0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
physikos13, εμείς οι ταπεινοί φιλόλογοι του ... βυθού σε ευχαριστούμε για την ελπιδοφόρα ενημέρωση! Ακόμη κι αν είναι εσφαλμένη η πληροφορία, τουλάχιστον μάς έφτιαξε πρόσκαιρα το κέφι.kozzi11111111, τις φωτοτυπίες γρήγορα!
Οι ΠΕ60 να υποθέσω- και ρωτώ κυρίως τον φίλο paschalist καθώς νομίζω ότι το έχει ψάξει για ΠΕ60- να ξεχάσουμε τελείως 24μηνο και μάλλον να περιοριστούμε σε περίπου 150 ΑΣΕΠ και περίπου 100 40%; Είμαι ΥΠΕΡαισιόδοξη;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, ελπίζω και εύχομαι οι πληροφορίες να είναι ασφαλείς αν και πραγματικά θα επιθυμούσα κάτι καλύτερο για όλους μας αλλά.....
[
Το θέμα είναι πως δεν ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι χάνονται διορισμοί γι αυτό το λόγο λες και είναι το μυστικό του κράτους. Προσωπικά πλέον το λέω σε όλους τους καινούριους συναδέλφους να προσέχουν αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και έχω τη συνείδησή μου καθαρή γιατί εμένα κανείς ποτέ δεν μόυ το είπε και όταν το έμαθα ήταν αργά.
Δηλαδή και εμείς οι ΠΕ04.01 με 23,7 να ελπίζουμε για του χρόνου ότι μπορεί να προλάβουμε τη μεταβατική με το 40%;