Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 23, 2010, 02:14:37 pmΕδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Έτσι! Και αναστενάρηδες θα γίνουμε!
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 23, 2010, 02:14:37 pm και μαζοχίστρια και αισιόδοξη Συνδυασμός που σκοτώνει Στάχτη και burberry θέλει να τα κάνει - τουλάχιστον όσα περνάνε από το χέρι της. Όπως όμως έγραψα "Το βασικό είναι εμείς τι στάση θα κρατήσουμε από εδώ κι εμπρός. Κατάθλιψη, μιζέρια και γκρίνια ή συντεταγμένη αντίδραση;" Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αναλύοντας ψυχολογικά το θέμα ……….εξαρτάται σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο Έλληνας.Της Άρνησης;;Της οργής;;Της κατάθλιψης;;Η της αποδοχής;;σορρυ.....λάθος κλικ στην σωστή παραθεση
και μαζοχίστρια και αισιόδοξη Συνδυασμός που σκοτώνει Στάχτη και burberry θέλει να τα κάνει - τουλάχιστον όσα περνάνε από το χέρι της. Όπως όμως έγραψα "Το βασικό είναι εμείς τι στάση θα κρατήσουμε από εδώ κι εμπρός. Κατάθλιψη, μιζέρια και γκρίνια ή συντεταγμένη αντίδραση;" Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα
Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 23, 2010, 02:25:22 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 23, 2010, 02:14:37 pm και μαζοχίστρια και αισιόδοξη Συνδυασμός που σκοτώνει Στάχτη και burberry θέλει να τα κάνει - τουλάχιστον όσα περνάνε από το χέρι της. Όπως όμως έγραψα "Το βασικό είναι εμείς τι στάση θα κρατήσουμε από εδώ κι εμπρός. Κατάθλιψη, μιζέρια και γκρίνια ή συντεταγμένη αντίδραση;" Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αναλύοντας ψυχολογικά το θέμα ……….εξαρτάται σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο Έλληνας.Της Άρνησης;;Της οργής;;Της κατάθλιψης;;Η της αποδοχής;;σορρυ.....λάθος κλικ στην σωστή παραθεση αναλύοντας το θέμα από την τσέπη του μάλλον αύριο δεν θα έχει να φάει.η (επίσημη) ανεργία το 2011 θα εκτιναχθεί στο 14,3 όπως προβλέπει ο ΟΟΣΑ.το ταμείο ανεργίας κόβεται από το Γενάρη για τους πολλούς.το ενιαίο μισθολόγιο θα μας αποτελειώσει.το νέο πακέτο μέτρων προετοιμάζεται.το χρέος αυξάνεται με τρελούς ρυθμούς και οι ευρωπέοι φίλοι μας μας κοροϊδεύουν που δεν επιλέξαμε την πτώχευση από το ΔΝΤ.off topic
Για τον οικονομικό σύμβουλο του ΓΑΠ , Tomaso Padoa ΛΈΕΙ :Είναι εξέχων στέλεχος των πιο ισχυρών μασονικών και σιωνιστικών οργανώσεων, όπως: «Ομάδα των 30» (Gruppo dei 30), το Ινστιτούτο Aspen (Aspen Institute), την Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Commissione Trilaterale e il Club Bilderberg). Μάλιστα η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να βάλει την οικονομική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην ίδια τη χώρα-θύμα.http://olympia.gr/2010/08/24/%CE%BF-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-fernando-rossi-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85/ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ .........
Είτε ψήφισε η ίδια τον εαυτό της είτε υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται στην ταπείνωση και τον αυταρχισμό "Κάνε με να νιώσω σκουπίδι... ταπείνωσέ με" και τα σχετικά. Νομίζω ότι κάπως τη λένε αυτή τη διαστροφή... μαζοχισμό τη λένε... ΠΑΣΟΚ τη λένε; Θα σε γελάσω!