκυ. Διάβασε το 'δεκα μερες που συγκλόνησαν τον κόσμο' του Τζον Ριντ για να δεις πως μια μειοψηφία οδηγήθηκε να γίνει πλειοψηφία.
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 04, 2010, 06:58:05 pmΝομίζω χόρτασες σχόλια στα αμειλικτα αποκαλυπτικα ερωτηματα αφού δεν ικανοποιήθηκες απ΄τα δικά μου.Εξ άλλου πού να καταλάβεις λόγο αφαιρετικό...κι αιρετικό.( Αιρετικό με την έννοια την αρχική της λέξης, με επίγνωση της ταπεινότητάς μου, η γνωστή Υπατία, είχε τραγικό τέλος γιατί υπερασπιζόταν τις απόψεις της σ΄ένα κόσμο, που το σωστό ήταν το δόγμα των ΔυΝατώΝ της εποχής, χρησιμοποιώ το όνομά της γνωρίζοντας το βάρος του ατοπήματός μου).Είσαι τόσο πιεσμένος (από ποιούς;)) να μας πείσεις πως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δεχτούμε τα μέτρα των ΔυΝατώΝ αδιαμαρτύρητα, που δεν καταλαβαίνεις καν ότι το να μιλάς για ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (όπως έκανες σε άλλο τόπικ) και να περηφανεύεσαι και για τις απόψεις σου, είναι σαν να μιλάς για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Έχουν γνώση οι φύλακες Rorrry, sorry που στο λέω, αλλά έχει καεί η γούνα του κοσμάκη από παπαγαλάκια που, όταν εμείς μιλάμε για το Ψωμί, την Παιδεία, την Ελευθερία ΜΑΣ και την Αξιοπρέπειά μας, κι αγανακτούμε που ο κάθε Πάγκαλος μας αντιμετωπίζει σαν αλήτες, εκείνοι το γυρίζουν στο κλέφτικο, ότι για όλα φταίει ο...Λένιν, η Παπαρρήγα, και προσφάτως η Κανέλλη.Τα φτηνά αυτά επιχειρήματα δεν μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα της οργής μας.Ενάντια στα ΑΝΗΛΕΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ πρώτα πρώτα. Και στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ., προσπαθούν να μας κάνουν νεόπτωχους και εξαθλιωμένους τζάμπα πράμα , για να ξελασπώσουν τα αφεντικά τους, που από μας παίρνουν το ψωμί και αυτούς τους επιδοτούν με το αίμα της ψυχής μας.Όταν μας αντιμετωπίζουν σαν φτηνά αναλώσιμα δεν χρειαζόμαστε άλλους μπαμπούλες.Η μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι η φτώχεια.Φτηνό το κόλπο με τους μπαμπούλες για να κάτσουμε καλά, Rorrry.Sorry.Τους έχουμε τους μπαμπούλες μπροστά μας και τους βλέπουμε στον ύπνο και στον ξύπνιο μας.Ίσα ίσα, που γνωρίζουμε, πως όταν ξεκινήσουν τέτοια όργανα, δεν είναι για το γείτονα τον κομμουνιστή, τον εβραίο και τον ομοφυλόφιλο. Είναι για μας.Προσπαθούν μ΄ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.Και να πουν ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους και δεν έχουμε ελπίδα από πουθενά, άρα να κάτσουμε καλά και να πούμε σφάξε με αγά μ΄ν΄αγιάσω.Και να έχουν την ανοχή μας και τη συνενοχή μας όταν θα κλείνουν τα σχολεία για να ανοίξουν φυλακές για όσους δεν το πράξουν.Δεν χρειαζόμαστε εσένα Rorry, sorry, να μας πεις ποιος μας φταίει. Ούτε να αναπαράγεις εδώ πέρα τα αρθράκια του κάθε πληρωμένου δημοσιογράφου, λες και δεν είναι αρκετά όλα τα ΜΜΕ που διαθέτουν για να μας πείσουν.