PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μεταθέσεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Μόρια μετάθεσης
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
...
35
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μόρια μετάθεσης (Αναγνώστηκε 160425 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
Απ: Μόρια μετάθεσης
«
Απάντηση #56 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 04:33:40 pm »
Tweet
???Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη αν δεν υπήρξα σαφής: Δεν είπα ποτέ οτι δεν μπορούσα να κάνω αίτηση μετάθεσης από τη στιγμή που θα έκλεινα τη διετία μου. Είχα αποφασίσει από πριν να μείνω μια χρονιά ακόμη.. Τα μόρια όμως αποστέλλονται έτσι κι αλλιώς για να γίνουν οι αιτήσεις. Ε λοιπόν στο χαρτί που μου ήρθε είδα τα μόριά μου υπολογισμένα ως 23(!) αντί για 24 (και δεν εννοώ τα 2 μόρια της χρονιάς μέσα).Προσέξτε λεπτομέρεια: Αν οι μήνες οι εργάσιμοι είναι λιγότεροι από 12 δεν παίρνεις 2 μόρια τη χρονιά, αλλά ποσόστωση αυτών.
Αν δεν μου υπολογίσουν τον Σεπτέμβρη ως εργάσιμο, την πρώτη χρονιά τα 2 μόρια γίνονται 1,83 και η σούμα ξέρετε τι βγάζει; 11+1,83(η πρώτη χρονιά) +12+2(η δεύτερη)=26,83 αντί για 28!!
Χάνω λοιπόν 1,17 μόρια και ξέρετε όλοι οτι ακόμα και για τόσο λίγο, μπορείς να βρεθείς 100άδες χλμ μακριά.
Όσο για το πρακτικό που λέει ο moukis, δεν παίζει.. Η εγκυκλιος είναι σαφής και δεν αναφέρει πρακτικά ορκωμοσίας κλπ, αλλά ΦΕΚ. Ο διορισμός σου ξεκινάει με το ΦΕΚ. Το ΦΕΚ το δικό μας έχει ημερομηνία 16/9/2005. Για μετρήστε τώρα μέρες.. Μέχρι τις 31 Σεπτεμβρη είναι ή δεν είναι 15 ημέρες;; Και εδώ η εγκύκλιος είναι σαφής και αναφέρει ότι αν στον μήνα έχεις 15 ημέρες και άνω κερδίζεις τον μήνα. Εμείς λοιπόν γιατί τον χάνουμε;
Λέτε να ρωτούσα στο forum χωρίς να 'χω ψάξει τις εγκυκλίους πρώτα (echronea);;
Αν είχαμε ΦΕΚ στις 17, εννοείται ότι θα χάναμε το μήνα, αν και σ' αυτό που αναφέρει ο moukis γενικά έχει δίκιο. Είναι άδικο σε άλλους να αφαιρούν και σε άλλους να προσθέτουν μέρες προυπηρεσίας. Δηλαδή αυτός που έχει ΦΕΚ 17 του μήνα να χάνει 14 μέρες (και άρα το μήνα), και εκείνος με ΦΕΚ στις 15 (2 μέρες πριν) να τον κερδίζει..
Θα έπρεπε να υπολογίζονται ακριβώς και οι μέρες.
Anyway, σας ευχαριστώ και περιμένω οτιδήποτε νεώτερο..
Καταγράφηκε
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 11:57:25 »
matina
Έμπειρο μέλος
ΠΕ 86
«
Απάντηση #57 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 04:43:26 pm »
Πήγαινε στο γραφείο και κάνε μια ένσταση για να σου υπολογίσουν ξανά τα μόρια. Ή στείλτην μέσω του σχολείου με φαξ, αφού την περάσεις πρώτα στο πρωτόκολλο. Έτσι θα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το θέμα σου και να σου απαντήσουν , οπότε ακόμα κι αν δεν σου περάσουν τα μόρια θα πρέπει να σου πουν γιατί.
Καταγράφηκε
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #58 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 05:00:40 pm »
Ευχαριστώ matina..
Μάλλον εκεί θα φτάσω αλλά τα μόρια δεν τους τα χαρίζω!..Λες και τα βγάζουν απ' την τσέπη τους κάνουν..
