Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλύτερος υπουργός παιδείας θα είναι αυτός που δεν έχει έρθει ακόμαΚοιτάζω τη λίστα με τους αποτυχημένους και αυτές οι ημερομηνίες στις παρενθέσεις μου θυμίζουν τις ημερομηνίες στα μνήματα Πάντως θα δώσω ένα μικρό.. point στον Ευθυμίου, ο οποίος είχε μια καλή θέληση σε κάποια γενικότερα ζητήματα της παιδείας, αλλά και κάπως άσχετος με το θέμα ήταν και ήταν στα μαχαίρια με τον υπ.οικ. τότε, οπότε λεφτά γιοκ.Υ.Γ. Το ότι ο Στυλιανίδης θεωρείται από ορισμένους ως.. πετυχημένος, θα το εκλάβω ως χιούμορ (και μαύρο μάλιστα)
2ον ενισχύει τον ΑΣΕΠ στους διορισμούς
Παράθεση από: koleygr στις Ιουνίου 29, 2010, 08:28:28 pm2ον ενισχύει τον ΑΣΕΠ στους διορισμούςΠώς;;Με ερωτήματα γενικών γνώσεων τύπου τεστ δεξιοτήτων;Δεν ψήφισα κάποιον γιατί δε μπορώ να βρώ ποιος τα πήγε καλύτερα..ίσως αυτός που ασχολήθηκε λιγότερο με την παιδεία να τα έκανε λιγότερο μπάχαλο αλλά αυτό πάλι δεν είναι σωστή "αξιολόγηση" υπουργού!Οπότε τείνω προς το κανένας...
Εγώ την ψήφησα...1ον έκλεισε το παραθυράκι της ΠΔΣ2ον ενισχύει τον ΑΣΕΠ στους διορισμούς3ον εχω δει αρκετά θετικά σημεία στην κατευθυνση προς την οποία κινείταιΚανείς δεν είναι τέλειος... σίγουρα έχει κάνει και λάθη... Παντος σε γενικές γραμμές έχω δεί βελτιώσεις κυρίως στον τρόπο πρόσληψης...Υ.Γ.1: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔΥ.Γ.2 : Σε ότι δεν εγκρίνω θα με βρεί απέναντύ της μαζί με τους υπόλοιπους αλλά δε μπορώ να παραβλέψω όσα προανέφεραΥ.Γ.3: Δεν αναφέρομαι στο μεταβατικό στάδιο αλλά στην κατεύθυνση προς την οποία κινήθηκε ο τρόπος διορισμού
Κοίταξε να δεις αν εσύ που λες τα παραπάνω ...δεν την ψηφίζεις τότε....τι λένε αυτοί που την ψηφίζουν στιε καλπες ρε φίλε ?
Οι προσλήψεις που γινόντουσαν με ΑΣΕΠ ήταν πχ 100 και οι προσλήψεις που γινόντουσαν με 24μηνο και ασέπ άλλοι 50 ..τώρα με το δικό της σύστημα γίνονται συνολικά 50...που διάολο είδες εσύ την ενίσχυση ΑΣΕΠ ? ? ?Το ότι είναι 100% αλλά λιγότερες θέσεις το βαφτίζεις ενίσχυση και ...δεν την ψηφίζεις στις κάλπες?
Το τρίτο συγκεκριμένο σημείο που αναφέρεις είναι ότι ......έχεις δει ότι κινείται σε καλή κατεύθηνση.....Απο που ρε ............μου εδω μέσα το βλέπεις αυτό?Έχουμε βγει όλοι στους δρόμους φωνάζουμε σκοτωνόμαστε εε πες το ποιο συγκεκριμένα να το καταλάβουμε και εμείς να χαλαρώσουμε λίγο.
Απο τα τρία θετικά που γράφεις το μόνο που ισχύει είναι το ότι έκλεισε το παραθυράκι....και ξέρεις τι παραδέχεσαι με αυτό......την επετηρίδα φίλε.Αυτό λοιπόν υπήρχε πριν 13 χρονια και μια άλλη διαμαντοπούλου το άλλαξε.ε Και επειδή αυτό και η γιαγιά μου που είναι απόφοιτος δημοτικού αν την κάναν υπουργό θα μπορούσε να το σκεφτεί μην την εκθιάζουμε κιόλας .Κι όλη την υπόλοιπη καταστροφή που έφερε προφανώς δεν την ένιωσες ακόμα στο πετσί...
ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!ΜΑΚΡΑΝ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!!!!ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ!
ναι φιλε μου βολευτηκα επι Στυλιανιδη ΤΟ 2002!!!!!!τοτε διοριστηκα μεσω γραπτου διαγωνισμα σε κλαδο με ποσοστο επιτυχιας 1:100.Τι ειπατε;δεν ήταν υπουργος ο Στυλιανίδης τότε;ας πρόσεχε!!!!!!θα τον χρεωσουμε και για αυτο όπως τον χρεώσανε και για την δολοφονία του παιδιού.Ετσι δεν συνέβη;Ηταν ο μόνος που τήρησε χρονοδιαγράμματα στην Εκπαίδευση .Οι υπόλοιποι ούτε γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η λέξη!.Τέλος πάντων η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας να το γνωρίζεις φίλε μου!Η απαξίωση των εκπαιδευτικών και με λογια και με πράξεις που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση του Υπουργείου είναι άνευ προηγουμένου.Κανέναν αδιάβλητο χαρακτήρα του ΑΣΕΠ δεν διατήρησε η σημερινή κυρία που εκτελεί χρέη Υπουργού,ενσωματώνοντας στον