Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 04, 2010, 11:18:17 pmκαι για να μην ξεχάσω και (με διαφορά) η πιο ΑΛΑΖΟΝΑΣαυτό σίγουρα! για το γενικά η χειρότερη νομίζω δεν έχει κριθεί ακόμη!
και για να μην ξεχάσω και (με διαφορά) η πιο ΑΛΑΖΟΝΑΣ
Παράθεση από: sixtir στις Νοεμβρίου 04, 2010, 11:23:20 pmΠαράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 04, 2010, 11:18:17 pmκαι για να μην ξεχάσω και (με διαφορά) η πιο ΑΛΑΖΟΝΑΣαυτό σίγουρα! για το γενικά η χειρότερη νομίζω δεν έχει κριθεί ακόμη! λες να ρθουν και χειροτεροι; με τρομαζεις!!!
Στα ιδιωτικά λύκεια κάνουν και ενισχυτική με καθηγητή διαφορετικό από τον πρωινό ενώ παράλληλα συνεννοούνται μεταξύ τους τί θα κάνουν στο μάθημα για να μην επαναληφθούν προκειμένου η ύλη να προχωρήσει γρήγορα και χωρίς κενά.'Ο,τι δεν προλαβαίνει να κάνει ο πρώτος καθηγητής, τον συμπληρώνει ο δεύτερος.Η ενισχυτική είναι υποχρεωτική.Ο Κουμέντος ο περιφερειακός της Αττικής είναι τυφλό κομματικό όργανο της Διαμαντοπούλου. Ουστ!!!Υ.Γ.: Η ενισχυτική είναι προσαρμοσμένη στο κανονικό πρόγραμμα του σχολείου σε όλες τις τάξεις του λυκείου κι αφορά τα βασικά μαθήματα.
Ο αριθμός των μαθητών δεν κάνει και την καλή τάξηΗ σχολική αίθουσα στο επίκεντρο συζητήσεων για τον μαθητικό πληθυσμό και τον τρόπο διδασκαλίαςΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΝΥ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010«Στα χρόνια μου ήμασταν στην κάθε τάξη 65 άτομα. Οταν σε σήκωνε ο δάσκαλος στο μάθημα, μετά χαλάρωνες για δύο μήνες πριν ξανακούσεις το όνομά σου...». Τα λόγια αυτά ανήκουν σε καθηγητή κεντρικού πανεπιστημίου, που έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο προς το υπουργείο Παιδείας για τις επικείμενες αλλαγές στα σχολεία της χώρας. Οπως λέει ο ίδιος, σχολιάζοντας τον θόρυβο των προηγούμενων ημερών σχετικά με την αναλογία μαθητών- διδασκόντων σε μια τάξη: «Δεν υπάρχει σωστός αριθμός μαθητών.Υπάρχει σωστός τρόπος διδασκαλίας. Ο αριθμός των μαθητών δεν αποτελεί το κατάλληλο κριτήριο για να μετρήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και τα αποτελέσματά της...».
«Τα παιδιά μισούν το σχολείο όχι γιατί είναι 25 σε κάθε τάξη» λέει χαρακτηριστικά στο «
Εμείς, σε αυτό το Υπουργείο, έχουμε ένα στόχο: Να αλλάξουμε Παιδεία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα το πετύχουμε
Όλο και καλύτερα προετοιμάζεται το έδαφος κατά των εκπαιδευτικών..... ώστε όταν χρειαστεί να βρεθούμε ανίκανοι να υπερασπιστούμε και τους μισθους πείνας που παίρνουμε σε σχέσει με άλλους δ.υ. ιδίων προσόντων....... έρχεται.......έρχεται πολύ πράμαΤους ενοχλούν ΌΛΑ το ωράριο, το σχολικό έτος, οι αποδοχές...... που τις βλέπω να μειώνονται με την δικαιολογία ότι δεν δουλεύουμε 40ωρο......έχει να πέσει πολύ θάψιμο.....θέλω να δω όμως όλους αυτούς τους μάγκες και κριτές,ανίκανους να κουμαντάρουν τα παιδιά τους που είναι και 1,2...3... και τα παρκάρουν σε εμάς να αντικαταστήσουμε τα αναντικατάστατα..........να μπουν έστω και μια εβδομάδα σε τάξη 25 παιδιών όχι 30... όχι ΕΠΑΛ χαλαρά .....γυμνάσιο και να τους δώ σε ποιο ψυχοφάρμακο θα καταλήξουν αν φτάσουν την Παρασκευή ...... Αϊ σιχτιρ πια!!!!!ΥΓ και ας στείλουν και κανένα βιβλίο να διαβάσουν τα παιδάκια που τόοοοοοσο τα νοιάζονται οι .....ευσυνείδητοι ΝΟΕΜ