0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι αναπληρωτές πάλι παίρνουν ένα επίδομα γάμου και μόνο;γιατί στις αιτήσεις που κάναμε δεν είδα να λέει κάτι για οικογενειακή κατάσταση.αλήθεια,το επίδομα είναι 45 ευρώ;
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για μετάθεση, ούτε για βελτίωση, ούτε για οριστική τοποθέτηση. Είμαι μόνιμος εδώ και χρόνια στο σχολείο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προηγούμαι εγώ στο σχολείο μου. Απότι καταλαβαίνω τα μόρια από τον γάμο θα ισχύσουν από του χρόνου. Σωστά;
Αν εννοείς να προηγείσαι στη συμπλήρωση ωραρίου στο σχολείο, δε μετράει η οικογενειακή κατάσταση ούτε τα μόρια. Προηγείται αυτός που τοποθετήθηκε πρώτος οργανικά. Τα μόρια μετράνε μόνο στην περίπτωση ταυτόχρονης τοποθέτησης.
Ληξιαρχικη πραξη γαμου καταθετεις στο γραφειο για να σου βαλουν το οικ. επιδομα μετα την τελεση του γαμου και για τα μορια μεταθεσης(4)το Νοεμβριο υποβαλλεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικα το ποιστοποιητικο οικ. καταστασης ,επισης αν καταθεσεις τοτε και βεβαιωση εργοδοτη του συζυγου(μονο για την συγκεκριμενη περιοχη μεταθεσης που εργαζεται και ο συζυγος:4 μορια).
Καταρχήν ευχαριστω για την αμεση απάντησή σου.. :)Αλλά είναι σίγουρο αυτο που λες? Γιατί πέρυσι που εκανα τα χαρτια μου για μεταθεση ήταν μια κοπελα πριν απο εμενα και της ειπαν οτι δε θα παρει τα μορια γαμου γιατι είχε γινει σε διαστημα μικροτερο των 6 μηνων.Που μπορω να απευθυνθω για να το μαθω σιγουρα αυτο?Μηπως ξέρεις?Νομίζω ότι ειναι καινουρια διαταξη....Αλλά όσο κι αν εψαξα δε βρηκα κατι σχετικο..
Ακριβως δεν ειναι ετσι ....να σου δωσω ενα παραδειγμα..... Ας μιλησουμε για τη χρονια που τελειωσε....Περσυ οι αιτησεις ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ηταν απο 1/11/2011 εως 30/11/2011. Αν καποιος παντρευτηκε στις 1/12/2011 δυστυχως για τη χρονια αυτη δε παιρνει μορια γαμου. Επισης τα μορια γαμου δεν ισχυσαν ουτε τον Ιουνιου του 2012 για τις οργανικες τοποθετησεις, ουτε θα ισχυσουν τωρα το Σεπτεμβρη για λειτουργικα κενα.Το ιδιο περιπου ισχυει και για το παιδι που αποκτα καποιος. Μονο που εδω η καταληκτικη ημερομηνια δεν ειναι 30/11/2011, αλλα 30/01/2012