*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95374 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #378 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:00:40 am »
Προφανώς ο/η συνάδελφος αντί για ΑΜΩ στο τέλος έβαλε ΑΚΩ..Σωστές οι σκέψεις και οι προβληματισμοί όλων..Ξεχνάμε όμως κάτι..Ακόμη και εάν σε πάρουν αμω εκεί που δήλωσες..Εάν ανοίξει θέση πλήρους ωραρίου μπορείς να μεταπηδήσεις..Σωστά?..?...Επομένως υπάρχουν κάποιες ελπίδες..

Και είσαι σίγουρος ότι θα το μάθεις εσύ ότι άνοιξε θέση άκω κι όχι κάποιος άλλος κι ούτε θα πάρεις είδηση ότι έγινε αυτός άκω κι όχι εσύ?? Ενώ ήδη θα εργάζεσαι, θα πρέπει να είσαι στην τσίτα, να τρέχεις κάθε τόσο σε γραφείο και διεύθυνση, να τους κυνηγάς με το ντουφέκι και πάλι, αν θέλουν να τη δώσουν αλλού τη θέση, θα μπορούν να το κάνουν με "συνοπτικές διαδικασίες" κι ούτε θα το καταλάβεις.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:47 »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Ιουλίου 09, 2010, 03:49:24 pm »
 Πρέπει να ξέρετε ότι το υπουργείο φοβάται ιδιαίτερα τις ενδεχόμενες ενστάσεις και τα μπερδέματα που θα δημιουργηθούν με τους ΑΚΩ και ΑΜΩ... Το έχω ακούσει από υπαλλήλους του Υπουργείου... Αν καταλάβατε δημιούργησαν μια εγκύκλιο και δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τα ενδεχόμενα προβλήματα.... Πολύ ωραία!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Ιουλίου 09, 2010, 06:24:12 pm »
Πρέπει να ξέρετε ότι το υπουργείο φοβάται ιδιαίτερα τις ενδεχόμενες ενστάσεις και τα μπερδέματα που θα δημιουργηθούν με τους ΑΚΩ και ΑΜΩ... Το έχω ακούσει από υπαλλήλους του Υπουργείου... Αν καταλάβατε δημιούργησαν μια εγκύκλιο και δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τα ενδεχόμενα προβλήματα.... Πολύ ωραία!

Αυτό είναι καθαρή υποκρισία. Η αλήθεια είναι ότι έφτιαξαν μια εγκύκλιο με κύριο στόχο ακριβώς να δημιουργήσουν προβλήματα για να μπορούν να κάνουν τις βρωμιές τους ανεξέλεγκτα αφενός και αφετέρου για να είναι στο έπακρο εξαρτημένοι οι εκπαιδευτικοί απ' αυτούς. Δε θα απομένει πια κανείς που να μη χρειάζεται να ζητήσει, να παρακαλέσει κλπ... Τι νομίζατε δλδ.. έτσι απλά θα έρχεται η σειρά σας και θα γίνεστε αναπληρωτές? Απαράδεκτον! Ποιός ασέπ, ποια δυσπρόσιτα, ποια πδσ... Κι όλα αυτά να τα έχεις, δε φτάνουν!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Ιουλίου 09, 2010, 06:41:28 pm »
Τώρα που το ξανασκέφτομαι........
Όποιος δήλωσε ΑΜΩ σχεδόν τη μάμησε.
Παράδειγμα, έστω η αφέντρα καλεί 300 αναπληρωτές, 100 ΑΜΩ και 200 ΑΚΩ.
Για να πας κάπου θεωρώ ότι το έχεις δηλώσει, οπότε ποοι έχουν επιλέξει ΑΜΩ, εσείς οι 100 πρώτοι, ωραία να πάτε και οι υπόλοιποι ΑΚΩ, ανάλογα και με τις επιλογές. Θελω να πω πως όλο το κόλπο είναι ο τρόπος που θα ανοίγουν οι πιστώσεις, ώστε ο Α/Α 50 να έχει 12 ωρες και ο 300 να έχει κανονικό ωράριο.
Συμπέρασμα ειδικά για τους ψηλά σχετικά στον πίνακα δήλωση ΑΜΩ=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Υ.Γ Δηλώνω=επιλέγω.
Φαντάσου το αντίθετο σενάριο να πάρει 100 ακω και 200 αμω. Τότε πολλοί που δήλωσαν μόνο ακω ουσιαστικά μένουν άνεργοι παρότι θα έχουν πολλά μόρια ενώ κάποιοι άλλοι με λιγότερα μόρια θα πάνε ως αμω τουλάχιστον.
Επίσης τι θα προτιμούσες ακω πολύ μακριά από το σπίτι σου ή αμω δίπλα από το σπίτι σου; Αν υπολογίσεις τα ενοίκια και τα έξοδα μετακίνησης το ίδιο πάνω κάτω είναι. Επίσης τα μόρια από εδώ και στο εξής θα μετράνε ελάχιστα..
Δεν αμφισβητώ ότι ο αμω σημαίνει υποαπασχόληση και γενικά θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σ εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά δεν δέχομαι ότι ως ακω πλέον σώνεσαι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:47 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιουλίου 09, 2010, 07:14:52 pm »
το πιο πιθανό σενάριο είναι 10 ακω και 290 αμω

