0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου φυγε η μαγκια.αυτο πρεπει να παει στο λαζοπουλο.κω@@χανειο.....ελλαδα.συγγνωμη για την εκφραση
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιούνιος 25, 2010, 11:10:45 μμμου φυγε η μαγκια.αυτο πρεπει να παει στο λαζοπουλο.κω@@χανειο.....ελλαδα.συγγνωμη για την εκφρασηκαι γω τον Λαζόπουλο σκεφτόμουν όταν το διάβαζα..τραγικό..
Παράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 25, 2010, 11:16:29 μμΠαράθεση από: mimelismoni στις Ιούνιος 25, 2010, 11:10:45 μμμου φυγε η μαγκια.αυτο πρεπει να παει στο λαζοπουλο.κω@@χανειο.....ελλαδα.συγγνωμη για την εκφρασηκαι γω τον Λαζόπουλο σκεφτόμουν όταν το διάβαζα..τραγικό..στη βουλη δε σκεφτηκε κανενας ; παλι καλα που δε το παμε και στην ανιτα που λεει καθε πικραμενος τον πονο του σορυ δεν ειναι προσωπικο αλλα πρεπει να το δουμε λιγο πιο σοβαρα
Παράθεση από: mardz στις Ιούνιος 25, 2010, 11:22:34 μμΠαράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 25, 2010, 11:16:29 μμΠαράθεση από: mimelismoni στις Ιούνιος 25, 2010, 11:10:45 μμμου φυγε η μαγκια.αυτο πρεπει να παει στο λαζοπουλο.κω@@χανειο.....ελλαδα.συγγνωμη για την εκφρασηκαι γω τον Λαζόπουλο σκεφτόμουν όταν το διάβαζα..τραγικό..στη βουλη δε σκεφτηκε κανενας ; παλι καλα που δε το παμε και στην ανιτα που λεει καθε πικραμενος τον πονο του σορυ δεν ειναι προσωπικο αλλα πρεπει να το δουμε λιγο πιο σοβαρα δες το εσύ λίγο πιο σοβαρά. σε υπουργό έστειλε την επιστολή. και το διαβάζεις μέσα από ένα φόρουμ, που το εβαλε συνάδελφος, που το διάβασε σε εφημερίδα. αν το διάβαζε ο Λαζόπουλος τουλάχιστον θα έφτανε σε περισσότερα αυτιά και συνειδήσεις..
Παράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 26, 2010, 03:31:21 μμΠαράθεση από: mardz στις Ιούνιος 25, 2010, 11:22:34 μμΠαράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 25, 2010, 11:16:29 μμΠαράθεση από: mimelismoni στις Ιούνιος 25, 2010, 11:10:45 μμμου φυγε η μαγκια.αυτο πρεπει να παει στο λαζοπουλο.κω@@χανειο.....ελλαδα.συγγνωμη για την εκφρασηκαι γω τον Λαζόπουλο σκεφτόμουν όταν το διάβαζα..τραγικό..στη βουλη δε σκεφτηκε κανενας ; παλι καλα που δε το παμε και στην ανιτα που λεει καθε πικραμενος τον πονο του σορυ δεν ειναι προσωπικο αλλα πρεπει να το δουμε λιγο πιο σοβαρα δες το εσύ λίγο πιο σοβαρά. σε υπουργό έστειλε την επιστολή. και το διαβάζεις μέσα από ένα φόρουμ, που το εβαλε συνάδελφος, που το διάβασε σε εφημερίδα. αν το διάβαζε ο Λαζόπουλος τουλάχιστον θα έφτανε σε περισσότερα αυτιά και συνειδήσεις..τελος παντων ,απο το τιποτα ... εχεις δικιο πρεπει να το ταρακουναμε λιγο
κατάντια; εγώ τουλάχιστον χαίρομαι που υπάρχει έστω και ένας σε αυτήν την χώρα που του επιτρέπουν να έχει α-κομματικό πολιτικό και λαϊκό λόγο. γιατί εκτός από αυτόν και τον Θεοδωράκη δεν έχω ακούσει κανέναν άλλον. κανένας δεν έχει γίνει αντικαταστάτης πνευματικής ζωής και πολιτικών θεσμών (δεν ξέρω καν αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που έγραψες). απλά, γράμματα εξοργισμένων ή απογοητευμένων πολιτών ούτε σε ειδήσεις έχουν διαβαστεί, ούτε στη βουλή, ούτε σε εκδηλώσεις, ούτε στα σχολεία..
Παράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 27, 2010, 11:46:36 πμκατάντια; εγώ τουλάχιστον χαίρομαι που υπάρχει έστω και ένας σε αυτήν την χώρα που του επιτρέπουν να έχει α-κομματικό πολιτικό και λαϊκό λόγο. γιατί εκτός από αυτόν και τον Θεοδωράκη δεν έχω ακούσει κανέναν άλλον. κανένας δεν έχει γίνει αντικαταστάτης πνευματικής ζωής και πολιτικών θεσμών (δεν ξέρω καν αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που έγραψες). απλά, γράμματα εξοργισμένων ή απογοητευμένων πολιτών ούτε σε ειδήσεις έχουν διαβαστεί, ούτε στη βουλή, ούτε σε εκδηλώσεις, ούτε στα σχολεία..Με τα φράγκα που παίρνει ή και λιγότερα , εγώ να δεις πόσο πολύ "παιδί του λαού" θα ήμουν....
Παράθεση από: mirigene στις Ιούνιος 27, 2010, 11:46:36 πμκατάντια; εγώ τουλάχιστον χαίρομαι που υπάρχει έστω και ένας σε αυτήν την χώρα που του επιτρέπουν να έχει α-κομματικό πολιτικό και λαϊκό λόγο. γιατί εκτός από αυτόν και τον Θεοδωράκη δεν έχω ακούσει κανέναν άλλον. κανένας δεν έχει γίνει αντικαταστάτης πνευματικής ζωής και πολιτικών θεσμών (δεν ξέρω καν αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που έγραψες). απλά, γράμματα εξοργισμένων ή απογοητευμένων πολιτών ούτε σε ειδήσεις έχουν διαβαστεί, ούτε στη βουλή, ούτε σε εκδηλώσεις, ούτε στα σχολεία..Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα ....όταν ένα άτομο ακούγεται παντού και όλοι κρέμονται από τα χείλη του (το είπε ο Λαζόπουλος) και ο λόγος του έχει τόσο κύρος όσο τίποτα άλλο σήμερα...αυτό είναι τουλάχιστον επικίνδυνο...Ένας άνθρωπος να καθοδηγεί τους άλλους μέσα από την τηλεόραση...(θεωρητικά είναι απλώς ένα πρόσωπο της τηλεόρασης-όμως λειτουργικά ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος και η επίδρασή του στο κοινό; ). Δεν λέω μαγευτικός ο τύπος (για τον Θεοδωράκη δεν τολμω να πω ..). Γιατί όμως να φτάσουμε ως εδώ; Η δημοκρατία για να λειτουργήσει βασίζεται στην πλειοψηφία των 51 από τους εκατό. Οι άλλοι 49 πρέπει να υποτάσσονται στο θέλημα των πολλών για να παιχτεί το παιχνίδι...και περιμένουν τη σειρά τους..Για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα πρέπει οι 51 να είναι αξιοπρεπείς και ενημερωμένοι και έτσι η δημοκρατία γίνεται και δικαιοκρατία και οι υπόλοιποι 49 το υπμένουν κάπως..Όταν όμως φτάσει οι 51 να είναι πολίτες έρμαιοι στα πάθη τους κατευθυνόμενοι από τα ένστικτά τους, είναι εύκολο να τους χειραγωγήσει κάποιος έξυπνος ...με το αζημείωτο ...Και μετά κάποιοι λίγοι από τους 49 επαναστατούν πολύ βίαια και ζητούν να επιβληθεί το δίκιο τους... Εγώ πάντως αυτά σκέφτηκα διαβάζοντας το θέμα...