0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια να ρωτησω κατι και γω γιατι εχω χαθει...εχουμε 40 επιλογες αναπληρωτων οποτε μπορουμε να δηλωσουμε α αθηνας κανονικα αλλα και α αθηνας μειωμενο...για ωρομισθιους ποσες επιλογες εχουμε??επισης αν καποιος θελει τα εκκλησιαστικα γυμνασια και λυκεια τι περιφερεια δηλωνει??
βρε παιδια να ρωτησω κατι και γω γιατι εχω χαθει...εχουμε 40 επιλογες αναπληρωτων οποτε μπορουμε να δηλωσουμε α αθηνας κανονικα αλλα και α αθηνας μειωμενο...για ωρομισθιους ποσες επιλογες εχουμε??
επισης τι κουτακι ναι σε ολα ακω τι ρολο παιζει οεο εφοσον το συστημα θα σταματαει στα αμω?ευχαριστω και παλι
αρα....εαν εχουμε εστω κι μια περιοχη αμω εστω τελευταια στη σειρα, και στη φαση που κληθουμε υπαρχει θεση αμω στην περιοχη αυτη....τοτε καταργουμε αυτοματως την περιπτωση να παμε ακω....εστω και εαν εχουμε το κουτακι "σε όλα". Σωστα τα λεω; ειναι δυνατον αργοτερα στην ιδια περιοχη που πηγαμε αμω να καλεσουν αλλη φαση ακω; συγγνωμη εαν γινομαι κουραστικη
Εγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.