0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω την αισθηση οτι οι χαοτικες καταστασεις που ζουμε τελευταιως δεν ειναι αποτελεσμα αδιαφοριας και προχειροτητας αλλα στημενες ,σε αντιθετη περιπτωση καταδεικνυεται η πληρης ανικανοτητα των κρατουντων.
Δεν μας λενε ομως πως θα καταβληθει το δωρο Χριστουγεννων στις/στους αναπληρωτριες/ες που δεν θα επαναπροσληφθουν την ερχομενη σχ. χρονια κι αν δεν κανω λαθος εχουν πει οτι απο την 1η Νοεμβριου δεν θα πληρωνονται τα ατομα που δεν θα εχουν απογραφει.Εχω την αισθηση οτι οι χαοτικες καταστασεις που ζουμε τελευταιως δεν ειναι αποτελεσμα αδιαφοριας και προχειροτητας αλλα στημενες ,σε αντιθετη περιπτωση καταδεικνυεται η πληρης ανικανοτητα των κρατουντων.
Οι Αναπληρωτές -Καθηγητές και Δάσκαλοι ,εφόσον η σύμβασή τους λήγει 30/6 ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Είναι τόσο απλό !http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3079
Παράθεση από: Maro στις Ιουνίου 26, 2010, 08:31:33 pmΔεν μας λενε ομως πως θα καταβληθει το δωρο Χριστουγεννων στις/στους αναπληρωτριες/ες που δεν θα επαναπροσληφθουν την ερχομενη σχ. χρονια κι αν δεν κανω λαθος εχουν πει οτι απο την 1η Νοεμβριου δεν θα πληρωνονται τα ατομα που δεν θα εχουν απογραφει.Εχω την αισθηση οτι οι χαοτικες καταστασεις που ζουμε τελευταιως δεν ειναι αποτελεσμα αδιαφοριας και προχειροτητας αλλα στημενες ,σε αντιθετη περιπτωση καταδεικνυεται η πληρης ανικανοτητα των κρατουντων.Σιγά να μην υπάρχει δώρο τα ερχόμενα Χριστούγεννα!