0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα...πηγα εκανα την ''αιτησουλα'' ετσι για το εθιμοτυπικο του πραγματος.....και συγχυστηκα.... ειχε -οπως θα ειδατε-τις επιλογες για τα εκκλησιαστικα γυμνασια-λυκεια......δεν ξερω αν ισχυε το ιδιο μεχρι τωρα...αλλα τουλαχιστον εγω το συναντησα πρωτη φορα....(περυσι δεν υπηρχε αντιστοιχη επιλογη....νομιζω θυμαμαι σωστα.....)....κ μου λεει ο κυριος που μου περασε τα στοιχεια...οτι για τα εκκλησιαστικα χρειαζεται ενα βιογραφικο.....(οκ....κανενα προβλημα....) αλλα κ συστατικη επιστολη....(επο εργοδοτη φανταζστηκα.....)............απο καποιον ιερεα..........μου λεει ο ανθρωπος............... εκνευριστηκα κ θυμωσα τοσο πολυ......... ...ετσι γινοταν μεχρι τωρα?αν ειναι δυνατον...δεν ξερω πως το βλεπετε αλλα εμενα προσωπικα μου φαινεται τραγικο κ απαραδεκτο..........
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουνίου 29, 2010, 10:16:25 amκαλημερα...πηγα εκανα την ''αιτησουλα'' ετσι για το εθιμοτυπικο του πραγματος.....και συγχυστηκα.... ειχε -οπως θα ειδατε-τις επιλογες για τα εκκλησιαστικα γυμνασια-λυκεια......δεν ξερω αν ισχυε το ιδιο μεχρι τωρα...αλλα τουλαχιστον εγω το συναντησα πρωτη φορα....(περυσι δεν υπηρχε αντιστοιχη επιλογη....νομιζω θυμαμαι σωστα.....)....κ μου λεει ο κυριος που μου περασε τα στοιχεια...οτι για τα εκκλησιαστικα χρειαζεται ενα βιογραφικο.....(οκ....κανενα προβλημα....) αλλα κ συστατικη επιστολη....(επο εργοδοτη φανταζστηκα.....)............απο καποιον ιερεα..........μου λεει ο ανθρωπος............... εκνευριστηκα κ θυμωσα τοσο πολυ......... ...ετσι γινοταν μεχρι τωρα?αν ειναι δυνατον...δεν ξερω πως το βλεπετε αλλα εμενα προσωπικα μου φαινεται τραγικο κ απαραδεκτο.......... δυστυχώς eleni09 ΠΕ 02 δεν είναι το μόνο απαράδεκτο που συμβαίνει...Για τα εκκλησιαστικά είχε αναφερθεί στο φόρουμ πως χρειάζονται (βιογραφικό-συστ.επιστολή)Αλλωστε η "οδός" για εργασία σε αυτά τα σχολεία δεν ήταν ποτέ "ευθεία"
Να ρωτήσω κάτι, μια φίλη μου έκανε σήμερα την αίτηση για αναπληρώτρια και παρόλο που έχει 8 μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2006, το σύστημα της έβγαζε 0 μόρια στην αίτηση. Δεν μετράνε τα μόρια του ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 29, 2010, 10:26:09 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουνίου 29, 2010, 10:16:25 amκαλημερα...πηγα εκανα την ''αιτησουλα'' ετσι για το εθιμοτυπικο του πραγματος.....και συγχυστηκα.... ειχε -οπως θα ειδατε-τις επιλογες για τα εκκλησιαστικα γυμνασια-λυκεια......δεν ξερω αν ισχυε το ιδιο μεχρι τωρα...αλλα τουλαχιστον εγω το συναντησα πρωτη φορα....(περυσι δεν υπηρχε αντιστοιχη επιλογη....νομιζω θυμαμαι σωστα.....)....κ μου λεει ο κυριος που μου περασε τα στοιχεια...οτι για τα εκκλησιαστικα χρειαζεται ενα βιογραφικο.....(οκ....κανενα προβλημα....) αλλα κ συστατικη επιστολη....(επο εργοδοτη φανταζστηκα.....)............απο καποιον ιερεα..........μου λεει ο ανθρωπος............... εκνευριστηκα κ θυμωσα τοσο πολυ......... ...ετσι γινοταν μεχρι τωρα?αν ειναι δυνατον...δεν ξερω πως το βλεπετε αλλα εμενα προσωπικα μου φαινεται τραγικο κ απαραδεκτο.......... δυστυχώς eleni09 ΠΕ 02 δεν είναι το μόνο απαράδεκτο που συμβαίνει...Για τα εκκλησιαστικά είχε αναφερθεί στο φόρουμ πως χρειάζονται (βιογραφικό-συστ.επιστολή)Αλλωστε η "οδός" για εργασία σε αυτά τα σχολεία δεν ήταν ποτέ "ευθεία" εχεις -δυστυχως-απολυτο δικιο...κ γι αυτο κ ποτε δεν ασχοληθηκα.....γνωριζοντας οτι δεν υπηρχε περιπτωση......κ οτι οι ''διαδικασιες'' ειναι συγκεκριμενες.... αλλα καλυτερα να μην το εβαζαν καν στις αιτησεις!!! ειναι τραγικο κ γελοιο! δηλαδη κοροιδευομαστε ?να μου γραψει τι ο ιερεας στην επιστολη?? οτι ειμαι καλη χριστιανη?αν ειναι δυνατον δλδ.........οτι ειμαι καλος ανθρωπος? μου θυμιζει τα βιογραφικα για τις γενικες γραμματειες πριν καποιους μηνες....στην σελιδα του Γιωργακη...