0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι φυσικοι της δευτερης φουρνιας θα διοριστουνε οι περισσοτεροι φετος, μαζι με το αντιστοιχο 40% και 44 ατομα 24μηνιτες απο τους 89 (αυτη ειναι η εως τωρα πληροφορηση)οι αριθμοι ειναι διαφορετκοι απο κλαδο σε κλαδο, γιατι οι αναγκες ειναι διαφορετικες, πιο ευνοημενοι θα ειναι οι των βασικων ειδικοτητων δηλ. φιλολογοι, μαθηματικοι, φυσικοι
Δηλαδή paschalist εσύ έχεις κάποια αντίθετη πληροφόρηση από όσα αναφέρει ο physikos13 σχετικά με τον διορισμό του 24μηνο+ΑΣΕΠ και τον αριθμό των διορισμών των φυσικών?
Παράθεση από: velis στις Ιουλίου 07, 2010, 08:17:25 amΔηλαδή paschalist εσύ έχεις κάποια αντίθετη πληροφόρηση από όσα αναφέρει ο physikos13 σχετικά με τον διορισμό του 24μηνο+ΑΣΕΠ και τον αριθμό των διορισμών των φυσικών? Η δική μου πληροφόρηση είναι: Θα γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ειδικότητας, αλλά σε καμιά ειδικότητα δεν θα περάσει το ποσοστό 60% (από το 40% και ΑΣΕΠ που ήταν υποχρεωμένοι να προσλάβουν). Γι αυτό μου φάνηκε λίγο παράξενο για τους φυσικούς.Και πάλι μακάρι να μου τα λένε λάθος, γιατί το ξαναρώτησα, και χίλιες φορές να έχει δίκαιο ο physicos13, γιατί σύμφωνα μ'αυτόν θα πάρει 3000, ενώ με τους δικούς μου καρα...ζηδες δεν θα ξεπεράσουν τους 2500.
Παράθεση από: paschalist στις Ιουλίου 07, 2010, 03:20:52 pmΠαράθεση από: velis στις Ιουλίου 07, 2010, 08:17:25 amΔηλαδή paschalist εσύ έχεις κάποια αντίθετη πληροφόρηση από όσα αναφέρει ο physikos13 σχετικά με τον διορισμό του 24μηνο+ΑΣΕΠ και τον αριθμό των διορισμών των φυσικών? Η δική μου πληροφόρηση είναι: Θα γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ειδικότητας, αλλά σε καμιά ειδικότητα δεν θα περάσει το ποσοστό 60% (από το 40% και ΑΣΕΠ που ήταν υποχρεωμένοι να προσλάβουν). Γι αυτό μου φάνηκε λίγο παράξενο για τους φυσικούς.Και πάλι μακάρι να μου τα λένε λάθος, γιατί το ξαναρώτησα, και χίλιες φορές να έχει δίκαιο ο physicos13, γιατί σύμφωνα μ'αυτόν θα πάρει 3000, ενώ με τους δικούς μου καρα...ζηδες δεν θα ξεπεράσουν τους 2500.δείτε την εγκύκλιο για το διορισμό των ειδικών κατηγοριων. γιατί ζητά ξένες γλώσσες ecdl κτλ; αυτά δε θα ίσχυαν μετά τη μεταβατική;μήπως δεν καταλαβα'ίνω κάτι σωστά;
δείτε την εγκύκλιο για το διορισμό των ειδικών κατηγοριων. γιατί ζητά ξένες γλώσσες ecdl κτλ; αυτά δε θα ίσχυαν μετά τη μεταβατική;μήπως δεν καταλαβα'ίνω κάτι σωστά;
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 07, 2010, 03:39:24 pmδείτε την εγκύκλιο για το διορισμό των ειδικών κατηγοριων. γιατί ζητά ξένες γλώσσες ecdl κτλ; αυτά δε θα ίσχυαν μετά τη μεταβατική;μήπως δεν καταλαβα'ίνω κάτι σωστά;Γενικότερα βλέπω οτι αυτή εγκύκλιος είναι στην φιλοσοφία της μετά μεταβατικής περιόδουΔεν περιορίζεται καθαρά στα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίαςΚοιτάξτε και τον υπολογισμό πραγματικής προϋπηρεσίας και ποιές προϋπηρεσίες προσμετρούνται και μοριοδοτούνται
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 07, 2010, 03:52:17 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 07, 2010, 03:39:24 pmδείτε την εγκύκλιο για το διορισμό των ειδικών κατηγοριων. γιατί ζητά ξένες γλώσσες ecdl κτλ; αυτά δε θα ίσχυαν μετά τη μεταβατική;μήπως δεν καταλαβα'ίνω κάτι σωστά;Γενικότερα βλέπω οτι αυτή εγκύκλιος είναι στην φιλοσοφία της μετά μεταβατικής περιόδουΔεν περιορίζεται καθαρά στα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίαςΚοιτάξτε και τον υπολογισμό πραγματικής προϋπηρεσίας και ποιές προϋπηρεσίες προσμετρούνται και μοριοδοτούνταιΚάνω λάθος ή μήπως δεν γίνεται αναφορά στις προυπηρεσίες του οαεδ;
Γίνεται αναφορά μόνο ως προϋπηρεσία στην επιπλέον προσμέτρηση -μοριοδότηση και ΟΧΙ στην πραγματική [/quo;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γίνεται αναφορά μόνο ως προϋπηρεσία στην επιπλέον προσμέτρηση -μοριοδότηση και ΟΧΙ στην πραγματική
[δεν αφορά τους οαεδίτες αλλά τις ειδικές κατηγορίες. όμως γιατί να μετράν τα μόρια σύμφωνα με τον τρόπο που θα μετρήσουν μετά τη μεταβατική δεν καταλαβαίνω. θα μας τρελάνουν τελείως;