Και καλά αυτοί τη δουλίτσα τους κάνουν. Εσύ;;;;;;;;;;;;Στο είπε η Isambo το αυτονόητο.Τι δεν καταλαβαίνεις; ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;Νομιζω οτι εχεις ξεφυγει απο το θεμα οπως ειχε ξεκινησει εξ αρχης...τα δικα μου post δεν αφορουν στο αν θα αντιδρασει ο λαος στα μετρα της τροικας και αν θα σκυψει το κεφαλι...δικο του κεφαλι ειναι του καθενος ας το κανει ο,τι θελει...θελει να αγωνιστει ας αγωνιστει...θελει να κατσει στον καναπε του ας κατσει...καθε αποψη σεβαστη....εγω αναφερομαι σε τακτικες συγκεκριμενου πολιτικου κομματος που θελει να λεγεται δημοκρατικο ενω την ιδια στιγμη κατα δηλωση των κορυφαιων στελεχων του αρνειται το συνταγμα και την αστικη δημοκρατια και προτρεπει το λαο σε ανυπακοη των νομων..και πλειστα αλλα στρεβλα και ακατανοητα..επι αυτων υπαρχει καποιο σχολιο ;...εσυ μιλας για αφεντικα , για ψωμι παιδεια ελευθερια, πληρωμενους δημοσιογραφους κτλ κτλ...sorry αλλα αυτα ειναι αλλα αντι αλλων σε σχεση με τα οσα εγω λεω....Υ.Γ 1 μην ξεχασετε οσοι ταξιδευετε την Πεμπτη..το εξοδοχαρτο πρεπει να υπογραφει απο την κυβερνηση του βουνου....
Δυστυχώς για σένα πήρε απόφαση για απεργία το σύνολο της ΠΝΟ... Δεν απάντησες σε αυτά που έγραψα: όταν η συντεταγμένη πολιτεία που ομνύει στο Σύνταγμα, το καταπατά επανειλημμένα, έχεις απαίτηση από ανθρώπους των οποίων τα δικαιώματα καταβαραθρώνονται να κάτσουν να αμπελοφιλοσοφούν περί συνταγματικής νομιμότητας; Από πότε δηλαδή θα αποφασίζουν οι δικαστές αν μπορεί να κινητοποιηθεί κάποιος κλάδος; Και ποιοι δικαστές ε; Και στην τελική: το Σύνταγμα ορίζει λαϊκή κυριαρχία! Αν κάποια στιγμή ο λαός κρίνει ότι αυτό το Σύνταγμα δεν του κάνει, μπορεί να επέμβει για να τροποποιηθεί ή να το ανατρέψει κιόλας. Και δε θα ρωτήσει κανέναν Αλαφούζο ή Ρεστή ή Μπόμπολα ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο.
Νομιζω οτι εχεις ξεφυγει απο το θεμα οπως ειχε ξεκινησει εξ αρχης...τα δικα μου post δεν αφορουν στο αν θα αντιδρασει ο λαος στα μετρα της τροικας και αν θα σκυψει το κεφαλι...δικο του κεφαλι ειναι του καθενος ας το κανει ο,τι θελει...θελει να αγωνιστει ας αγωνιστει...θελει να κατσει στον καναπε του ας κατσει...καθε αποψη σεβαστη....εγω αναφερομαι σε τακτικες συγκεκριμενου πολιτικου κομματος που θελει να λεγεται δημοκρατικο ενω την ιδια στιγμη κατα δηλωση των κορυφαιων στελεχων του αρνειται το συνταγμα και την αστικη δημοκρατια και προτρεπει το λαο σε ανυπακοη των νομων..και πλειστα αλλα στρεβλα και ακατανοητα..επι αυτων υπαρχει καποιο σχολιο ;...εσυ μιλας για αφεντικα , για ψωμι παιδεια ελευθερια, πληρωμενους δημοσιογραφους κτλ κτλ...sorry αλλα αυτα ειναι αλλα αντι αλλων σε σχεση με τα οσα εγω λεω....Υ.Γ 1 μην ξεχασετε οσοι ταξιδευετε την Πεμπτη..το εξοδοχαρτο πρεπει να υπογραφει απο την κυβερνηση του βουνου....
Κι εδώ εκφράστηκε σαφέστατα: Έλα τώρα για τον Πάγκαλο θα λέμε, τον ξέρουμε αυτόν