Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι τη Διαμαντοπούλου ποιος την ψηφίζει? Ο pasok και οι δικοί του? Θα τρελαθούμε. 27 ψήφοι υπέρ της Διαμαντοπούλου... Είναι πολλές για τις τόσες βλακείες που διαπράττει.. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε πάρει ούτε μία... Μάλλον έχει βάλει τους δικούς της... να την ψηφίζουν...
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουνίου 28, 2010, 04:11:09 pmΣυνάδελφοι τη Διαμαντοπούλου ποιος την ψηφίζει? Ο pasok και οι δικοί του? Θα τρελαθούμε. 27 ψήφοι υπέρ της Διαμαντοπούλου... Είναι πολλές για τις τόσες βλακείες που διαπράττει.. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε πάρει ούτε μία... Μάλλον έχει βάλει τους δικούς της... να την ψηφίζουν...Γιατί, οι ψήφοι στον Στυλιανίδη;;; Είμαστε μαζόχες τελικά, δεν εξηγείται αλλιως...
υποστήριζε με σθένος τον Στυλιανίδη (βλ. παλαιότερα μηνύματα) και έφερνε ως επιχείρημα την ικανοποίηση όλων των αιτήσεων για αποσπάσεις και μεταθέσεις. Δηλαδή; Με λίγα λόγια; "Παιδιά, ο Πίδας μας βόλευε όλους!!!". Αυτό ήταν στην ουσία το επιχείρημά του!! Τί να απαντήσεις; Λες ένα ΕΛΕΟΣ και προσπερνάς!!
Ούστ απο εδώ που θα μιλήσετε για τον παπαστρούμφ σας ...Ήρθε η στρουμφίτα τώρα..
δεν υπάρχει επιλογή κανείς.όσο για τα αποτελέσματα εγώ καταλαβαίνω ότι:1.πολλοί οι πόντιοι και δη οι βολεμένοι του φόρουμ2. πολλοί οι θεσσαλονικείς και δη οι βολεμένοι του φόρουμ3. πολλοί οι οαεδίτες του φόρουμτελικό συμπέρασμα: πολύ ρουσφέτι αδερφάκι μου.και η απορία μου: άξιζε;
Μπράβο σουξέ ο Στυλ.!
Για τον Αρσένη βέβαια δε θα περίμενα να πάρει ούτε μία ψήφο μετά την πανωλεθρία της θέσπισης του διαγωνισμού του Ασεπ το '98 (αν δεν κάνω λάθος το έτος). Και αναφέρομαι όχι τόσο στο διαγωνισμό αυτό καθεαυτό (με τον οποίο γενικά συμφωνώ) όσο στο φασιστικό και χωρίς κοινωνική ευαισθησία τρόπο με τον οποίο αυτός επιβλήθηκε.