0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και πως απεκτησαν την προυπηρεσια χωρις ασεπ; μπορει ν ανηκουν σε ειδικες κατηγοριες;
Παράθεση από: markela στις Ιουνίου 25, 2010, 10:58:39 amκαι πως απεκτησαν την προυπηρεσια χωρις ασεπ; μπορει ν ανηκουν σε ειδικες κατηγοριες;Στην ειδικότητά σας δεν ξέρω γιατί είμαι μαθηματικός. Ωρομίσθιοι σε ολοήμερα μήπως; Ειδική αγωγή; Στη δική μας ειδικότητα υπήρχαν παλιότεροι που είχαν προυπηρεσία, σε ενισχυτική, πρωινό ωρομίσθιο ΠΔΣ, ειδική αγωγή ακόμα και ΟΑΕΔ βάλανε τώρα και ΤΕΕ τουριστικών...
Ο πίνακας του 40% έχει δηλαδή άτομα και με λιγότερη προυπηρεσία από τους 24 μήνες. Το πόσοι θα διοριστούν από αυτόν τον πίνακα, εξαρτάται κάθε φορά από το πόσα άτομα θα διοριστούν από το 60% (ΑΣΕΠ). Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 25, 2010, 11:01:58 amΟ πίνακας του 40% έχει δηλαδή άτομα και με λιγότερη προυπηρεσία από τους 24 μήνες. Το πόσοι θα διοριστούν από αυτόν τον πίνακα, εξαρτάται κάθε φορά από το πόσα άτομα θα διοριστούν από το 60% (ΑΣΕΠ). Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Η αναλογία 60%, 40% είναι καθορισμένη.Το που θα είναι η βάση του 40% εξαρτάται καθαρά από το πόσο 24μηνο θα πάρει.Να παρακαλάτε να το πάρει όλο ξεχωριστά...
εφοσον ολοι εχουν τουλαχιστον μια επιτυχια στον ασεπ τι νοημα εχει το 40%; θα επρεπε να διοριζονται μονιμοι συμφωνα με τα μορια προυπηρεσιας.
εχω 27.3 μορια και θα μεινω απεξω; για να διοριστουν με λιγοτερα; ειναι παραλογο.