0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω και εγώ τις σκέψεις μου. Καταρχάς πριν από λίγο έκανα την αίτησή μου, την παρέδωσα και φέτος αισθάνομαι ένα πολύ βαρυ κλίμα γύρω μου. Ο καθένας μας αισθάνεται άσχημα και δυστυχώς κάνει επίθεση στο διπλανό του (συνήθης τακτική). Ακούει άλλος πως έχεις πολλά μόρια και σε θεωρεί τυχερό. Να μη μιλήσω για τη μνησικακία που αισθανεται. Άλλοτε δεν την εκφράζει, αν και τον τελευταίο καιρό βγαίνει πολλή κακία προς τα έξω από όλους μας.Άλλοι από εμάς θα διοριζόμασταν φέτος, αλλιώς περιμέναμε το καλοκαίρι, πιστεύαμε πως θα τελείωναν τα βάσανά μας -πολλοί από αυτό το φόρουμ ξέρουν τι σημαίνει να είσαι επιτυχών του Ασέπ επί 3 φορές συνεχώς, παραλίγο διοριστεος, να τρέχεις αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, να αισιοδοξείς όμως πως σε λίγα χρόνια θα διοριστείς, να έχεις φάει τα καλύτερά σου χρόνια- και τώρα όσο ποτέ άλλοτε να είσαι τόσο προβληματισμένος, να νιώθεις πως σε περιγελούν επί χρόνια τώρα οι εκάστοτε κυβερνήσεις και εσύ να προσπαθείς με το σταυρό στο χέρι να πετύχεις. Και ακούς ξαφνικά από το συνάδελφό σου,ο οποίος ίσως ξέρει τι έχει συμβεί, ίσως δεν ξέρει, αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να ενδιαφερθεί, να σε θεωρεί τυχερό που έχεις πολλά μόρια και πως δεν κινδυνεύεις. Συνάδελφοι, ειδικα οι νέοι εδώ του φόρουμ (οι παλιοί έχουμε ακόμη ανοιχτές τις πληγές μας) μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Έρχονται δισεκτοι χρόνοι και πολύ φοβάμαι πως θα αλληλοσκοτωθούμε. Φτάνει πια! Τέτοιες στιγμές οι άνθρωποι ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τον κοινό κίνδυνο. Κατάφεραν να μας κάνουν καχύποπτους με τον διπλανό μας, να τον θεωρούμε αντίπαλο και όσοι πραγματικά ευθύνονται να θεωρούνται αθώοι.Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Καλή τύχη στον καθένα και ελπίζω να προβληματιστούμε λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο της ζωής μας.
κανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 12:55:19 pmΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.Δηλώνουν τα πάντα όλα...είμαστε άξιοι της μοίρας μας....ας μη λέμε θα αλλάξει το σύστημα........γιατί να αλλάξει αν βρίσκει κόσμο.....μ..λα....κ..ς είναι η Υπουργός μας....??
Παράθεση από: arist2 στις Ιουλίου 01, 2010, 01:15:19 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 12:55:19 pmΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.Δηλώνουν τα πάντα όλα...είμαστε άξιοι της μοίρας μας....ας μη λέμε θα αλλάξει το σύστημα........γιατί να αλλάξει αν βρίσκει κόσμο.....μ..λα....κ..ς είναι η Υπουργός μας....??Άσε. Και άμα πας να τους πεις καμιά κουβέντα του στυλ: κινδυνευεις να σε στειλουν μακρυά απο το σπίτι σου και να βάζεις απο την τσέπη σου παρόλο που η προυπηρ. δεν θα παίζει κανένα ρόλο, μήπως να κάνεις κανα μεταπτυχιακο ή ξένη γλώσσα, σε κοιτάνε καχύποπτα ότι και καλα πας να τους τη σκάσεις...Μάλλον φταίω εγώ που κάθησα τις 3 φορές που πήγα για την αίτηση να ασχολούμαι με τον καθένα που δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει την εγκύκλιο και τον νέο νόμο. Μα γιατί δεν άκουσα ποτέ τη μαμά μου που μου έλεγε ' κοίτα τη δουλειά σου';
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 12:55:19 pmΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.Όταν τους καλέσουν αμω και συνειδητοποιήσουν ότι δεν συμφέρει, θ'αρχίσουν να αρνούνται και το σφάλμα θα'ναι διπλό για τους ίδιους(λόγω διαγραφής από τον πίνακα του τρέχοντος!)