0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άν κάποιος παντρευτεί μέσα με τέλη Σεπτέμβρη μόλις ανοίξουν τα σχολεία, τα μόρια του γάμου θα προσμετρηθούν αμέσως όσον αφορά το ποιός προηγείται στην τοποθέτηση στο σχολείο μεταξύ των άλλων συναδελφων της ίδιας ειδικότητας; Εστω για παράδειγμα ότι έρχομαι 2ος σε σύνολο μορίων και μόλις ξεκινάνε τα σχολεία με βγάζουν ότι πρέπει να καλύψω ωράριο και σε άλλο σχολείο. Μπορώ εγώ μόλις παντρευτώ τέλη Σεπτέμβρη να χρησιμοποιήσω άμεσα τα μόρια του γάμου και έτσι να ανακαλέσω το γεγονός ότι έρχομαι δεύτερος; (υποθετοντας ότι με τα μόρια του γάμου έρχομαι πρώτος σε μόρια στο σχολείο) και έτσι να έχω εγώ προτεραιότητα στην κάλυψη ωραρίου; ή αυτό θα ισχύσει από του χρόνου;
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 21, 2010, 12:23:29 amΆν κάποιος παντρευτεί μέσα με τέλη Σεπτέμβρη μόλις ανοίξουν τα σχολεία, τα μόρια του γάμου θα προσμετρηθούν αμέσως όσον αφορά το ποιός προηγείται στην τοποθέτηση στο σχολείο μεταξύ των άλλων συναδελφων της ίδιας ειδικότητας; Εστω για παράδειγμα ότι έρχομαι 2ος σε σύνολο μορίων και μόλις ξεκινάνε τα σχολεία με βγάζουν ότι πρέπει να καλύψω ωράριο και σε άλλο σχολείο. Μπορώ εγώ μόλις παντρευτώ τέλη Σεπτέμβρη να χρησιμοποιήσω άμεσα τα μόρια του γάμου και έτσι να ανακαλέσω το γεγονός ότι έρχομαι δεύτερος; (υποθετοντας ότι με τα μόρια του γάμου έρχομαι πρώτος σε μόρια στο σχολείο) και έτσι να έχω εγώ προτεραιότητα στην κάλυψη ωραρίου; ή αυτό θα ισχύσει από του χρόνου;ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Ωραίο το αστείο. Ουφ, γέλασα! Όχι! Παντρέψου καλύτερα τον Αύγουστο ή για να είσαι σίγουρος, πως θα κρατήσεις το πλεονέκτημα στην τοποθέτηση (σιγά το πλεονέκτημα! ), παντρέψου την άλλη εβδομάδα!!
Ληξιαρχικη πραξη γαμου καταθετεις στο γραφειο για να σου βαλουν το οικ. επιδομα μετα την τελεση του γαμου και για τα μορια μεταθεσης(4)το Νοεμβριο υποβαλλεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικα το ποιστοποιητικο οικ. καταστασης ,επισης αν καταθεσεις τοτε και βεβαιωση εργοδοτη του συζυγου(μονο για την συγκεκριμενη περιοχη μεταθεσης που εργαζεται και ο συζυγος:4 μορια).
Παράθεση από: Maro στις Ιουνίου 26, 2010, 11:42:33 amΛηξιαρχικη πραξη γαμου καταθετεις στο γραφειο για να σου βαλουν το οικ. επιδομα μετα την τελεση του γαμου και για τα μορια μεταθεσης(4)το Νοεμβριο υποβαλλεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικα το ποιστοποιητικο οικ. καταστασης ,επισης αν καταθεσεις τοτε και βεβαιωση εργοδοτη του συζυγου(μονο για την συγκεκριμενη περιοχη μεταθεσης που εργαζεται και ο συζυγος:4 μορια).Αυτό ισχύει μόνο για την περίπτωση που ο σύζυγος είναι εκπαιδευτικός ή ένστολος, έτσι; Ή λάθος έχω καταλάβει;
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 21, 2010, 08:45:34 amΠαράθεση από: Maro στις Ιουνίου 26, 2010, 11:42:33 amΛηξιαρχικη πραξη γαμου καταθετεις στο γραφειο για να σου βαλουν το οικ. επιδομα μετα την τελεση του γαμου και για τα μορια μεταθεσης(4)το Νοεμβριο υποβαλλεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικα το ποιστοποιητικο οικ. καταστασης ,επισης αν καταθεσεις τοτε και βεβαιωση εργοδοτη του συζυγου(μονο για την συγκεκριμενη περιοχη μεταθεσης που εργαζεται και ο συζυγος:4 μορια).Αυτό ισχύει μόνο για την περίπτωση που ο σύζυγος είναι εκπαιδευτικός ή ένστολος, έτσι; Ή λάθος έχω καταλάβει;Λαθος καταλαβες. Η συνυπηρετηση ισχυει ανεξαρτητως επαγγελματος του/της συζυγου.
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για μετάθεση, ούτε για βελτίωση, ούτε για οριστική τοποθέτηση. Είμαι μόνιμος εδώ και χρόνια στο σχολείο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προηγούμαι εγώ στο σχολείο μου. Απότι καταλαβαίνω τα μόρια από τον γάμο θα ισχύσουν από του χρόνου. Σωστά;