*

Αποστολέας Θέμα: Πε06 Απορια  (Αναγνώστηκε 10297 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πε06 Απορια
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 29, 2010, 07:30:09 pm »
Παιδιά τι θα γίνει τελικά φέτος με το 60% γιατί έχω χάσει επεισόδια. Είχα μείνει στο οτι μπορεί να προσληφθούν οι μισοί από τους 114 φέτος κι οι άλλοι μισοί την επόμενη σχολική χρονιά. Τελικά τι θα γίνει; Θα τους πάρει όλους; Έχουμε ελπίδες οι επιλαχόντες;
Ελπίδα είχατε και έχετε αν κάποιος διοριστέος εμπίπτει και σε άλλες κατηγορίες πχ 24μηνο ή 40% που επιλέγουν περιοχή τοποθέτησης πρώτα και επέλεγε να διοριστεί έτσι και όχι με το ΑΣΕΠ, οπότε για να συμπληρωθούν οι θέσεις επαιρνε επιλαχόντες.
Στη μεταβατική περίοδο ισχύει το 'παλιό' νομικό πλαίσιο δηλ. 30μηνο 24μηνο 40% ΑΣΕΠ. Δεν ξέρω αν θα επιλέξει να παρει τους διοριστέους με τη μια ή να τους μοιράσει στα δύο, όμως  και να εξαντλησει τους διοριστέους φέτος, δεν θα πάρει μαζικά του χρόνου επιλαχόντες γιατί ειναι υποχρεωμένη να πάρει απο το 24μηνο συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσίας και επειδη προηγείται δτο διορισμο έναντι των άλλων κατηγοριών.
Για να γίνει αυτό που λές θα πρέπει φέτος να εξαντληθούν όλοι οι πίνακες: διοριστεοι και 24μηνο, πράγμα απίθανο σε εποχή ισχνών αγελάδων.
ΥΓ. Το σενάριο με τους επιλαχόντες είχε εύλογα συζητηθεί πριν μερικούς μήνες όταν η τύχη του 24μηνου ήταν αβέβαιη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2010, 07:32:57 pm από Stavroula.V. »
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:53 »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 29, 2010, 07:37:27 pm »
Παιδιά, βοήθεια! Αύριο θα κάνω την αίτηση, πρώτα ο Θεός κι είμαι πανικόβλητη!

Εγώ που'μαι Ηράκλειο (είμαι ΠΕ06) και δεν θέλω να φύγω εκτός νομού φέτος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω του ότι έχω παλιό αμάξι, πρέπει να δηλώσω:

Α'Ηρακλείου ΑΚΩ,  
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2010, 07:59:28 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 29, 2010, 07:40:35 pm »
Thanks Σταυρούλα. Το 24μηνο δηλαδή μπορεί να μην απορροφηθεί φέτος αλλά του χρόνου και έτσι να μην προσληφθούν επιπλέον άτομα από τον πίνακα του 60%; Sorry αν η απάντηση είναι προφανής αλλά είμαι λίγο μπερδεμένη.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 29, 2010, 07:47:28 pm »
Thanks Σταυρούλα. Το 24μηνο δηλαδή μπορεί να μην απορροφηθεί φέτος αλλά του χρόνου και έτσι να μην προσληφθούν επιπλέον άτομα από τον πίνακα του 60%; Sorry αν η απάντηση είναι προφανής αλλά είμαι λίγο μπερδεμένη.
Το πιθανότερο είναι να πάρει λίγο από όλα. Οπότε θα έχει να 'λαμβάνει' και για τις 2 χρονιές από όλους τους πίνακες, οπότε οι επιλαχόντες θα είναι όσοι είναι όλες τις χρονιές.
 Αν θες να δεις που βαδίζεις, κάνε έναν κόπο και ψάξε να δεις πόσοι από τους διοριστέους β φουρνιάς έχουν μεγάλη προυπηρ. για να ξέρεις πάνω κάτω πόσοι επιλαχόντες θα ζητηθούν.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:53 »