Το κακό είναι ότι επειδή είμαστε σε νησί δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στη
Καταγράφηκε
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...
matina
Έμπειρο μέλος
ΠΕ 86
«
Απάντηση #59 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 05:04:37 pm »
Η αλήθεια είναι οτι στα περισσότερα γραφεία είναι πλέον υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι μπορεί να πήγαν και πρώτη φορά σε γραφείο και να μην γνωρίζουν και πολλά για κάποια θέματα. Με την ένσταση θα τους κάνεις να ξανακοιτάξουν το θέμα σου και να το ψάξουν περισσότερο.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 11:57:25 »
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #60 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 05:05:33 pm »
Αρθρο 16 παραγραφος 4 ΠΔ 50/96:
"...4. Ο συνολικός χρόνος πραγματικής υπηρεσίας των εκπαιδευτικών εκφράζεται σε έτη και μήνες. Χρόνος ίσος ή μεγαλύτερος των δεκαπέντε (15) ημερών υπολογίζεται ως πλήρης μήνας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν λαμβάνεται υπόψη. Όπου κατά τον υπολογισμό των μονάδων μετάθεσης ως συνολική υπηρεσία προκύπτει αριθμός με δεκαδικό μέρος, διατηρούνται μόνο τα δύο πρώτα ψηφία του. Οι μονάδες μετάθεσης από τη συνολική υπηρεσία προσδιορίζονται με συντελεστή δύο (2) για κάθε χρόνο υπηρεσίας."
Καταγράφηκε
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #61 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2007, 05:09:46 pm »
Ασε, και η κυρία που είναι εκεί είναι παλιά και ξέρει (υποτίθεται..) Το κακό είναι ότι ούτε και από το υπουργείο μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη!!(με τηλ/νο φυσικά). Και μάλιστα μιλήσαμε με τον κύριο το όνομα του οποίου γράφει πάνω στις πληροφορίες η εγκύκλιος μεταθέσεων!!
Έλεος!
Καταγράφηκε
rachel
Νέο μέλος
papachango
«
Απάντηση #62 στις:
Σεπτεμβρίου 14, 2007, 12:42:49 pm »
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς διαμορφώθηκαν τα μόρια στις διάφορες περιοχές για τους φιλολόγους φέτος;
Καταγράφηκε
stef
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #63 στις:
Σεπτεμβρίου 14, 2007, 12:57:58 pm »
Μπες users.att.sch.gr/ymalliaros
Καταγράφηκε
estelita
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #64 στις:
Σεπτεμβρίου 15, 2007, 12:02:02 am »
Καλησπέρα! Διορίστηκα φετος και το Νοέμβρη θα κάνω αίτηση για μετάθεση. Το σχολείο που είμαι τώρα δίνει
6
μορια.Όταν βγουν οι μεταθέσεις θα ληφθούν υπόψη αυτά τα μόρια ή δε θα ληφθούν, αφού δε θα έχει τελειωσει η χρονιά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Καταγράφηκε
stef
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #65 στις:
Σεπτεμβρίου 15, 2007, 12:14:49 pm »
Μετράνε τα μόρια της χρονιάς που διανύεται τώρα μέχρι τις 31/8 άρα αν δεν έχεις αλλη προυπηρεσία θα έχεις 6 μόρια + 2 της χρονιας = 8 μόρια
Καταγράφηκε
estelita
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #66 στις:
Σεπτεμβρίου 15, 2007, 02:34:40 pm »
Ευχαριστώ πολύ
Καταγράφηκε
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #67 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2007, 11:50:40 am »
Άντε λοιπόν, ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα;;
Καταγράφηκε
JOY
Νέο μέλος
«
Απάντηση #68 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2007, 01:35:13 pm »
Δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω, απλά έχω να σου πώ οτι είχα και εγώ πρόβλημα με την προυπηρεσία που μου βγάλανε στην Δ Δωδεκανήσου. Οταν μου αναγνώρισαν την προυπηρεσία που είχα ως ωρομίσθια (πριν διοριστώ) άλλωτε υπολογίζανε το μήνα με 25 μέρες και άλλωτε με 30 με αποτέλεσμα να χάσω 5 μέρες απο την αναγνώριση προυπηρεσίας. Η κοπέλα που μου την έβγαλε μου έδωσε δίκιο, αλλά δεν ήταν και πρόθυμη να την αλλάξει, γιατι θα απαιτούσε μεγάλη φασαρία. Μου είπε οτι σε όλους την είχε βγάλει έτσι τότε , αλλα τώρα την βγάζει διαφορετικά μετά απο ψάξιμο παρόλου που στη Ρόδο εξακολουθούν να ακολουθούν τον πρώτο τρόπο. Δεν το κυνήγησα παραπάνω, αλλα το μάθημα μου το πήρα: Δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη!
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2007, 01:37:56 pm από JOY
»
Καταγράφηκε
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #69 στις:
Οκτωβρίου 04, 2007, 02:38:23 am »
Αυτό ξαναπές το!! Άλλος;; Είχε προβλημα με μόρια;;
Ή ξέρει τίποτα για το ..προκείμενο;;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
...
35
Πάνω