0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Σε δυο μέρες τελειώνει η χρονιά και θα ήθελα να ρωτήσω τι χαρτιά πρέπει να πάρει ένας αναπληρωτής από το σχολείο - διδε - ικα - οαεδ πριν φύγει από την περιοχή που υπηρετεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο και τη βοήθειά σας!
Οι αναπληρωτές την βεβαίωση προϋπηρεσίας , την απόλυση και τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου θα τα πάρουμε απο την
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 29, 2010, 08:56:40 amΟι αναπληρωτές την βεβαίωση προϋπηρεσίας , την απόλυση και τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου θα τα πάρουμε απο την
Να κάνω μια ερώτηση κ εγώ..Ήμουν ωρομίσθια και πήρα τα χαρτιά απ' τηνΑβάθμια.πρώτη χρονιά δούλεψα και δεν μπαίνω ταμείο ανεργείας.μου έδωσαν κάποια χαρτιά για το ΙΚΑ(βεβαιώσεις εργοδότη).θα μου χρειαστούν αργότερα αυτά?(πχ του χρόνου).Μου έχουν δώσει βεβαιώσεις για την περίοδο από 1/2010 μέχρι 6/2010 ενώ δούλευα από Σεπτέμβρη.Είμαι λίγο άσχετη..
Καλησπέρα. Την προηγούμενη σχολική χρονιά δούλευα ως αναπληρώτρια σε ιδιωτικό σχολείο. Λήγει η σύμβασή μου στις 9 Ιούλη, οπότε και θα μου δώσουν, όπως μου ανέφεραν οι ίδιοι τη βεβαίωση προϋπηρεσίας. Εντούτοις λήγει η προθεσμία για τους αναπληρωτές μεθαύριο κι εγώ την χρειάζομαι... Θα μπορούσα να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο υπάγεται το σχολείο, για να μου την χορηγήσουν νωρίτερα; Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και να εκκρεμεί η βεβαίωση προϋπηρεσίας;Ευχαριστώ