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:01:06 pm »
Είχα ψάξει πέρσι τους πίνακες, βρήκα κάποια άτομα που στάνταρ ήταν και στους δύο και μπορούσαν να επιλέξουν να διοριστούν με την προυπηρεσία, το 40% αντί του 60% αλλά κόλλησα σε κάποιους που ενώ είχαν μεγάλη προυπηρεσία δεν τους έβρισκα στον πίνακα αναπληρωτών και δεν ήξερα τι να υποθέσω για τον καθένα. Ήταν ΟΑΕΔ, ήταν ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί; Και σταμάτησα εκεί την έρευνα σάυτά τα άτομα που ήμουν σίγουρη οτι θα επέλεγαν το 40%. Αλλά επειδή η κατάσταση είναι πολύ ρευστή με το πόσοι τελικά θα απορροφηθούν κι από ποιους πίνακες δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω και ελπίζω είναι να μην πάει τελικά τόσο διάβασμα που έκανα για το διαγωνισμό στράφι. Δούλεψα φέτος βέβαια ωρομίσθια αλλά ουσιαστικά δεν έχω ελπίδες για αναπληρώτρια αφού δεν έχω άλλη προυπηρεσία. Μόνο στο 60% μπορώ να ελπίζω.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:42:03 pm »
Σε νιώθω γιατί ήμουν και εγώ στη θέση σου, μισό μόριο κάτω από τον τελευταίο διοριστέο και τελικά οι επιλαχόντες σταμάτησαν λίγα άτομα μπροστά από εμένα...είναι δύσκολος ο δρόμος που διαλέξαμε και γίνεται ακόμα πιο δύσκολος. Κουράγιο να κάνεις γιατί με ένας ΑΣΕΠ δε φτάνει ούτε για ζήτω στην ειδικότητα μας. Ελπίζω να γίνει κάτι με τους επιλαχόντες.Τουλάχιστον μετά το πέρας της μεταβατικής όπου η προυπ. δεν θα έχει μεγάλο αντίκρυσμα, τα μόρια του ΑΣΕΠ που έχεις + ένας επόμενος καλός θα σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου. Υπομονή και καλή τύχη.

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 29, 2010, 10:16:32 pm »
Αχ σε δύο έχω δώσει ήδη...Και στους δύο με καλή σειρά, στον τελευταίο όπως λες λιγότερο από μισό μόριο κάτω από τον τελευταίο. Δύσκολος ο δρόμος που διαλέξαμε πραγματικά. Κουράγιο σε όλους μας που αγωνιζόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:16:47 pm »
Απορία Νο2:

Η φετινή μου προϋπηρεσία είναι 9 μήνες και 14 ημέρες στην Α/θμια. Σε πόσα μόρια αντιστοιχεί αυτό; Πώς το βρίσκουμε; 1 μήνας = 1 μόριο;

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:19:38 pm »
παιδια το 40% σε μορια μορια θα αντιστοιχει φετος ξερουμε?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:22:36 pm »
Απορία Νο2:

Η φετινή μου προϋπηρεσία είναι 9 μήνες και 14 ημέρες στην Α/θμια. Σε πόσα μόρια αντιστοιχεί αυτό; Πώς το βρίσκουμε; 1 μήνας = 1 μόριο;
9 μήνες = 9 x 1 = 9
14 μέρες = 14 x 1/30   δηλαδη 14 x 0,03 = 0,46

Έχεις 9,46 μόρια προυπηρ.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:29:22 pm »
παιδια το 40% σε μορια μορια θα αντιστοιχει φετος ξερουμε?
Προσωπικά εκτιμώ ότι θα είναι πάνω από 30 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:33:51 pm »
Ευχαριστώ πολύ! Έτσι τα έβγαλα κι εγώ, αλλά ήθελα επιβεβαίωση. Πάντως, είχα τη μικρή ελπίδα μπας και αντί για 1/30 ήταν 1/25, αλλά ας μην είμεθα πλεονέκτες! Και πάλι ευχαριστώ :)

Catwoman, πέρυσι αν θυμάμαι καλά το 40% ήταν από 22,5 μόρια και πάνω. Φέτος ειδικά δεν έχω ιδέα πόσα θα είναι... το σίγουρο είναι (μάλλον) ότι θα είναι 76 άτομα.  

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:41:57 pm »
Δεν είναι καν σίγουρο ότι το 40% φέτος θα είναι 76 άτομα. Γιατί αν αποφασίσει να πάρει το μισο 60% φέτος, μοιραία θα συμπαρασυρθεί και το 40% οπότε μιλάμε για μόλις 38 άτομα.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:44:34 pm »
Σωστά! Αυτήν την παράμετρο την είχα ξεχάσει... άρα, όντως, 30 μόρια και βάλε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)