*

Ψηφοφορία

Ποιον Υπουργό Παιδείας θεωρείτε τον καλύτερο;

Γεώργιος Παπανδρέου (1994-1996)
41 (5.1%)
Γεράσιμος Αρσένης (1996 – 2000)
35 (4.3%)
Πέτρος Ευθυμίου (2000 – 2004)
70 (8.7%)
Μαριέττα Γιαννάκου (2004 – 2007)
91 (11.3%)
Ευριπίδης Στυλιανίδης (2007 - 2009)
364 (45.2%)
Άρης Σπηλιωτόπουλος (2009 - 2009)
26 (3.2%)
Άννα Διαμαντοπούλου (2009 -
47 (5.8%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
131 (16.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 796

Αποστολέας Θέμα: Καλύτερος Υπουργός Παιδείας  (Αναγνώστηκε 120371 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Καλύτερος Υπουργός Παιδείας
« Απάντηση #420 στις: Δεκεμβρίου 30, 2010, 09:00:22 pm »
Εμένα η Διαμαντοπούλου μου θυμίζει αυτή

μπορεί να είναι και η ιδέα μου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:56:30 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Ιανουαρίου 29, 2011, 03:32:55 pm »
Εμείς, σε αυτό το Υπουργείο, έχουμε ένα στόχο: Να αλλάξουμε Παιδεία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Και θα το πετύχουμε

Μη με απειλείς εμένα!

;D
Kαι η καταστροφή αλλαγή είναι.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Ιανουαρίου 29, 2011, 09:32:27 pm »
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2011, 10:54:39 pm από Giannis1 »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:56:30 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 06:39:18 pm »
εντάξει, δε μπορείς να πεις όμως....οραματίζεται ένα Νέο Σχολείο!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o

πάντως στην δημοσκόπηση βλεπω έχει σαρώσει τις ψήφους ο Στυλιανίδης. Πράγματι επί θητείας του όλα είχαν γίνει εγκαίρως. Λιγότερα κενά εκείνη τη χρονιά, γρήγορα βγήκαν τα κενά, οι τοποθετήσεις, οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις...
άρα τι να συμπεράνω; ότι όλα είναι θέμα πολτικής βούλησης;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 06:57:18 pm »
εντάξει, δε μπορείς να πεις όμως....οραματίζεται ένα Νέο Σχολείο!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o

πάντως στην δημοσκόπηση βλεπω έχει σαρώσει τις ψήφους ο Στυλιανίδης. Πράγματι επί θητείας του όλα είχαν γίνει εγκαίρως. Λιγότερα κενά εκείνη τη χρονιά, γρήγορα βγήκαν τα κενά, οι τοποθετήσεις, οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις...

Ε, δεν είναι?
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 05:16:45 pm »

Ε, δεν είναι?

ήθελα να πιστεύω πως όχι....τουλάχιστον όχι για την Παιδεία...κλαψ.... :'(

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 08:10:01 pm »

Ο Στυλιανίδης ήταν καλύτερος, αλλά όπως όλη εκείνη η κυβέρνηση, δέχτηκε φοβερό πόλεμο. Ακόμη και τη Κουτσίκου (τη προηγούμενη) που έκαναν διαδηλώσεις χωρίς να συμβαίνει τίποτα, απλά και μόνο επειδή καλούσε σε διάλογο (μεχρι που έφτασαν να κάψουν τη σκοπιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη) την είχαν ταράξει.
Φαντάσου τί θα είχε γίνει αν πχ μιλούσε για μείωση σχολείων, για αύξηση αριθμού μαθητών ανα αίθουσα, (όπως κάποιοι κάποιοι τώρα) κλπ. Μάλλον θα πηγαίναμε για εμφύλιο.
Κατά τ' άλλα ό,τι γινόταν τότε δεν ήταν υποκινούμενο, καθόλου, η ιδέα μας...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 08:39:58 pm »

Ο Στυλιανίδης ήταν καλύτερος, αλλά όπως όλη εκείνη η κυβέρνηση, δέχτηκε φοβερό πόλεμο. Ακόμη και τη Κουτσίκου (τη προηγούμενη) που έκαναν διαδηλώσεις χωρίς να συμβαίνει τίποτα, απλά και μόνο επειδή καλούσε σε διάλογο (μεχρι που έφτασαν να κάψουν τη σκοπιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη) την είχαν ταράξει.
Φαντάσου τί θα είχε γίνει αν πχ μιλούσε για μείωση σχολείων, για αύξηση αριθμού μαθητών ανα αίθουσα, (όπως κάποιοι κάποιοι τώρα) κλπ. Μάλλον θα πηγαίναμε για εμφύλιο.

