0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πώς θα σου δώσουν να συμπληρώσεις? μήπως σε πληροφόρησαν λάθος? οι ώρες για συμπλήρωση είναι ώρες ωρομισθίας όχι αμω. το λεέι ξεκάθαρα η εγκύκλιος.
ρε παιδια αξιζει να βαλω αμω εστω και μια ωρα μακρια απο το σπιτι μου?εχω προβληματιστει παρα πολυ. αν ειναι να μας υποχρεωνουν να ειμαστε κσθε μερα εκει ασχετα απο τις ωρες που εχουμε και αν οι ωρες μας ειναι 10 επι παραδειγματι, αξιζει να κανει καποιος μια ωρα αποσταση καθε μεραγια να παιρνει ποσα? εχει κανεις ιδεα? και αν θα τα παιρνουμε ατην ωρα τους. βοηθηστεμε εχω καψει λυχνιες
Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα φέτος! Έλεος! Ό,τι λεφτά βγάλουμε -αν βγάλουμε φυσικά- θα τα δώσουμε στους γιατρούς! Πήγα β/θμια σήμερα, πανικός γινόταν, ούτε και οι ίδιοι ήξεραν να μου απαντήσουν σε κάποια πράγματα. Το μόνο κάπως θετικό που μου είπαν είναι ότι η κλήση των ΑΜΩ θα γίνεται αποκλειστικά από το υπουργείο, αυτοί εμπλέκονται μόνο στους ωρομισθιους κι ότι αν με καλέσουν κάπου για πχ 8 ώρες, αν βγουν αργότερα στην ίδια περιοχή επιπλέον 10 ώρες θα μου δώσουν εμένα τις 7 ώστε να συμπληρώσω 15ωρο και μετά θα πάνε στον επόμενο. Πάλι καλά...
Τα 40+ δεν είναι τρελά μόρια. Κανένας αριθμός μορίων δεν είναι τρελός εδώ που φτάσαμε.Εν τέλει, πρέπει να κατανοήσουμε πως ο αριθμός μορίων και η σειρά μας στον πίνακα χάνει το νόημά της εφόσον από τον ίδιο πίνακα και με τους ίδιους όρους καλούμαστε να δηλώσουμε για θέσεις εργασίας που δεν είναι συγκρίσιμες μεταξύ τους.Με το απλοϊκό μυαλό μου αναρωτιέμαι: Όταν υπάρχει τόση προσφορά σε φτηνό εργατικό δυναμικό αμω κι απ' τη στιγμή που έχει φανεί ότι δεν υπάρχει καμιά έγνοια για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, γιατί λοιπόν να διστάσει η τερατώδης ηγεσία του υπουργείου να προσλάβει μόνο "φτηνούς εργάτες" ,συγγνώμη ... εκπαιδευτικούς ήθελα να πω.
συναδελφοι να ρωτησω κατι:το καλυτερο ειναι να δηλωσουμε αμω ακω τις ιδιες περιοχες?επισης για ακω αξιζει να δηλωσουμε τα νησια?που προσανατολιζεστε?ευχαριστω
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουνίου 30, 2010, 11:04:03 pmσυναδελφοι να ρωτησω κατι:το καλυτερο ειναι να δηλωσουμε αμω ακω τις ιδιες περιοχες?επισης για ακω αξιζει να δηλωσουμε τα νησια?που προσανατολιζεστε?ευχαριστωΚοίταξε, προσωπικά νομίζω πως ΑΜΩ δεν αξίζει να δηλώσεις μακρυά με τίποτα, δε συμφέρει να σε τρέχουν στην άλλη άκρη και να μη σε πληρώνουν κιόλας, άσε που μπορεί να προκύψει θέση ΑΚΩ στην περιοχή σου και να τη χάσεις -καλά αυτό μπορεί να συμβεί παντού βέβαια, αλλά αν χάσεις θέση δίπλα από το σπίτι σου σε πονάει περισσότερο αν είσαι μακρυά. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δηλωσεις ΑΜΩ σε νησί και να μην υπάρχει άλλος υποψήφιος για εκεί και να σε πάρουν ΑΚΩ, αλλά το θεωρώ πολύ απίθανο. Εγώ αν είχα μόρια θα δήλωνα μόνο ΑΚΩ και σε νησιά για να πάρω μόρια από τα δυσπρόσιτα και να πληρώνομαι καλύτερα, γιατί ωρομισθία-ΑΜΩ δε συμφέρει για εκεί, και ΑΜΩ-ωρομισθία κοντά στο σπίτι μου.Εγώ είμαι με μηδενικά μόρια και δήλωσα και για τις 3 κατηγορίες τις ίδιες περιοχές, μια ώρα μακρυά από το σπίτι μου. Για ΑΚΩ δεν έχω ελπίδες, για τα άλλα όμως ποτέ δεν ξέρεις και δεν έχω όρεξη να τρέχω εδώ κι εκεί απλήρωτη.
Εγω που έχω λίγο παραπάνω από 25, για ΑΜΩ θα δηλώσω μόνο στο νομό μου γιατί δεν θέλω να χάσω τυχον θέση ΑΚΩ που ισως προκύψει αργοτερα.