Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στυλιανίδης;;;Έλεος ο τύπος ηταν στα μπουζούκια τη νύχτα που φάγανε τον Γρηγορόπουλο, και δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Την επόμενη μέρα πήγε και γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα...
Γεωργιος Ραλλης (1974-1979)
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 18, 2010, 01:26:32 pmΓεωργιος Ραλλης (1974-1979)διατίθεσαι να μου κάνεις ιδιαίτερα στην ιστορία.........?έχω κενά..........
Παράθεση από: elena86 στις Ιουνίου 18, 2010, 01:30:06 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 18, 2010, 01:26:32 pmΓεωργιος Ραλλης (1974-1979)διατίθεσαι να μου κάνεις ιδιαίτερα στην ιστορία.........?έχω κενά..........Παράθεση από: elena86 στις Ιουνίου 18, 2010, 01:30:06 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 18, 2010, 01:26:32 pmΓεωργιος Ραλλης (1974-1979)διατίθεσαι να μου κάνεις ιδιαίτερα στην ιστορία.........?έχω κενά..........εννοειται....
οταν λεμε "καλυτερος" υπ.παιδειας, εννοουμε αυτον που δεν εκανε ρουσφετια ή αυτον που εκανε τα περισσοτερα ρουσφετια?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 18, 2010, 09:48:31 amοταν λεμε "καλυτερος" υπ.παιδειας, εννοουμε αυτον που δεν εκανε ρουσφετια ή αυτον που εκανε τα περισσοτερα ρουσφετια? Ρητορικό το ερώτημα έτσι ? Στην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυρα
μακραν καλύτερος από όλους ήταν φυσικά ο Σπηλιωτόπουλος............ο άνθρωπος ήταν μπρόστά από την εποχή του........τι να λέμε τώρα.....?έφερε την dom perignon στο σχολείο πολύ πριν την κάνει μόδα η Τζούλια.........αφού ό άνθρωπος ήταν bon viveur...........ήξερε από καλή σαμπάνια.........και πολυτέλεια........χαχαχαχαχα.....!!!!!!!
Παράθεση από: elena86 στις Ιουνίου 18, 2010, 01:18:15 pmμακραν καλύτερος από όλους ήταν φυσικά ο Σπηλιωτόπουλος............ο άνθρωπος ήταν μπρόστά από την εποχή του........τι να λέμε τώρα.....?έφερε την dom perignon στο σχολείο πολύ πριν την κάνει μόδα η Τζούλια.........αφού ό άνθρωπος ήταν bon viveur...........ήξερε από καλή σαμπάνια.........και πολυτέλεια........χαχαχαχαχα.....!!!!!!!Έεεεεεεεεετσι.Συν του ότι για πάντα θα τον ευγνωμονούν οι ΟΑΕΔίτες.