0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το διορισμό γίνεται , για αναπληρωτή δεν νομίζω
Παράθεση από: podiki στις Ιουνίου 16, 2010, 12:16:02 amΓια το διορισμό γίνεται , για αναπληρωτή δεν νομίζωΚαι όμως γίνεται .Μια γνωστή μου ήταν παραμεθόριο και ήρθε σε σχολείο δίπλα από το σπίτι της
Παράθεση από: MANNI στις Ιουνίου 17, 2010, 02:58:12 pmΠαράθεση από: podiki στις Ιουνίου 16, 2010, 12:16:02 amΓια το διορισμό γίνεται , για αναπληρωτή δεν νομίζωΚαι όμως γίνεται .Μια γνωστή μου ήταν παραμεθόριο και ήρθε σε σχολείο δίπλα από το σπίτι της αναπληρώτρια;με τι δικαιολογητικά;λόγους υγείας;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 17, 2010, 03:02:54 pmΠαράθεση από: MANNI στις Ιουνίου 17, 2010, 02:58:12 pmΠαράθεση από: podiki στις Ιουνίου 16, 2010, 12:16:02 amΓια το διορισμό γίνεται , για αναπληρωτή δεν νομίζωΚαι όμως γίνεται .Μια γνωστή μου ήταν παραμεθόριο και ήρθε σε σχολείο δίπλα από το σπίτι της αναπληρώτρια;με τι δικαιολογητικά;λόγους υγείας;Ακριβώς δεν ξέρω ,έμεινε όμως 1 μήνα παραμεθόριο και έφυγε .
παιδια δε μιλαω για παραθυρακι,μιλαω για σοβαρο προβλημα υγειας...εσυ geo_salonika,αν δεν ξερεις,σε παρακαλω μην απαντας καθολου στο θεμα
ρε παιδια,δε βγαινει ΕΝΑΣ αναπληρωτης σε ΜΙΑ θεση σε ΟΛΗ την Ελλαδα..μπορει να υπαρχει ευελιξια,π.χ για αμοιβαια ανταλλαγη θεσης μεταξυ δυο αναπληρωτων..οταν η εγκυος παει αναπληρωτρια κ παιρνει αδεια λογω δυσκολης εγκυμοσυνης, πρεπει να πουμε αφου ειναι εγκυος να μην παει καθολου;;ξερετε τι λεω εγω; μπροστα στο βολεμα του καθενος μας, χαθηκε κ η ανθρωπια κ συμπαρασταση στο συνανθρωπο κ ολα.Προς διαχειριστες του forum: υπαρχει τροπος να κλειδωσω ή να διαγραψω το θεμα;
Nαι ρωτήσω κ εγώ παιδιά κάτι (όχι ακριβώς το ίδιο)...έχει ή μπορεί να συμβεί να τοποθετηθεί κανείς ως αναπληρωτής στην πόλη που παρακολουθεί το μεταπτυχιακό του (αφού έχει προσκομίσει χαρτί που να βεβαιώνει το υποχρεωτικό των παρακολουθήσεων)...ξέρω οτι βοηθά του μόνιμους για τις αποσπάσεις...έχει ακούσει κάποιος κάτι ανάλογο και για αναπληρωτές; δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο να μην με πάρουν καθόλου και να δηλώσω μόνο την πόλη που παρακολουθώ το μεταπτυχιακό...τι μου προτείνετε να κάνω;