0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βασικα επειδη, ας πουμε ειμαι απαισιοδοξος ανθρωπος ή ρεαλιστης κατα αλλους , προβληματιζομαι πανω σε μια σκεψη μου...ας υποθεσουμε λεει οτι καλουν καποιον ωρομισθιο με 11 ωρες στον νομο του διπλα στο σπιτακι του,αλλα αυτον τον καποιο μετα τον καλουνε αμω με 8 ωρες στην Κωλοπετινιτσα...τι γινεται????θα αφησει το σπιτακι για αμω στου διαολου τη μανα???πως θα ανταπεξελθει οικονομικα και κυριως δεν ειναι κουλο πανω στον πανικο μας να δηλωνουμε ολη την ελλαδα χωρις δευτερη σκεψη και μαλιστα χωρις κερδος χρηματων και μοριων???μπορει να κανω λαθος αλλα αν εχει αλλος αντθετη αποψη και αντεπιχειρηματα ας μου πει..αληθεια εχω μπερδευτει και εγω...μπορει να τα σκεφτομαι λαθος εγω...τι να πω...
καλά ποιά η διαφορά αμω και ωρομισθίου??? αφού στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια! έπειτα στην αίτηση γράφει αναπληρωτές σκετο. εννοεί αμω και ακω μαζί?
Παράθεση από: lloullou στις Ιουνίου 23, 2010, 11:16:06 pmκαλά ποιά η διαφορά αμω και ωρομισθίου??? αφού στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια! έπειτα στην αίτηση γράφει αναπληρωτές σκετο. εννοεί αμω και ακω μαζί?Και εγώ την ίδια απορία είχα αλλά δεν μου απάντησε κανείς.Σε ποιά περίπτωση καλούν ωρομίσθιο και όχι αμω;Μπορεί κάποιος να απαντήσει;
Επισης κατι που με φοβιζει εμενα ειναι πως αν πας αμω για 6 ωρες π.χ. και συμπληρωσεις αλλες 9 ωρες με ωρομισθια ή πδσ οπως λεει πως θα γινεται τοτε μπορει να παιρνεις 6/21* μισθο αναπληρωτη=350 ευρω περιπου και τις αλλες 9 ωρες να τις πληρωνεσαι κλασικα σαν ωρομισθιος, αρα αλλα 300ευρω. Οποτε συνολικη αμοιβη κανα 650 ευρω.
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουνίου 24, 2010, 12:00:49 amΕπισης κατι που με φοβιζει εμενα ειναι πως αν πας αμω για 6 ωρες π.χ. και συμπληρωσεις αλλες 9 ωρες με ωρομισθια ή πδσ οπως λεει πως θα γινεται τοτε μπορει να παιρνεις 6/21* μισθο αναπληρωτη=350 ευρω περιπου και τις αλλες 9 ωρες να τις πληρωνεσαι κλασικα σαν ωρομισθιος, αρα αλλα 300ευρω. Οποτε συνολικη αμοιβη κανα 650 ευρω. Δεν θα μπορείς να συμπληρώσεςι 9 ώρες ώς ωρομίσθιος. 4 είναι το μέγιστο κι ενδεχομένως να μην μπορείς να είσαι και τα 2 ταυτόχρονα (αναπληρωτής-ωρομίσθιος), όπως ισχύει και τώρα