0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sartorious στις Ιουνίου 30, 2010, 11:25:00 pmΣυγγνώμη αν ρωτάω κάτι προφανές, όμως δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και ο χρόνος πιέζει. Αν απο Οκτώβρη δουλέψω σε φροντιστήριο, θα έχω ποινικές κυρώσεις αν δηλώσω για αναπληρωτής και προσληφθώ, καθώς τώρα δεν εργάζομαι πουθενά;Συνάδελφε για να μην τρελαίνεσαι άδικα, τι σειρά ή μόρια έχεις;Στο λέω γιατί δεν επιτρέπεται να εργάζονται σε φροντηστηριο όχι μόνο οι αναπληρωτές, αλλά και οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι. Τώρα τι κυρώσεις έχει δεν το έχω βρει γραμμένο κάπου για να στο πω. Μάλλον θα έχει να κάνει με 'ψευδή δήλωση'Πάντως για να μη σκας άδικα δες τι σειρά έχεις αν δηλαδή έχεις όντως πιθανότητες προσληψης για να κινηθείς κατάλληλα.
Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι προφανές, όμως δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και ο χρόνος πιέζει. Αν απο Οκτώβρη δουλέψω σε φροντιστήριο, θα έχω ποινικές κυρώσεις αν δηλώσω για αναπληρωτής και προσληφθώ, καθώς τώρα δεν εργάζομαι πουθενά;
Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας , το οποίο παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητα το esos.gr η πρόσληψη εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών ή ωρομισθίων, έστω και αν αυτοί απασχολούνται ήδη στον δημόσιο τομέα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, είναι επιτρεπτή, εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες τρεις προϋποθέσεις : Α.H δεύτερη απασχόληση δεν είναι κατά πλήρες ωράριο εργασίας.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουνίου 30, 2010, 11:28:24 pmΠαράθεση από: sartorious στις Ιουνίου 30, 2010, 11:25:00 pmΣυγγνώμη αν ρωτάω κάτι προφανές, όμως δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και ο χρόνος πιέζει. Αν απο Οκτώβρη δουλέψω σε φροντιστήριο, θα έχω ποινικές κυρώσεις αν δηλώσω για αναπληρωτής και προσληφθώ, καθώς τώρα δεν εργάζομαι πουθενά;Συνάδελφε για να μην τρελαίνεσαι άδικα, τι σειρά ή μόρια έχεις;Στο λέω γιατί δεν επιτρέπεται να εργάζονται σε φροντηστηριο όχι μόνο οι αναπληρωτές, αλλά και οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι. Τώρα τι κυρώσεις έχει δεν το έχω βρει γραμμένο κάπου για να στο πω. Μάλλον θα έχει να κάνει με 'ψευδή δήλωση'Πάντως για να μη σκας άδικα δες τι σειρά έχεις αν δηλαδή έχεις όντως πιθανότητες προσληψης για να κινηθείς κατάλληλα. Σταυρούλα νομίζω οτι αυτό με το να μην επιτρέπεται να εργάζονται οι ωρομίσθιοι έχει καταργηθεί (τουλάχιστον υπάρχουν προϋποθέσεις).ΠαράθεσηΣύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας , το οποίο παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητα το esos.gr η πρόσληψη εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών ή ωρομισθίων, έστω και αν αυτοί απασχολούνται ήδη στον δημόσιο τομέα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, είναι επιτρεπτή, εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες τρεις προϋποθέσεις : Α.H δεύτερη απασχόληση δεν είναι κατά πλήρες ωράριο εργασίας.
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουλίου 01, 2010, 12:00:17 amΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουνίου 30, 2010, 11:28:24 pmΠαράθεση από: sartorious στις Ιουνίου 30, 2010, 11:25:00 pmΣυγγνώμη αν ρωτάω κάτι προφανές, όμως δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και ο χρόνος πιέζει. Αν απο Οκτώβρη δουλέψω σε φροντιστήριο, θα έχω ποινικές κυρώσεις αν δηλώσω για αναπληρωτής και προσληφθώ, καθώς τώρα δεν εργάζομαι πουθενά;Συνάδελφε για να μην τρελαίνεσαι άδικα, τι σειρά ή μόρια έχεις;Στο λέω γιατί δεν επιτρέπεται να εργάζονται σε φροντηστηριο όχι μόνο οι αναπληρωτές, αλλά και οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι. Τώρα τι κυρώσεις έχει δεν το έχω βρει γραμμένο κάπου για να στο πω. Μάλλον θα έχει να κάνει με 'ψευδή δήλωση'Πάντως για να μη σκας άδικα δες τι σειρά έχεις αν δηλαδή έχεις όντως πιθανότητες προσληψης για να κινηθείς κατάλληλα. Σταυρούλα νομίζω οτι αυτό με το να μην επιτρέπεται να εργάζονται οι ωρομίσθιοι έχει καταργηθεί (τουλάχιστον υπάρχουν προϋποθέσεις).ΠαράθεσηΣύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας , το οποίο παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητα το esos.gr η πρόσληψη εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών ή ωρομισθίων, έστω και αν αυτοί απασχολούνται ήδη στον δημόσιο τομέα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, είναι επιτρεπτή, εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες τρεις προϋποθέσεις : Α.H δεύτερη απασχόληση δεν είναι κατά πλήρες ωράριο εργασίας.
Το φαντάστηκα ότι είσαι νέος συνάδελφος. Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση στους ΠΕ06 να σε πάρουν έστω και για 4 ώρες (δια της νομίμου οδου) απο τον μηδενικής. Από όσο ξέρω δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα και δε νομίζω να γίνει φέτος που είναι εποχή μείωσης προσλήψεων. Οπότε κάνε την αίτηση σου να υπάρχει, ψάξε να βρεις δουλεια σε φροντιστήριο κλπ χωρίς να αγχώνεσαι για το 'ασυμβίβαστο' για τα επόμενα 2 χρόνια ή μέχρι να ξαναγίνει ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 12:04:34 amΤο φαντάστηκα ότι είσαι νέος συνάδελφος. Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση στους ΠΕ06 να σε πάρουν έστω και για 4 ώρες (δια της νομίμου οδου) απο τον μηδενικής. Από όσο ξέρω δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα και δε νομίζω να γίνει φέτος που είναι εποχή μείωσης προσλήψεων. Οπότε κάνε την αίτηση σου να υπάρχει, ψάξε να βρεις δουλεια σε φροντιστήριο κλπ χωρίς να αγχώνεσαι για το 'ασυμβίβαστο' για τα επόμενα 2 χρόνια ή μέχρι να ξαναγίνει ΑΣΕΠ. γινοταν μεχρι τωρα, ειδικα στον κλαδο μας να σε καλουν με μηδενικα μορια ως ωρομισθιο, αν ομως ειχες δηλωσει περιοχες οπως οι κυκλαδες ή δυτικη μακεδονια. πριν απο 6 χρονια βεβαια που αρχιζαν τα ολοημερα συνεβαινε κ σε ακομα κ πιο δυσκολες περιφερειες.τωρα φυσικα απο φετος τα πραγματα αλλαζουν.
εγώ πάλι σκέφτομαι ότι αφού μας δίναν τουλάχιστον 6ωρο σε ολοήμερα, δεν μπορούν να μας καλέσουν ως ωρομίσθιους, αλλά ως αμω...εκτός αν μας δώσουν 4 ώρες οπότε, θα μας καλέσουν ως ωρομίσθιους. εγώ ας πούμε, είχα 12ωρο ολοήμερο την περασμένη χρονιά..για του χρόνου?