σ αυτό δεν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο..Πράγματι.... αν τα έκανε η Κουτσικου ή ο Στυλιανίδης ή ο οποιοσδήποτε δεξιός τελοσπάντων θα ήταν φασίστες, ανάλγητοι και δε συμμαζεύεται..Τώρα που τα κάνει η Αννούλα μας είναι σκλήρή βέβαια και αμετακίνητη αλλά από αντιδράσεις, διαδηλώσεις και απεργίες.....γαργάρααααα!!!
Και ξέρεις,δεν το  θίγω το θέμα κομματικά αλλά μου κάνει εντύπωση πώς χειραγωγούνται οι μάζες μπροστά στην παντοδυναμία του Χρώματος. Γιατί μιλάμε για ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:55:17 pm »

To καλύτερο το άκουσα πέρισυ από κομμουνιστή στη διάρκεια διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη. "Πρέπει να κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία για να μη περνάνε τα μέτρα". Δηλαδή και κομμουνιστής κατ' ανάγκη νεοδημοκράτης.  ;D

σ αυτό δεν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο..Πράγματι.... αν τα έκανε η Κουτσικου ή ο Στυλιανίδης ή ο οποιοσδήποτε δεξιός τελοσπάντων θα ήταν φασίστες, ανάλγητοι και δε συμμαζεύεται..Τώρα που τα κάνει η Αννούλα μας είναι σκλήρή βέβαια και αμετακίνητη αλλά από αντιδράσεις, διαδηλώσεις και απεργίες.....γαργάρααααα!!!
Και ξέρεις,δεν το  θίγω το θέμα κομματικά αλλά μου κάνει εντύπωση πώς χειραγωγούνται οι μάζες μπροστά στην παντοδυναμία του Χρώματος. Γιατί μιλάμε για ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 01:57:33 pm »
Σχετικά με το ότι τώρα γίνονται πράγματα που αν τα έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση θα γινόταν κάτι σαν "εμφύλιος" ( αναφέρομαι στην εκπαίδευση φυσικά, μια και εκεί επικεντρώνει το θέμα), η εξήγηση είναι απλή κατά τη γνώμη μου: Η Ελληνική κοινωνία, στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι ΠΑΣΟΚ ( δεν το ψηφίζουν όλοι πάντα, αλλά το εκτιμούν, το συμπαθούν και θεωρούν -πιθανότατα-ότι "του χρωστούν". Όποτε "κινδυνεύει" πολιτικά, σπεύδουν να το στηρίξουν καταλλήλως).
Συνεπώς, καλή είναι η κριτική που γίνεται από όσους διαφωνούν, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι το ΠΑΣΟΚ και η νοοτροπία που εκφράζει, αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Δεν είναι λοιπόν να απορεί κάποιος που οσάκις η διακυβέρνηση της χώρας δεν είχε αναληφθεί από το ΠΑΣΟΚ, οδηγούμασταν σε πλήρη ακυβερνησία εξαιτίας του ότι οι ίδιοι οι πολίτες αντιδρούσαν βίαια ( Η Ν.Δ. για παράδειγμα,  σχημάτισε από το 1981 και μετά 2 κυβερνήσεις δημιουργώντας συγκυριακές - όπως απεδείχθη - πλειοψηφίες, και αμέσως μετά αυτές οι συγκυριακές πλειοψηφίες εξανεμίστηκαν οδηγώντας σε βίαια επεισόδια, αντιδράσεις και πλήρη ακυβερνησία).
Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι Έλληνες είναι ΠΑΣΟΚ , και αυτό θα πρέπει να "το χωνέψουμε" όλοι μας ( ανεξαρτήτως του αν είμαστε και εμείς ΠΑΣΟΚ ή όχι).
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2011, 02:08:59 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 11:27:09 pm »
Δυστυχώς τελικά και ελπίζω να βάλουμε μυαλό γιατί αλλιώς θα πάθουμε και χειρότερα.......................
αυτό μας έλειπε για να μην γίνονται υποτίθεται επεισόδια να ψηφίζουμε ξανά τους ίδιους κλέφτες και άχρηστους που μαζί με τα άλλα μπλε λουλούδια κατέστρεψαν την χώρα για να εκλέγονται και να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να βγαίνει και το θρασύτατο κήτος να λέει μαζί τα φάγαμε
 αν μερικά εξυπνοπούλια νομίζουν ότι "χρωστούν " σε κόματα ας πάνε αυτά να ξεχρεώσουν το ΔΝΤ που μας οδήγησαν για να φάνε αυτοί και τα ...άνθη γύρω τους
πια ο πολιτικός και ο συνδικαλιστής (δυστυχώς) είναι επάγγελμα καριέρας και όλοι όσοι βγαίνουν και ....ξαφνικά διαπιστώνουν λάθη και κάνουν αλλαγές  ή διαμαρτύρονται για να βοηθήσουν κολλητούς που τους στήριζαν ....... μόνο για να επανεκλεγούν και να προχωρήσουν την ...καριέρα τους τα πουλάκια μου.......

