0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μααα τι λετε???αν σε καλεσουν αμω στην αρχη και μετα ερθει η σειρα σου για πληρες σε τοποθετουν σε πληρες.οποτε τι σας προβληματιζει????εδω ο κοσμος καιγεται...
Καλησπέρα. Μία ερώτηση θέλω να κάνω αναφορικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων και συγγνώμη αν είναι χαζή, όμως είναι η πρώτη φορά που καταθέτω τα χαρτιά μου.Αναφορικά με τους ωρομισθίους, πρέπει να δηλώσουμε μόνο μία περιφέρεια. Μία περιφέρεια για παράδειγμα είναι η Αττική.Αν υποθέσει κανείς ότι θέλει κάποιος να δηλώσει και τις 50 επιλογές για ωρομίσθιος, πού μπορεί να βρει τις περιοχές;Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα;Για τους αναπληρωτές υπάρχουν οι κωδικοί των περιοχών αναλυτικά. Για τους ωρομισθίους αφού δηλώνουμε μόνο μία περιφέρεια, πώς βρίσκουμε τις περιοχές;Ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: Vania στις Ιουνίου 23, 2010, 10:43:03 pmμααα τι λετε???αν σε καλεσουν αμω στην αρχη και μετα ερθει η σειρα σου για πληρες σε τοποθετουν σε πληρες.οποτε τι σας προβληματιζει????εδω ο κοσμος καιγεται... Με την διαφορά ότι σε τοποθετούν σε πλήρες μόνο στην περιοχή που σε κάλεσαν για μειωμένο ωράριο όχι σε άλλη ακόμη και αν έχεις δηλώσει και άλλες περιοχές για κανονικό ωράριο. Αυτή είναι μεγάλη αδικία, χάνεις την πλήρη αναπλήρωση ακόμα και αν έχεις περισσότερο μόρια από κάποιον άλλο γιατί έτυχε να σε πάρουν με μειωμένο ωράριο στην αρχή!!!!!