0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PANDORAKI στις Ιουνίου 24, 2010, 03:30:44 pmΤα σχόλια που γίνοντα για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και κανονικού είναι απλά υποθέσεις και δεν έχουν καμία λογική βάση.Στις δευτεροβάθμιες ακόμα ενημερώονονται σχετικά με την εγκύκλιο οπότε και αυτοί έχουν ακόμα πολλλε΄ς απορίες που τις λύνουν.Το μεσημέρι ήμουν στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου ,η οποία είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη με αρκετά συνεργάσιμους υπαλλήλους και η συζήτησΗ που είχαμε κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:Οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (από 4-15 ώρες) θα λειτουργούν στη λογική που λειτουργούσαν οι ωρομίσθιοι.Όταν σε καλέσουν αναπληρωτή με κανονικό ωράριο θα μπορεις να φεύγεις και να πηγαίνεις στην νέα περιοχή χωρίς κανένα προβλημα.Όπως γινότανε με τους ωρομίσθιους.Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει κάποιος τη σειρά σου με λιγότερα μόρια.Δε θα ήταν ούτε λογικό ούτε δ'ικαιο αφού ΄στο σύστημα θα προηγείται το όνομα σου.Λογικά όπως μου είπαν θα προηγηθούν οι αναπληρωτές κανονικού ωραρίου για να μην προκύψουν πολλά προβλήματα μετακίνσης εξ αρχής όπως γινότανε πάντα,θα ακολουθησουν του μειωμένου και στο τέλος για πολύ λίγες ώρες (κάτω από 4)θα καλούν ωρομίσθιους.Το μόνο ερώτημα που υπάρχει ακόμα είναι πώς θα πληρώνονται οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου.Ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι;Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα στις διευθύνσεις..[color=orange]ΣΤΕΓΝΟΣ ΕΚ
Τα σχόλια που γίνοντα για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και κανονικού είναι απλά υποθέσεις και δεν έχουν καμία λογική βάση.Στις δευτεροβάθμιες ακόμα ενημερώονονται σχετικά με την εγκύκλιο οπότε και αυτοί έχουν ακόμα πολλλε΄ς απορίες που τις λύνουν.Το μεσημέρι ήμουν στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου ,η οποία είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη με αρκετά συνεργάσιμους υπαλλήλους και η συζήτησΗ που είχαμε κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:Οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (από 4-15 ώρες) θα λειτουργούν στη λογική που λειτουργούσαν οι ωρομίσθιοι.Όταν σε καλέσουν αναπληρωτή με κανονικό ωράριο θα μπορεις να φεύγεις και να πηγαίνεις στην νέα περιοχή χωρίς κανένα προβλημα.Όπως γινότανε με τους ωρομίσθιους.Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει κάποιος τη σειρά σου με λιγότερα μόρια.Δε θα ήταν ούτε λογικό ούτε δ'ικαιο αφού ΄στο σύστημα θα προηγείται το όνομα σου.Λογικά όπως μου είπαν θα προηγηθούν οι αναπληρωτές κανονικού ωραρίου για να μην προκύψουν πολλά προβλήματα μετακίνσης εξ αρχής όπως γινότανε πάντα,θα ακολουθησουν του μειωμένου και στο τέλος για πολύ λίγες ώρες (κάτω από 4)θα καλούν ωρομίσθιους.Το μόνο ερώτημα που υπάρχει ακόμα είναι πώς θα πληρώνονται οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου.Ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι;Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα στις διευθύνσεις..
Υπάρχει κάποιο site στο οποίο να αναφέρονται οι περιοχές αναλυτικά;Εννοώ να φαίνεται ότι η
αυτό πάλι...που δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες των αναπληρωτών και κάνουμε την αίτησή μας εντελώς στα τυφλά;;;
Aυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως συμφέρει τον κάθε ένα να βάλει αμω ΜΟΝΟ στην περιφέρειά του και ίσως σε μια-δυο πολύ κοντινές του, ενώ να βάλει ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα σαν ακω..Κατάλαβα λάθος??
Παράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 24, 2010, 09:18:00 pmAυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως συμφέρει τον κάθε ένα να βάλει αμω ΜΟΝΟ στην περιφέρειά του και ίσως σε μια-δυο πολύ κοντινές του, ενώ να βάλει ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα σαν ακω..Κατάλαβα λάθος??σωστή εγώ ακριβώς αυτό εκανα,μάλιστα φροντισα πλήρους κ μειωμένου ωραρίου να είναι ίδιες οι περιοχές αν κ για ακω εβαλα ναι παντου, αλλά φοβήθηκα
Παράθεση από: arist2 στις Ιουνίου 24, 2010, 09:28:22 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 24, 2010, 09:18:00 pmAυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως συμφέρει τον κάθε ένα να βάλει αμω ΜΟΝΟ στην περιφέρειά του και ίσως σε μια-δυο πολύ κοντινές του, ενώ να βάλει ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα σαν ακω..Κατάλαβα λάθος??σωστή εγώ ακριβώς αυτό εκανα,μάλιστα φροντισα πλήρους κ μειωμένου ωραρίου να είναι ίδιες οι περιοχές αν κ για ακω εβαλα ναι παντου, αλλά φοβήθηκαεγω θα έχω περίπου 30 μόρια και δεν ξερω τι με συμφέρει καλύτερα.να δηλώσω πληρους και μειωμένου ίδιες περιοχές και να βάλω κουτάκι παντού για ακω, αλλά για αμω να μην βάλω παντού, τι λέτε? καμια βοήθεια?