0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
από εμας να διορθωθει ( ή απλά γραφοντας την υπηρεσια μας απο 1/7/09 θα διορθωθει απο το συστημα
Να ρωτήσω κάτι που μόλις σκέφτηκα: Εφόσον ως μόρια που δικαιούμαστε για τη μετάθεση νοούνται τα μόρια που θα έχουμε αποκτήσει ως 31/08/10, μήπως ισχύει κάτι ανάλογο και για τα παιδιά που θα έχουμε αποκτήσει μέχρι τότε;;!!Εγώ για παράδειγμα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αποκτήσω το πρώτο μου παιδί τον Ιανουάριο, δηλ. μέχρι να βγουν οι μεταθέσεις θα έχω ήδη ένα παιδί! Μπορώ όμως στην αίτηση που καταθέτω τώρα, στο σημείο που ρωτάει για αριθμό παιδιών, να δηλώσω ότι έχω ένα παιδί, ενώ δεν έχει γεννηθεί ακόμη
Παράθεση από: yotar στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:22:38 pmΝα ρωτήσω κάτι που μόλις σκέφτηκα: Εφόσον ως μόρια που δικαιούμαστε για τη μετάθεση νοούνται τα μόρια που θα έχουμε αποκτήσει ως 31/08/10, μήπως ισχύει κάτι ανάλογο και για τα παιδιά που θα έχουμε αποκτήσει μέχρι τότε;;!!Εγώ για παράδειγμα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αποκτήσω το πρώτο μου παιδί τον Ιανουάριο, δηλ. μέχρι να βγουν οι μεταθέσεις θα έχω ήδη ένα παιδί! Μπορώ όμως στην αίτηση που καταθέτω τώρα, στο σημείο που ρωτάει για αριθμό παιδιών, να δηλώσω ότι έχω ένα παιδί, ενώ δεν έχει γεννηθεί ακόμη Δεν θα το δηλώσεις τώρα, αλλά όταν με το καλό γεννήσεις και εφόσον αυτό γίνει πριν τις 31-01-2010 θα πας ληξιαρχική πράξη γέννησης στο γραφείο που ανήκεις και θα σου προστεθού τα μόρια του παιδιού. Αν δεις το αναφέρει και στην εγκύκλιο.
Α ρε Αννα ... τι μας βάζεις να κάνουμε !!!!Συναδελφοι ... προκαταβολικά σορρυ για το - ενδεχώμενως γελοίο - του θέματος ... προσπαθώ να δω εάν με περνάει καποιος στα μόρια .... ξερω τα μοριά του όσο έιναι μονιμος αλλά με προβληματίζει το "παρελθόν" του ως αναπληρωτής.Εψαξα στους πινακες του ΑΣΕΠ ( μεσω των οποίων διοριστηκαμε και οι δύο ) και βρηκα ότι έχει 13,5 μηνες προυπηρεσίας ως αναπληρωτης ( στον ΑΣΕΠ ειχε πριμοδότηση 1 μορίου απο την προυπηρεσια )Μπορεί κάποιος να πεί πόσα είναι τα μεγιστα μόρια που μπορεί να πάρει από αυτό ( δυστυχως δεν γνωρίζω τις περιοχές που ήταν τοποθετημενος ... για αυτο ρωτω για το "χειρότερο" μου σεναριο )Ευχαριστω προκαταβολικά ....υγ ... δυστυχώς δεν έχει ξανακάνει αίτηση για μετάθεση για να μπορώ να δω τα μορια του .
Γεια σας!Οσον αφορα τα 2 μορια πρωτης προτιμησης...τα παιρνεις παντα?