Σύνολο ψηφοφόρων: 98
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε εγώ δήλωσα.
Παράθεση από: Vagelis K στις Ιουλίου 02, 2010, 11:18:14 amΟύτε εγώ δήλωσα.είτε έχεις πολλά είτε λίγα μόρια δεν αξίζει να δηλώσεις αμω. στην πρώτη περίπτωση είναι επικίνδυνο να κολλήσεις και να μην γίνεις ακω, στη δευτερη για ποιο λόγο να "αγοράσεις' την προυπηρεσία σου; θα μετρά για να πας αναπληρωτης και μετά να διοριστείς; ΟΧΙ!!! μόνο ψίχουλα θα δίνει στον επόμενο ασεπ. άρα για ποιο λόγο να νομινοποιήσω την εργασία των 500 ευρώ που εισήγαγε η αννούλα για να μας "σώσει" από την ομηρία της ωρομισθίας;
καλησπέρα στους πε03!τι γίνεται exterr?πως πάει το διάβασμα?ούτε εγώ δήλωσα αμω και για ωρομίσθια δήλωσα μόνο την περιφέρεια στην οποία ανήκω.εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας!
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 02, 2010, 11:45:40 amΠαράθεση από: Vagelis K στις Ιουλίου 02, 2010, 11:18:14 amΟύτε εγώ δήλωσα.είτε έχεις πολλά είτε λίγα μόρια δεν αξίζει να δηλώσεις αμω. στην πρώτη περίπτωση είναι επικίνδυνο να κολλήσεις και να μην γίνεις ακω, στη δευτερη για ποιο λόγο να "αγοράσεις' την προυπηρεσία σου; θα μετρά για να πας αναπληρωτης και μετά να διοριστείς; ΟΧΙ!!! μόνο ψίχουλα θα δίνει στον επόμενο ασεπ. άρα για ποιο λόγο να νομινοποιήσω την εργασία των 500 ευρώ που εισήγαγε η αννούλα για να μας "σώσει" από την ομηρία της ωρομισθίας;Συμφωνώ απόλυτα !!!Ετσι όπως μαγείρεψαν τα πράγματα , η μόνη λύση είναι η επιτυχία ΑΣΕΠ η οποία αυξάνει την πιθανότητα διορισμού.Δεν θα ασχοληθώ με το αν το νέο σύστημα είναι πιο δίκαιο ή όχι. Εγώ απλά θα κάνω πάντα αυτό που δικαιούμαι χωρίς να πατάω επί πτωμάτων. Και όπως είχα γράψει πριν πολύ καιρό : Θα δίνω ΑΣΕΠ ακόμα και αν χρειαστεί να πάω με το πι.
Είπαμε ναι αλλά όχι για τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Δες και τον καινούριο νόμο.