0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να ρωτήσω αν εκτός από την αναγνωριση προυπηρεσίας τις ημέρες της απεργίας μετρανε και τα ενσημα εκείνων των ημερων...ειναι να βγω σε ταμείο ανεργίας και μου είναι αυτά τα ενσημα πολυτιμα ΑΝ μετρανε ..γνωρίζει κανεις κάτι?
τα ένσημα δεν μετράνε από όσο γνωρίζω
Να ρωτήσω το εξής: Πως υπολογίζεται η πραγματική προϋπηρεσία ωρομισθίων? Με ποιον συντελεστή? . Πήρα την προϋπηρεσία μου και μου φαίνεται πολύ λίγη... (Μου την έχουν βγάλει σε μέρες).
Επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό που έγραψε ο/η tzzz. Με απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους "η προϋπηρεσία των ωρομισθίων καταγράφεται κατά τη διάρκεια των απεργιών και των στάσεων εργασίας". Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και εδώ: http://www.oromisthioi.gr/
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 22, 2010, 09:47:36 pmΝα ρωτήσω το εξής: Πως υπολογίζεται η πραγματική προϋπηρεσία ωρομισθίων? Με ποιον συντελεστή? . Πήρα την προϋπηρεσία μου και μου φαίνεται πολύ λίγη... (Μου την έχουν βγάλει σε μέρες).Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση που κάνω? (αν γνωρίζει)
Παράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 22, 2010, 11:40:06 pmΕπιβεβαιώνω κι εγώ αυτό που έγραψε ο/η tzzz. Με απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους "η προϋπηρεσία των ωρομισθίων καταγράφεται κατά τη διάρκεια των απεργιών και των στάσεων εργασίας". Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και εδώ: http://www.oromisthioi.gr/Πάντως στην Α/θμια της περιοχής μου που ρώτησα, με είπαν ότι η απόφαση του ΝΣΚ αφορά μόνο τους ξενόγλωσσους. Αυτό τους είπαν από το Υπουργείο. Για τους υπόλοιπους αναμένεται...
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 22, 2010, 11:38:03 pmΠαράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 22, 2010, 09:47:36 pmΝα ρωτήσω το εξής: Πως υπολογίζεται η πραγματική προϋπηρεσία ωρομισθίων? Με ποιον συντελεστή? . Πήρα την προϋπηρεσία μου και μου φαίνεται πολύ λίγη... (Μου την έχουν βγάλει σε μέρες).Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση που κάνω? (αν γνωρίζει)Αν δεν κάνω λάθος, για τη δευτεροβάθμια διαιρείς τις ώρες σου με το 87,5 ενώ για την πρωτοβάθμια διαιρείς με το 100 και βρίσκεις έναν αριθμό. Το ακέραιο μέρος αντιστοιχεί στους μήνες ενώ το δεκαδικό το πολλαπλασιάζεις με το 25 και βρίσκεις τις ημέρες.Πχ 150 ώρες στη δευτεροβάθμια=> 150:87,5= 1,714 / 0,714 x 25=17,85 δλδ 18 οπότε η προϋπηρεσία σου είναι 1 μήνας και 18 ημέρες.