0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη ρε παιδια ενας ΑΜΩ και ενας ΑΠΩ ποσα μορια μπορουν να παρουν αν δουλευουν το ωραριο τους την χρονια αυτη?
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 03, 2010, 10:26:37 pmδηλαδη ρε παιδια ενας ΑΜΩ και ενας ΑΠΩ ποσα μορια μπορουν να παρουν αν δουλευουν το ωραριο τους την χρονια αυτη?εννοω περιπου πόσα μόρια θα συγκεντρώσουν σε σχέση με τους παλιους συντελεστές...
συναδελφοι ισχυει οτι ουσιαστικα ακυρωνεται το κουτακι ναι σε ολα ακω αν δηλωσει κανεις αμω?
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουλίου 04, 2010, 11:27:40 amσυναδελφοι ισχυει οτι ουσιαστικα ακυρωνεται το κουτακι ναι σε ολα ακω αν δηλωσει κανεις αμω? ε μα εδω ειναι η μεγαλη "παγιδα" !!! σας παρακολουθω μερες τωρα που μιλατε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν το πηρε πρέφα!μπραβο σου mimelismoni !!!θα βαλεις μονο ακω. Αν μαρκαρεις και το κουτακι αμω τοτε γινεται το μπαχαλο.και ισως βρεθει κανεις σε θεση αμω αντι ακω.εγω εβαλα μονο ακω (ατο κουτακι εννοω ,οχι στις επιλογες μου) γιατι εχω 30.14 μορια και για να μη κινδυνευσω να βρεθω αμω...850 χιλιομετρα βορειο-ανατολικα της Αθηνας!το ονειρο μου ειναι η Κερκυρα !!!! (εχω μυτη εγω....)
Ναι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.