0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως στον ασεπ β φουρνιας στους φυσικους θα παρει το 80% φετος και φυσικα το αντιστοιχο πληθος στο 40%, αρα του χρονου οι λοιπες εκκρεμοτητες ολων των κατηγοριων θα απορροφηθουν
ξερει κανεις τους φιλολογους της β φουρνιας του ασεπ ποσοι ειναι;
και εκει περιπου 80% φετος
physikos13, εφόσον το υπουργείο γνωρίζει πόσους θα διορίσει γιατι δεν το ανακοινώνει να ησυχάσουμε κι εμείς; είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ φιλόλογος και δεν έχω καλή σειρά στον πίνακα (είμαι στους 10 τελευταίους). Δεν αμφισβητώ τις πληροφορίες σου, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει είναι έγκυρες, αλλά έλεος!! Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης, παίζουν με τις ζωές μας και με το κατοχυρωμένο δικαίωμά μας για εργασία!
Παράθεση από: angelnl στις Ιουλίου 07, 2010, 06:11:14 pmphysikos13, εφόσον το υπουργείο γνωρίζει πόσους θα διορίσει γιατι δεν το ανακοινώνει να ησυχάσουμε κι εμείς; είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ φιλόλογος και δεν έχω καλή σειρά στον πίνακα (είμαι στους 10 τελευταίους). Δεν αμφισβητώ τις πληροφορίες σου, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει είναι έγκυρες, αλλά έλεος!! Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης, παίζουν με τις ζωές μας και με το κατοχυρωμένο δικαίωμά μας για εργασία!Καλά πλάκα με κάνεις ?Τόσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει ποιος τροχός της άμαξας είσαι ?Ποιο κατοχυρωμένο δικαίωμα μας για εργασία ρε συ angel απο τον περάδεισο ήρθες ?