0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι νέο μέλος και αν κάνω κάποιο λάθος θα ήθελα την κατανοησή σας.Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.Από ότι ξέρω και εγώ από πληροφοριές οι προσλήψεις για μόνιμους ΠΕ70 φέτος και σύμφωνα με το πρόγμαμμα σταθερότητας θα πρέπει να είναι γύρω στους 800-850 αλλά μάλλον η κυβέρνηση θα κάνει περικοπές αφού από τους 3000 που είπε διάβασα ότι θα προσλάβει τελικά 2800.Δύσκολα τα πράγματα.Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.1. Εγώ έχω σειρά στον πίνακα για μόνιμο διορισμό 1550.Θα προλάβω να διορισθώ μόνιμος κατά την μεταβατική περίοδο? Φυσικά για φέτος δεν το νομίζω με τίποτα αλλά για του χρόνου(2011-2012)?
2. Αν φέτος διορισθώ αναπληρωτής γιατί έχω σειρά 800 (ήμουνα πέρσι σε δυσπρόσιτο) θα είμαι ΑΚΩ ή ΑΜΩ?Δήλωσα σχεδόν όλες τις περιοχές και το τετραγωνάκι. Και κάτι ακόμα αν φέτος πάω σε δυσπρόσιτο θα πάρω πάλι διπλά μόρια??Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα!!!Κάθε άποψη δεκτή!!!!!!!!!Καλό απόγευμα......
Εγώ δε μιλάω για τα μόρια διορισμού αλλά για τα μόρια που μαζεύεις για αναπληρωτής.
Α οκ τότε είχα καταλάβει λάθος. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατί σκεφτόμουν το δυσπρόσιτο ως μία λύση. Θα διαβάσω την εγκύκλιο πιο προσεκτικα