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #383 στις: Ιουλίου 09, 2010, 07:45:12 pm »
αναρωτιεμαι αν συνεχιζετε να κατανοειτε ο ενας τον αλλον,εγω παντως τα'παιξα πια....ακωαμωαψω κτλ

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Ιουλίου 09, 2010, 08:06:54 pm »
αναρωτιεμαι αν συνεχιζετε να κατανοειτε ο ενας τον αλλον,εγω παντως τα'παιξα πια....ακωαμωαψω κτλ
Παιδιά το θέμα δεν είναι τι δήλωσε ο καθένας από μας .Η ουσία είναι ότι δημιουργούνται συνεχώς νέες ελαστικές εργασιακές σχέσεις όπως αμω ,ωρομισθία με πρόφαση την οικονομική κρίση .Δεν έχει νόημα να παρεξηγούμε ο ένας τον άλλο αν δήλωσε αμω και ακω ή μόνο ακω ,ο καθένας έπραξε κατά συνείδηση .

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #385 στις: Ιουλίου 10, 2010, 12:18:11 am »
Αν στο τελευταίο ΑΚΩ στη θέση του Κ βάλουμε Μ, το κείμενο γίνεται κατανοητό.
Με λίγα λόγια, κάποιος με λιγότερα μόρια μπορεί να βρεθεί με πλήρες ωράριο ενώ κάποιοι με περισσότερα μόρια μπορεί να έχουν κληθεί ως ΑΜΩ αν το έχω δηλώσει.

Σωστή tihea η παρατήρηση ΑΜΩ=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Σαφές;;

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #386 στις: Ιουλίου 10, 2010, 12:32:11 am »
Επειδή μπορεί να παρεξηγηθώ και δεν το θέλω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να δηλώσει ότι θέλει κι οπου θέλει. Ο Ξανθιώτης που προσλαμβάνεται για 6 ώρες στη Χίο και πάει επειδή έχει διαλέξει ΑΜΩ δικαίωμά του και δεν παρεμβαίνω ότι μόρια και να έχει δεν με νοιάζει. Εγώ άλλο λέω και το επαναλαμβάνω δίοτι ίσως κάποιοι δεν θέλουν να το δούν:

για να πας ΑΜΩ πρέπει να το επιλέξεις. Όσοι το επέλεξαν θα αναζητηθούν και θα πάνε με βάση τη δήλωσή τους. Μην ξεχνάτε ότι οι πιστώσεις ανοίγουν όπως γουστάρει το υπουργείο. Κατα αυτό τον τρόπο ο 3ος του πίνακα π.χ εφόσον έχει δηλώσει ΑΜΩ και ανοίξει θέση την καταλαμβάνει και άντε γειά, ενω ο 100ος στη σειρά της ίδιας φάσης ή άλλης όταν ανοίξει θέση ΑΚΩ θα την καταλάβει αυτός.

Κάτι αναλυτικότερο δεν μπορώ να πω, είναι η γνώμη μου, πιστεύω έχει βάση ακομη και αν δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν αρκετοι που είχαν την ευκαιρία στη δοθεισα παράταση να αναιρέσουν τη δήλωση ΑΜΩ. Ειδικά για τις πρώτες θέσεις π.χ. 500 πρώτοι φιλόλογοι ΑΜΩ=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Θυμίζω είναι η γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 am »
Απλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου.  ;)

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 am »
Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο  αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Ιουλίου 10, 2010, 01:58:24 am »
Διορθώνωότι δεν έχει κανένα όφελος

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Ιουλίου 10, 2010, 02:44:28 am »
Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο  αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί

Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιουλίου 10, 2010, 08:48:49 am »
Συμφωνω με ΜΑΝΝΙ,αυτο αλλωστε μου ειπαν κι απο το υπουργειο στο τηλ.οτι οι πρωτες φασεις θα ειναι ΑΚΩ και μετα ΑΜΩ[ΤΩΡΑ βεβαια τι εμπιστοσυνη να τους εχεις...]αλλα ρε παιδια δεν εχει καποιο νοημα και οφελος να παει αναποδα,ισα ισα που θα δημιουργηθουν πολλα προββληματα.Πιστευω πως οι ΑΜΩ απλα θα καλυψουν τους περσινους ωρομισθιους και μερος των περσινων αναπληρωτων δηλ.οσοι εφυγαν περισυ απο τριτη-τεταρτη φαση και μετα φετος τους κοβω για μειωμενου....γνωμη μου.Εγω παντως με 39 μορια εβαλα μονο 20 περιοχες ΑΚΩ κι ο θεος βοηθος.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182730
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)