Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 23, 2010, 10:12:26 amΗ Αννιώ θα φύγει νύχτα σαν τη Γιαννάκου. μπαααα.....ειναι εφταψυχη σαν τη γατα.......ακομη και αν φυγει απο παιδειας ...εεε...καποιο (ποστο) θα βρει για να βγαλει την δικη μας ψυχη.......... μην ειναι χειροτερα αν παει στην οικονομια......εκει να δεις κλαμα.
Η Αννιώ θα φύγει νύχτα σαν τη Γιαννάκου.
Όταν ήταν ο Στυλιανίδης,όλοι ήταν στη θέση τους την ώρα που έπρεπε. Αν μπορούσαν ας το έκαναν και οι άλλοι αυτό.
Φυσικά και χρειάζεται μόνο αυτό. Είναι ασήμαντο όμως το να είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί εγκαίρως σςτις θέσεις τους και να μη μένουν τα παιδιά χωρίς καθηγητές?Στο κάτω κάτω είναι μία αρχή,αλλά τον φάγαμε τον άνθρωπο,δεν τον αφήσαμε να κάτσει κανα 2-3 χρόνια να δούμε αν οι δυνατότητές εξαντλούνται εκεί! Και επίσης,τι είναι αυτό που εμπόδισε τους άλλους υπουργούς να τρέξουν γρήγορα τις διαδικασίες όπως έκανε και ο Εύρυ? Ούτε αυτό δεν έκαναν οι υπόλοιποι!
Ήταν παράλογο το 30μηνο? Δηλαδή πόσους αιώνες πρέπει να γυρνάει ένας εκπαιδευτικός την Ελλάδα για να διοριστεί?Το 24μηνο έχει προαπαιτούμενο την επιτυχία στον ασεπ,οπότε εγώ δε βλέπω καμία απαξίωση!Εξάλλου,αν κάποιος είχε 1 μόριο πχ από τον ασεπ,είναι εξαιρετικά χρονοβόρο να μαζέψει 24 μήνες από την τάξη!Οι περισσότεροι 24μηνίτες είναι επιτυχόντες με καλή σειρά του ασεπ.Να μη ξεχνάμε και τους συμπληρωματικούς διορισμούς που γίνονται προκειμένου να τηρηθεί το ποσοστό 60-40,γιατί για έναν περίεργο λόγο κανένας δεν τους αναφέρει!
33 άτομα ψήφισαν τη Διαμαντοπούλου ως καλύτερη Υπουργό Παιδείας... Αυτό μου ακούγεται ελπιδοφόρο... Από εμάς η Διαμάντω παίρνει όχι τα 3 αλλά τα 33 μας!!
όχι, δεν θέλω να φύγει. Να παραμείνει στη θέση της και να βγάλει αυτή τα κάστανα από τη φωτιά.
Το οτι η Διαμαντοπούλου λειτούργησε άμεσα για την ΠΔΣ πέρυσι νομίζω πρέπει να της το χρεώσουμε στα θετικά. Μετά άρχισε να μας ειρωνεύεται και έχασε κάθε ίχνος......
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 23, 2010, 11:30:55 amόχι, δεν θέλω να φύγει. Να παραμείνει στη θέση της και να βγάλει αυτή τα κάστανα από τη φωτιά.Ευελπιστείς ότι θα τα βγάλει ή θα τα αφήσει να γίνουν κάρβουνο;