0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι δεν είχα προσωρινή τοποθέτηση για το καλοκαίρι (σε πολλές διευθύνσεις το ίδιο συμβαίνει). Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει σίγουρα τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση...α ρε bitch που είσαι?
@loumbago 1) εάν το διαζύγιο βγει πριν την απόφαση των μεταθέσεων αλλά μετά την λήξη των αιτήσεων, τότε δεν αλλάζει κάτι. 2) Είναι πιθανόν να της ξαναζητήσουν δικαιολογητικά από το πυσδε απόσπασης αλλά δεν νομίζω.Το να τοποθετηθεί και να αλλάξει μετά η τοποθέτηση επειδή θα καταθέσει το διαζύγιο, δεν πρόκειται να γίνει με καμία παναγία. Αλλά η τοποθέτηση που θα πάρει μετά την μετάθεση, θα είναι προσωρινή για ένα έτος, είναι πολύ απίθανο να πάρει οριστική τοποθέτηση με το καλημέρα σας. Του χρόνου που θα κριθεί ξανά για οριστική και προσωρινή τοποθέτηση, δεν θα έχει πλέον τα μόρια γάμου ούτε της συνυπηρέτησης. Θα έχει όμως πάρει την μετάθεση.
δε σε είχαν τοποθετήσει σε κάποιο σχολείο προσωρινά για το καλοκαίρι?αν όχι μάλλον θα πάρεις τα μόρια της έδρας της διεύθυνσης χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρη.
Ερώτηση που μου έγινε και δεν ήξερα να την απαντήσω (δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες, οπότε ζητώ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί). Έστω ότι ένας εκπαιδευτικός έχει μέχρι σήμερα 30 μόρια μετάθεσης μαζί με μόρια γάμου και συνυπηρέτησης και καταθέτει αύριο αίτηση διαζυγίου. Τι γίνεται με τα μόρια αυτά αν1) το διαζύγιο βγει πριν εξεταστούν οι μεταθέσεις;2) το διαζύγιο βγει αφού εξεταστούν οι μεταθέσεις και πρέπει να τοποθετηθεί;Μένει με τα 30 ή χάνει τα 8 και του μένουν μόνο τα 22;
Αυτό σίγουρα δεν ισχύει, αλλά πολλοί λένε οτι ισχύει και δημιουργείται κάποια σύγχυση!
παίρνεις τα μόρια της οργανικής που παίρνεις τον Ιούλιο (αν βρήκες) ή της προσωρινής που πήρες το Σεπτέμβρη
Καλησπέρα.Τελικά αύριο θα γίνει εκ νέου συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ; Θα είναι προς όφελός μας αυτό έτσι δεν είναι;