0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 07, 2010, 04:05:02 pm[δεν αφορά τους οαεδίτες αλλά τις ειδικές κατηγορίες. όμως γιατί να μετράν τα μόρια σύμφωνα με τον τρόπο που θα μετρήσουν μετά τη μεταβατική δεν καταλαβαίνω. θα μας τρελάνουν τελείως;Νομίζεις οτι δεν υπάρχουν Οαεδίτες στην Ειδική κατηγορία??
[δεν αφορά τους οαεδίτες αλλά τις ειδικές κατηγορίες. όμως γιατί να μετράν τα μόρια σύμφωνα με τον τρόπο που θα μετρήσουν μετά τη μεταβατική δεν καταλαβαίνω. θα μας τρελάνουν τελείως;
Αν θες vikoulaki κανε το πιο λιανά...
Θα γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ειδικότητας, αλλά σε καμιά ειδικότητα δεν θα περάσει το ποσοστό 60% (από το 40% και ΑΣΕΠ που ήταν υποχρεωμένοι να προσλάβουν).τι εννοεις οταν λες σε καμια ειδικότητα δεν θα περασει το ποσοστό 60%?μηπως οτι δεν θα απορροφήσει ασεπ β΄φουρνιας ?
αλλά το ερώτημά μου παραμένει. γιατί για το διορισμό δεν μετρά μόνο η προυπηρεσία αλλά όλα αυτά; δεν τελείωσε η μεταβατικη.
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 07, 2010, 04:18:27 pmαλλά το ερώτημά μου παραμένει. γιατί για το διορισμό δεν μετρά μόνο η προυπηρεσία αλλά όλα αυτά; δεν τελείωσε η μεταβατικη.kaitoula η μεταβατική ( που λεει ο λόγος ) δεν άρχισε ακόμηΕίναι άξιο απορίας και έχω ξαναγυρίσει στον νόμο 3848 μήπως κάτι μας έχει διαφύγει
Παράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 07, 2010, 03:41:10 pmΘα γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ειδικότητας, αλλά σε καμιά ειδικότητα δεν θα περάσει το ποσοστό 60% (από το 40% και ΑΣΕΠ που ήταν υποχρεωμένοι να προσλάβουν).τι εννοεις οταν λες σε καμια ειδικότητα δεν θα περασει το ποσοστό 60%?μηπως οτι δεν θα απορροφήσει ασεπ β΄φουρνιας ?Προφανώς εννοεί όταν αν π.χ. σε μια ειδικότητα περίμεναν εκατό διοριστέοι του ΑΣΕΠ να διοριστούν φέτος, θα απορροφηθούν το πολύ οι 60 και το αντίστοιχο 40%. Αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 07, 2010, 04:24:47 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 07, 2010, 04:18:27 pmαλλά το ερώτημά μου παραμένει. γιατί για το διορισμό δεν μετρά μόνο η προυπηρεσία αλλά όλα αυτά; δεν τελείωσε η μεταβατικη.kaitoula η μεταβατική ( που λεει ο λόγος ) δεν άρχισε ακόμηΕίναι άξιο απορίας και έχω ξαναγυρίσει στον νόμο 3848 μήπως κάτι μας έχει διαφύγεισωστά ούτε καν ξεκίνησε... και έτσι όπως πάει δε βλέπω να ξεκινάει!!!! αν βγάλεις άκρη ενημέρωσέ μας...
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουλίου 07, 2010, 04:23:53 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 07, 2010, 03:41:10 pmΘα γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ειδικότητας, αλλά σε καμιά ειδικότητα δεν θα περάσει το ποσοστό 60% (από το 40% και ΑΣΕΠ που ήταν υποχρεωμένοι να προσλάβουν).τι εννοεις οταν λες σε καμια ειδικότητα δεν θα περασει το ποσοστό 60%?μηπως οτι δεν θα απορροφήσει ασεπ β΄φουρνιας ?Προφανώς εννοεί όταν αν π.χ. σε μια ειδικότητα περίμεναν εκατό διοριστέοι του ΑΣΕΠ να διοριστούν φέτος, θα απορροφηθούν το πολύ οι 60 και το αντίστοιχο 40%. Αυτό καταλαβαίνω εγώ.Αυτό λέτε να σημαίνει??? Εξαρτάται ανά κλάδο και ειδικότητα γιατί ο αριθμός του 24μήνου διαφέρει!!! Αυτό που ξέρω είναι πως το 24μηνο φέτος προηγείται στις τοποθετήσεις έναντι του 40% και του 60% του ΑΣΕΠ, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα απορροφήσει όλο το 24μηνο σε κάθε ειδικότητα ή ένα ποσοστό, ώστε να διορίσει ένα ποσοστό από όλες τις κατηγορίες!!!!! Η μεταβατική περίοδος πάντως ισχύει για όλες τις κατηγορίες που περιμένουν διορισμό και όχι για μία μόνο!!! Άρα το πιο πιθανό είναι να πάρει ένα ποσοστό από όλες τις κατηγορίες ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην αρχίσουν οι αντιδράσεις... Αν και δεν βλέπω να μείνουμε και πολλοί ικανοποιημένοι από τους φετινούς διορισμούς....
Η σειρά όσον αφορά την τοποθέτηση είναι: 30μηνο, 24μην, 40%, ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουλίου 07, 2010, 04:38:00 pm Η σειρά όσον αφορά την τοποθέτηση είναι: 30μηνο, 24μην, 40%, ΑΣΕΠ. Οχι πρωτο το 30μηνοΑυτό πάει στο 40%Αν μετα την μεταβατική περίοδο δεν διοριστούν θα υπάρξει μέριμνα ΄ώστε να διορισθούν μέχρι το 2015
Αρα οσοι ήταν να διοριστούν φέτος , θα διοριστούν στην 2ετία της μεταβατικής