0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραια...σε ευχαριστω για την ενημερωση και τις διευκρινησεις γιατι πραγματικα δεν τα ξερω....τα κανανε περυσι οι του σχολειου..δικη μας δουλεια ειναι?!?!?!??!?!?!?!??
δεν ειναι η πρωτη φορα..οποτε τα ξερω αυτα που λεει το LINK εμενα η ερωτηση μου ειναι ..ΣΤΟ ΙΚΑ ποιος παει!?!?!??!οφειλω να παω εγω ή πάει κάποιιος απο το σχολείο!!?!??!μεχρι περυσι μου τα δινανε ολα ετοιμα...σφραγισμενα....απο ΙΚΑ...ετοιμα!!!φετος μου λενε να παω εγω....ετσι ειναι!?!?1
Εξαρτάται απο το αν ενδιαφερεσαι για να πάρεις επίδομα..Μόνο τοτε χρειάζεσαι να καταθέσεις στον ΟΑΕΔ και τα ένσημα των τελευταίων μηνών θεωρημένα απο το ΙΚΑ όπου θα πας εσύ...Τα υπόλοιπα αναφερονται αναλυτικά στο αρχείο που σου υπέδειξα..
Συνήθως πηγαίνουμε οι ίδιοι στο ΙΚΑ να σφραγίσουμε το τελευταίο τρίμηνο.
Τη βεβαίωση εργοδότη, που αφορά τις καταβληθείσες εισφορές Μαρτίου-Απριλίου-Μαϊου, την πας εις τριπλούν στο ΙΚΑ, τα σφραγίζουν και κρατάνε αυτοί ένα αντίγραφο,. Μμε τα άλλα 2, τη μηχανογραφημένη κατάσταση ενσήμων του 2009 και δώθε και την απόλυση πας στον ΟΑΕΔ για να κάνεις τα χαρτιά σου για ταμείο.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 22, 2010, 04:40:37 pmΤη βεβαίωση εργοδότη, που αφορά τις καταβληθείσες εισφορές Μαρτίου-Απριλίου-Μαϊου, την πας εις τριπλούν στο ΙΚΑ, τα σφραγίζουν και κρατάνε αυτοί ένα αντίγραφο,. Μμε τα άλλα 2, τη μηχανογραφημένη κατάσταση ενσήμων του 2009 και δώθε και την απόλυση πας στον ΟΑΕΔ για να κάνεις τα χαρτιά σου για ταμείο. του Ιουνίου;