0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο το να πάρεις άδεια ο αναπληρωτής λόγω προβλημάτων υγέιας και άλλο το να αλλάξει μέρος διορισμού.Άδεια φυσικά και μπορεί να πάρει, αρκεί να έχει τα κατάλληλα ιατρικά χαρτιά. Και υπάρχουν πολλοί αναπληρωτές που παίρνουν άδεια είτε λόγω εγκυμοσύνης είτε για άλλους λόγους υγέιας. Απλά δεν έχω ακούσει ποτέ και μου φαίνεται πολύ περίεργο να μπορεί να συμβεί, αναπληρωτής να μετακινείται από την περιοχή που διορίστηκε σε κάποια άλλη λόγω προβλημάτων υγέιας....Δεν κάνεις καλά που εκνευρίζεσαι. Από τη στιγμή που τέθηκε ένα ερώτημα, και μάλιστα "περίεργο" σαν αυτό, είναι φυσικό να υπάρχουν πολλές απαντήσεις, που είτε είναι αρεστές είτε όχι....
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 17, 2010, 08:49:11 pmΆλλο το να πάρεις άδεια ο αναπληρωτής λόγω προβλημάτων υγέιας και άλλο το να αλλάξει μέρος διορισμού.Άδεια φυσικά και μπορεί να πάρει, αρκεί να έχει τα κατάλληλα ιατρικά χαρτιά. Και υπάρχουν πολλοί αναπληρωτές που παίρνουν άδεια είτε λόγω εγκυμοσύνης είτε για άλλους λόγους υγέιας. Απλά δεν έχω ακούσει ποτέ και μου φαίνεται πολύ περίεργο να μπορεί να συμβεί, αναπληρωτής να μετακινείται από την περιοχή που διορίστηκε σε κάποια άλλη λόγω προβλημάτων υγέιας....Δεν κάνεις καλά που εκνευρίζεσαι. Από τη στιγμή που τέθηκε ένα ερώτημα, και μάλιστα "περίεργο" σαν αυτό, είναι φυσικό να υπάρχουν πολλές απαντήσεις, που είτε είναι αρεστές είτε όχι....ε,οχι, δε μπορει να ειναι οποιοδηποτε τετοιο θεμα "περιεργο" κ δεν ανεχομαι υπονοουμενα,ουτε καν μεσω ανωνυμιας...παρακαλω τους διαχειριστες να μου πουν πως μπορω να διαγραψω ή να κλειδωσω το θεμα..
Με παρεξήγησες.Το "περίεργο" αναφέρεται στοα συνηθιστο, στο πρωτόγνωρο....Δεν υπονοώ τίποτα και ούτε κρύβομαι πίσω από ανωνυμίες. Ειμαι εδώ και όποις θέλει μπορώ να του δώσω όλα μου τα στοιχεία, γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι και έχω και το θάρρος της γνώμης μου.\Έθεσες ένα ερώτημα. Πήρες απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσουν...λυπάμαι, αλλά όπως βείπα και πιο μπροστά, όταν κανεις ερωτήσεις δεν σημαίνει ότι όλες οι απαντήσεις θα σου αρέσουν!Λυπάμαι, πραγματικά! Και λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί μόλις διάβασες πράγματα που δεν ήταν αυτά πυ περίμενες να ακούσεις ζητάς να κλειδωθεί το θέμα. Άραγε αν σου λέγαμε "ναι, αμέ! Φυσικά και μπορεί κάποιος να πάει αναπληρωτής σε ένα μέρος και για τον α, β, γ λόγο να μετακινηθεί" θα ζητουσες να κλειδωθέι το θέμα;Όσο για μένα, έχω μάθει ό,τι θέλω να λέω να το λέω χωρίς υπονούμενα, ντόμπρα και σταράτα.
