0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου και μου είπαν ότι το σύστημα είναι προσωρινά κλειστό.
όχι τα άφησα και όταν τα καταχωρήσουν θα με φωνάξουν να τα επικυρώσω με κάποιο τρόπο και να πάρω ένα τελικό αντίγραφο.
Παράθεση από: sensible στις Νοεμβρίου 11, 2010, 06:48:14 pmόχι τα άφησα και όταν τα καταχωρήσουν θα με φωνάξουν να τα επικυρώσω με κάποιο τρόπο και να πάρω ένα τελικό αντίγραφο.Noμίζω ότι αυτό ισχύει για την πλειονότητα των γραφείων, δηλαδή την παραδίδεις στον αρμόδιο υπάλληλο, σου δίνει αριθμό πρωτοκόλλου και όταν καταχωρηθεί κάποια στιγμή αργότερα σε καλούν ή έρχεται στο σχολείο αντίγραφο, το οποίο αφού ελέγξεις για τυχόν λάθή ή παραλείψεις το επιστρέφεις υπογεγραμμένο από εσένα, έχοντας ήδη κρατήσει για τον εαυτό σου ένα αντίγραφο.Δεν ξέρω αν υπάρχουν γραφεία ή διευθύνσεις που καταχωρούν την αίτηση μετάθεσης τη στιγμή που την καταθέτεις,πιθανόν να γίνεται και αυτό.
Οι δύο μονάδες της πρώτης επιλογής μας προσμετρώνται μέχρι τις μεταθέσεις ή παραμένουν και μετά την μετάθεσή μας στην περιοχή πρώτης επιλογής; Υποθέτω ότι παύουν να ισχύουν. Σωστό;