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 10:30:09 am »
Δυστυχώς τελικά και ελπίζω να βάλουμε μυαλό γιατί αλλιώς θα πάθουμε και χειρότερα.......................
αυτό μας έλειπε για να μην γίνονται υποτίθεται επεισόδια να ψηφίζουμε ξανά τους ίδιους κλέφτες και άχρηστους που μαζί με τα άλλα μπλε λουλούδια κατέστρεψαν την χώρα για να εκλέγονται και να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να βγαίνει και το θρασύτατο κήτος να λέει μαζί τα φάγαμε
 αν μερικά εξυπνοπούλια νομίζουν ότι "χρωστούν " σε κόματα ας πάνε αυτά να ξεχρεώσουν το ΔΝΤ που μας οδήγησαν για να φάνε αυτοί και τα ...άνθη γύρω τους
πια ο πολιτικός και ο συνδικαλιστής (δυστυχώς) είναι επάγγελμα καριέρας και όλοι όσοι βγαίνουν και ....ξαφνικά διαπιστώνουν λάθη και κάνουν αλλαγές  ή διαμαρτύρονται για να βοηθήσουν κολλητούς που τους στήριζαν ....... μόνο για να επανεκλεγούν και να προχωρήσουν την ...καριέρα τους τα πουλάκια μου.......

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.... Όταν στη δική μου ΕΛΜΕ πρότεινα να υπάρχει ανώτατο όριο θητείας ( πχ δύο θητείες όχι 25 χρόνια οι ίδιοι συνδικαλισές) πέσανε να με φάνε...Καριέρα όχι αστεία....Και μικρότερο ωράριο... Αλλά δε φταίνε αυτοί - εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε.
Όσο για το προηγούμενο ποστ...εγώ πάντως ούτε κρυφά ούτε φανερά υπήρξα ποτέ ΠΑΣΟΚ... Το άδικο ειναι άδικο είτε γίνεται απο μπλε είτε από πράσινους ...κόκκους...( και να καθάριζαν κιόλας τη βρώμα που δημιούργησαν...)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:30:06 pm »

Θα έλεγα παπαγαλάκια, για να συγκεκριμενοποιήσω το "πουλάκια μου", που ειπες.
Κατ' αρχάς, εγώ προσωπικά δε γνωρίζω κανέναν που να εκτιμά το πασοκ. Ακόμα και αυτοί που γνωρίζω να το στηρίζουν είναι είτε άνθρωποι που έχουν να κερδίσουν κάτι, είτε άνθρωποι που λειτουργούν με μια "ποδοσφαιρική" νοοτροπία του στυλ "εγώ είμαι με όποια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα, άσχετα αν στην άμυνα παίζει ο επόπτης με τα οφφσάιντ και στην επίθεση ο διαιτητής με τα πέναλτυ", για να αναφερθώ και σε πρόσφατο αγώνα. Να εκτιμήσει κανείς τί? Τα παχιά λόγια? Τις ψεύτικες υποσχέσεις? Τη νοοτροπία της λαμογιάς, της επιβράβευσης του πονηρού και της τιμωρίας του νομοταγούς, όπως αυτό φάνηκε κιόλας και από τη πρόσφατη ιστορία με τους ημιυπαίθριους, όπου ειπώθηκε αρχικά πως δε θα υπάρξουν πρόσθετα χαράτσια και μόλις πήγαν άνθρωποι να τακτοποιήσουν την υπόθεσή τους, για να είναι νόμιμοι (χωρίς οι ίδιοι να είναι απαραιτήτως τα λαμόγια που έκλεισαν τους ημιυπαίθριους) ετοιμάστηκαν να τους χαρατσώσουν?
Τώρα, όσον αφορά τη πλειοψηφία, αυτή δε την έχουν ΟΥΤΕ τα δυο μεγάλα κόμματα μαζί, πόσο μάλλον το ένα από αυτά μόνο του. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις (αλλά και με εκλογικά αποτελέσματα), περίπου ένας στους 4, ή ένας στους 3 το θέλει/εκτιμά ή είναι θετικός προς το πασοκ. Τέτοια ποσοστά σίγουρα θα εχει και ο Μουμπάρακ, και ο Καντάφι, και ο Σαντάμ Χουσείν (για ν' αναφέρω μερικά μέλη της σοσιαλιστικής διεθνούς).
Πολύ ενδιαφέρον βρήκα το γεγονός οτι έγινε αναφορά σε βίαια επεισόδια, δηλαδή με έναν ευγενικό τρόπο ειπώθηκε κάτι που θα μπορούσε ισως να θεωρηθεί σαν "μη μιλάτε, γιατί αν βγούν οι άλλοι γίνεται/θα γίνει χαμός". Αυτό μου φάνηκε κάπως σαν απειλή, και μάλλον παραπέμπει σε δικτατορική λογική εξαναγκασμού της ψήφου, δηλαδή "ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά να ξέρετε οτι θα υπάρξουν και συνέπειες" και όχι δημοκρατικό τρόπο σκέψης. Θέλω να πιστεύω οτι κάνω λάθος και οτι δεν υπήρχε η έννοια της απειλής σ' αυτό το σημείο.
Για να επιστρέψω και στο θέμα, νομίζω οτι η ψηφοφορία και η διαφορά που υπάρχει τα λέει όλα. Ελπίζω μόνο να μην υπάρξουν... συνέπειες, αφού το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι και πάρα πολύ "αρεστό".  :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182611
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)