PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
HELP ME!Να δηλώσω για ωρομίσθια (θεσ/νικη ή βόλο)..πειτε μου την γνώμη σας..
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: HELP ME!Να δηλώσω για ωρομίσθια (θεσ/νικη ή βόλο)..πειτε μου την γνώμη σας.. (Αναγνώστηκε 2194 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
giwta
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
στις:
Ιουνίου 12, 2007, 07:19:23 pm »
Tweet
HELP ME!!Ημουν φέτος πρώτη φορά ωρομίσθια πληροφορικής στον βόλο, είχα 6 ώρες την βδομάδα και πηγαινοερχόμουν 3 φορές την βδομάδα από Θεσ/νίκη..Δηλ.χαλούσα 35 EURW την μέρα..δεν αντέχω να το κάνω πάλι του χρόνου..αν δηλώσω μόνο Θεσ/νίκη για ωρομισθ.τι λέτε έχω καθόλου ελπίδες να με πάρουν του χρόνου ή να μην το ρισκάρω καθόλου?..άλλοι μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να καλέσουν κάποιον με τόσα λίγα μόρια στην Θεσ/νίκη ..Ας μου πει κάποιος που γνωρίζει κάτι περισσότερο..THANKS!!!!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: HELP ME!Να δηλώσω για ωρομίσθια (θεσ/νικη ή βόλο)..πειτε μου την γνώμη σας..
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:11:41 »
tasos78
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: HELP ME!Να δηλώσω για ωρομίσθια (θεσ/νικη ή βόλο)..πειτε μου την γνώμη σας..
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουνίου 12, 2007, 09:14:52 pm »
Kαλησπέρα giwta.
Aν είχες μόνο 6 ώρες την εβδομάδα τα πράγματα δυσκολεύουν. Πότε ξεκίνησες μαθήματα? Νοέμβριο? Εχεις υπολογίσει τις συνολικές σου ώρες??
Αν υποθέσω οτι ξεκίνησες Νοέμβριο τότε θα έχεις περίπου 160-170 ώρες, δηλαδή συνολικά 1,6-1,7 μόρια.
Φέτος που ήμουν στην Α' Θεσσαλονίκης είχα περίπου 2,2 μόρια. Του χρόνου θα φτάσω γύρω στα 5 μόρια οπως επίσης και πολύ άλλοι.
Δύσκολη δηλαδή η κατάσταση, αλλά κυνήγησε το έστω και για Ε' Θεσσαλονίκης.
Κάνε τα χαρτιά σου τώρα με ηρεμία, και όταν βγούν οι πίνακες μέσα στο καλοκαίρι θα δείς σε ποια θέση βρίσκεσαι και το ξανασκέφτεσαι.
Αυτοί που θα είναι φέτος για πρώτη φορά στον πίνακα Γ' βρίσκονται στην πιο άσχημη θέση
Υ.Γ. Δήλωσε και Κιλκίς-
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2007, 09:16:52 pm από tasos78
»
Καταγράφηκε
giwta
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουνίου 12, 2007, 11:47:13 pm »
Σευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου..μάλλον θα το κοιτάξω για
Καταγράφηκε
psych@ra
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουνίου 13, 2007, 02:41:39 am »
Ναι, η
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:11:41 »
zointal
Νέο μέλος
Φύλο:
ΠE20
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουνίου 13, 2007, 02:56:14 pm »
Γειά σας και από μένα. Νέα στο forum.
Μάρτιο του 2006 πήρα τα πτυχίο μου, πληροφορική ΤΕ. Μένω Θεσσαλονίκη αφότου τέλειωσα τις σπουδές μου και δουλεύω ως πληροφορικάριος. Τον περασμένο Ιούνιο έκανα την αίτηση για ωρομίσθια στην Καρδίτσα και Τρίκαλα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν με κάλεσαν πουθενά και συνέχισα να δουλεύω στην εταιρεία. Και τώρα έχω το εξής δίλημμα : Θεσσαλονίκη ή Καρδίτσα
?
Ποιά περιφέρεια να δηλώσω φέτος
Έχω ελπίδες θεσσαλονίκη
Μια συνεδελφός μου την κάλεσαν φετος με μηδενική προυπηρεσία και έχει κάποιες ώρες στην Ε' Θεσσαλονίκης σε ολοήμερο αν δεν κάνω λάθος ( το πτυχίο της το είχε πάρει 6 μήνες περίπου πριν από μένα ).
Περιμένω την γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
Καταγράφηκε
sofi
Νέο μέλος
Φύλο:
Keep dreaming
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουνίου 13, 2007, 04:44:48 pm »
Καλησπέρα κ από μένα !Θα σε συμβούλευα να επιμείνεις στην επαρχιακή πόλη γιατί Θεσ/νικη γίνεται χαμός .Έχω κάνει 3 φορές αίτηση και τζίφος.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2007, 04:53:56 pm από sofi
»
Καταγράφηκε
Zio21
Νέο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 20
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουνίου 20, 2007, 12:11:18 pm »
Πέρισυ με 3,5 μόρια έκαναν αιτήσεις ....και διορίστικαν Μόνιμοι....
Φέτος με πόσα περίπου πιστεύεται έχετε ακούσει κάτι ??
Ίσως απο αυτό εξαρτηθεί και η περιοχή που θα δηλώσω καθώς θέλω να τα συγκεντρώσω το γρηγορότερο....
Καταγράφηκε
jetry
Έμπειρο μέλος
01110101
«
Απάντηση #7 στις:
Ιουνίου 23, 2007, 06:53:02 pm »
Θεσσαλονίκη είναι δράμα... έχω κάνει 2 χρονιές αίτηση αλλά δεν είδα φως.. φέτος αν δεν περάσω ΑΣΠΑΙΤΕ (που δε θα περάσω) θα φύγω για νησάκι...!! Δε γίνεται αλλιώς!!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)