0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί
Απλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου.
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 10, 2010, 02:44:28 amΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Παράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 10, 2010, 12:55:29 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 10, 2010, 02:44:28 amΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 10, 2010, 01:16:53 pmΠαράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 10, 2010, 12:55:29 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 10, 2010, 02:44:28 amΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Αν συνεχίσει το υπουργείο να τα κάνει τόσο πολύπλοκα σύντομα θα προκύψει ένα νέο είδος υπηρεσιών. Σύμβουλοι αιτήσεων εκπαιδευτικών έναντι φυσικά αμοιβής. Θα τους λες τι θέλεις και τι προτιμάς και αυτοί θα σου κάνουν την αίτηση. Θα αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν διασυνδέσεις με το υπουργείο και άλλα τέτοια σχετικά. Μην σας φανεί παράξενο. Άλλωστε για φροντιστήρια ΑΣΕΠ υπολόγιζε κανείς;
Yπάρχει δυνατότητα να φτιάξει κάποιος φωστήρας έναν πίνακα αναπληρωτών μπας και δούμε τη σειρά μας πουθενά στον ορίζοντα?....
Στην εγκύκλιο λέει:Αν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ώρες διδασκαλίας και ασκήσεων στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης είναι περισσότερες από τέσσερις και λιγότερες από δεκαέξι και δεν δικαιολογούν το διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού, προσλαμβάνονται προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας. Εγω καταλαβαίνω οτι τα κενά θα προσδιοριστούν βάση ωρών ανα περιοχήΕτσι αν σε μια περιοχή έχουμε π.χ. 50 ώρες κενό θα πάρει 2 ΑΚΩ και έναν ΑΜΩ Νομίζω οτι αν είναι να πάρει μόνο ΑΜΩ , θα το έκανε αν είχαμε κενό 5-15 ωρών και απο ένα τέτοιο κενό σε κάθε περιοχή ,ωστε να διακαιολογήσει την μη πρόσληψη ΑΚΩΕκτιμώ λοιπόν οτι τουλάχιστον στην α΄φάση αναπληρωτών αν υπάρχουν κενά θα τα καλύψει πρώτα με ΑΚΩ και φυσικά οι υπόλοιπες ώρες αν υπάρχουν με ΑΜΩ ή ωρομίσθιους