0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι..εάν είχατε 31 μόρια θα το διακινδυνεύατε να μην βάλετε αμω??? Ξανά-ξανά την ίδια ερώτηση αλλά βασανίζω τρελά το μυαλό μου...Τι να κάνω...Να το αλλάξω??...Πω-πω μπέρδεμα....
Και κάτι ακόμη που δεν έχω καταλάβει...Από Σεπτέμβριο αλλάζει ο συντελεστής μορίων?...Δηλαδή τα 31 μόρια πόσα γίνονται??
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση .
ασχετο αλλα δεν εχω που να το τοποθετησω....χτυπησαν παλι..... " Ρεπορτάζ:esos.grEιρηνική διαδήλωση , έξω από την κατοικία του Πρωθυπουργού στο Καστρί θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή οι αδιόριστοι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί για την προάσπιση των θεσμικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας και ενάντια στην όποια κατάργηση και μεθόδευση του νόμου πρόνοιας 3255/2004.Ειδικότερα το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αδιόριστων Πολύτεκνων ΕκπαιδευτικώνΣυνάδελφοι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί, τα μέλη της ΣυντονιστικήςΕπιτροπής Αδιόριστων Πολύτεκνων Εκπαιδευτικών, σας καλούμε την Κυριακή στις11/7/2010 και ώρα 12:30 να διαδηλώσουμε ειρηνικά, έξω από την κατοικία τουΠρωθυπουργού στο Καστρί για την προάσπιση των θεσμικά κατοχυρωμένωνδικαιωμάτων μας και ενάντια στην όποια κατάργηση και μεθόδευση του νόμουπρόνοιας 3255/2004.Θεωρούμε την παρουσία όλων σας(με τις οικογένειες σας) άκρως απαραίτητη,διότι μόνο η δική μας πίεση μπορεί να αλλάξει την μεθόδευση που ετοιμάζει ηΚυβέρνηση - μέσω του Υπουργείου Παιδείας - για εμάς.Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμόςΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΣημείο συνάντησης: το πάρκο έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας(Ελ.
Συναδελφοι γνωριζετε εαν ολα τα πτυχια ξενων γλωσσων( π.χ. lower στα αγγλικα και zertifikat στα γερμανικα) θα αναγνωριζονται με το νεο συστημα η μονο τα κρατικα πτυχια γλωσσομαθειας?