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 17, 2010, 11:08:32 pmΜε παρεξήγησες.Το "περίεργο" αναφέρεται στοα συνηθιστο, στο πρωτόγνωρο....Δεν υπονοώ τίποτα και ούτε κρύβομαι πίσω από ανωνυμίες. Ειμαι εδώ και όποις θέλει μπορώ να του δώσω όλα μου τα στοιχεία, γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι και έχω και το θάρρος της γνώμης μου.\Έθεσες ένα ερώτημα. Πήρες απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσουν...λυπάμαι, αλλά όπως βείπα και πιο μπροστά, όταν κανεις ερωτήσεις δεν σημαίνει ότι όλες οι απαντήσεις θα σου αρέσουν!Λυπάμαι, πραγματικά! Και λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί μόλις διάβασες πράγματα που δεν ήταν αυτά πυ περίμενες να ακούσεις ζητάς να κλειδωθεί το θέμα. Άραγε αν σου λέγαμε "ναι, αμέ! Φυσικά και μπορεί κάποιος να πάει αναπληρωτής σε ένα μέρος και για τον α, β, γ λόγο να μετακινηθεί" θα ζητουσες να κλειδωθέι το θέμα;Όσο για μένα, έχω μάθει ό,τι θέλω να λέω να το λέω χωρίς υπονούμενα, ντόμπρα και σταράτα. αν το εννοουσες ετσι που λες να μην εβαζες εισαγωγικα..εγω δεν αφησα να εννοειθει πουθενα οτι θελω να παρω απαντησεις που μου αρεσουν..απλα ηθελα απαντησεις..τωρα καποιοι που ψαχνουν παντου φαντασματα κ λενε για Καστελοριζα κλπ ας μην ασχολουνται καθολου podiki σε ευχαριστω για την ενημερωση...
ηθελα να ηξερα ποσοι απο σας που απαντησατε εχετε παει αναπληρωτες σε συγκεκριμενο κενο..Προς ενημερωση λοιπον, δε σου ερχεται ο διορισμος σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχολειο,αλλα σε περιοχη..Δεν πας ΜΟΝΟ εσυ, ειδικα στις πρωτες φουρνιες, αλλα αλλοι 30-40 της ειδικοτητας σου..σε ολη την Ελλαδα..μπορει λοιπον να υπαρχει μια προβλεψη απο το υπουργειο κ ΕΚΕΙ ακριβως να υπαρχει μια εναλλακτικη ωστε καποιος με ΣΟ
Παράθεση από: xhmikos23 στις Ιουνίου 18, 2010, 09:52:17 amηθελα να ηξερα ποσοι απο σας που απαντησατε εχετε παει αναπληρωτες σε συγκεκριμενο κενο..Προς ενημερωση λοιπον, δε σου ερχεται ο διορισμος σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχολειο,αλλα σε περιοχη..Δεν πας ΜΟΝΟ εσυ, ειδικα στις πρωτες φουρνιες, αλλα αλλοι 30-40 της ειδικοτητας σου..σε ολη την Ελλαδα..μπορει λοιπον να υπαρχει μια προβλεψη απο το υπουργειο κ ΕΚΕΙ ακριβως να υπαρχει μια εναλλακτικη ωστε καποιος με ΣΟ
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 18, 2010, 10:31:34 amΠαράθεση από: xhmikos23 στις Ιουνίου 18, 2010, 09:52:17 amηθελα να ηξερα ποσοι απο σας που απαντησατε εχετε παει αναπληρωτες σε συγκεκριμενο κενο..Προς ενημερωση λοιπον, δε σου ερχεται ο διορισμος σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχολειο,αλλα σε περιοχη..Δεν πας ΜΟΝΟ εσυ, ειδικα στις πρωτες φουρνιες, αλλα αλλοι 30-40 της ειδικοτητας σου..σε ολη την Ελλαδα..μπορει λοιπον να υπαρχει μια προβλεψη απο το υπουργειο κ ΕΚΕΙ ακριβως να υπαρχει μια εναλλακτικη ωστε καποιος με ΣΟ
Εχω την εντύπωση ότι με βάση το νέο νομοσχέδιο προβλέπεται για τους έχοντες 67% και πλέον αναπηρία η τοποθέτηση τους στην πλησιέστερη κατα το δυνατόν θέση στον τόπο κατοικίας τους. Θα δούμε τι θα ισχύσει από φέτος.Για άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο.
ενταξει,τωρα που εγραψες τη διαδικασια αναλυτικα,μας επεισες οτι εχεις παει..TOPIC CLOSED!!!!!!!!!!!!!!